Majkl píše:Já nic, pravda je úplně někde jinde, musím Vám to všem oznámit. S tím čítem jsem nepřišel já, jako první přišel do místnosti Trámek a začal řvát, že máme kredity zadarmo a už mi posílal odkaz. Myslím že, pravda musela vylézt na povrch a teď můžeme mít Trámka ještě méně rádi než ho teď máme![]()
![]()
Majkl píše:Ajaj, doufám, že je to jen dočasný a že příští rok pojedeš co nejvíc závodů v CUPu a tak.
If you have GT5, don’t bother with this until they serious update the sounds, damage and AI unless of course you have a league to race with. Otherwise, it’s not much different to warrant the new price of GT6. Actually, you can probably get this discounted or used at this point. Matter of fact I think I saw it at a pawn store recently. Or, rent it before you buy to see if it’s what you’d like
Substance242 píše:Celkom férová recenzia od ISR.
osiwaru píše:Majkl píše:Osi já vezmu na LANku svůj PC, tak bych si chtěl ten iRacing na tom zkusit, šlo by to?
Pokud se mi to bude líbit, tak do toho asi půjdu. Pak až vyjde AC, tak budu jezdit obojí
Manželka a iRacing se nepůjčuje![]()
Takže - zkouška na měsíc za $6 nebo zkouška na tři za $9.
A jak to zkusíš nebudeš chtít jinak, pokud tedy nechceš závodit furt jen s Derekem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé