Hanz.77 píše:V plastu je ale je v češtině. A kody dostaneš jenom na AE . Takže 20 vozů a jeden milion tam máš.
eddie píše:Hocky taky mě prodejce v X-Zone nechce poslat kód bálíčku preciznost....je to sice jenom pět aut, ale tak nějak jde o princip....mě píšou, že kódy dávájí pouze ke standartkám....probíhá teď s nima e-mailová komunikace, tak uvidím jak to dopadne.
markoduno píše:píši to sem:
dá se vypnout replay po závodě?
xdavid1 píše:Dobry,kluci měl bych dotaz kdo má hru GT6 AE od surtepu jak to je u nich s těmi kódy kdo měl předobjednávku.Poněvadž hru mají pry v plastu v OEM verzi,diky.
KAPSA píše:eddie píše:Hocky taky mě prodejce v X-Zone nechce poslat kód bálíčku preciznost....je to sice jenom pět aut, ale tak nějak jde o princip....mě píšou, že kódy dávájí pouze ke standartkám....probíhá teď s nima e-mailová komunikace, tak uvidím jak to dopadne.
Eddie dnes jsem řešil úplně stejný probleb jako ty,dopisoval jsem si s borcem z Xzone a takhle mě odpověděl:
Dobry den,
jak jsme jiz rikali telefonicky, tento kod se daval je ke standardni edici GT6. Anniversary jiz obsahuje 20 aut primo v baleni. Davani těchto kodu pouze ke standardni edici je primo na prani Sony a ani jsme nikde toto nepsali, ze by mela k Anniversary byt. Pro potvrzeni davam do kopie pana z české Sony, který tyto marketingove věci ridi.
Kopie poslaná na : 'Holy, Jakub'
pekny den
Martin Schovanec
manager obchodu
TO: Pavel67
xdavid1 píše:Někde i psali,že ke hře měla být i přiručka/časopis ApexII,nevite jak to s ní vlastně je?
xdavid1 píše:TO: Pavel67
Takže bud vratit zpět a nebo si to nechat. Možná v plechové krabici bych hru ješte sehnal,ale ten balíček za předobjednávku už mi nikdo nedá.A pokud to nevyjde tak aspon vím,že to byla poslední objednávka u této prolhané firmy.
Někde i psali,že ke hře měla být i přiručka/časopis ApexII,nevite jak to s ní vlastně je?
pavel67 píše:Tak pan Liška z obchodního ze Surtepu odepsal...
"Dobrý den,
na stránkách nebylo uvedeno že hra bude v kovovém obalu, pokud je hra nerozbalena můžete nám ji zaslat zpět a budou Vám vráceny peníze.
S pozdravem Liška."
...a neměl bych vůbec nic... jóó holt už to nějak přežiju i bez tý plechovky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé