Tak hoši a je to tu!!!

Substance242 píše:Je to oficiálne, Akadémia tento rok prvýkrát aj pre ČR a SR.
http://www.gtplanet.net/gt-academy-2013 ... announced/
(Síce neviem, či by som s čisto slovenským SEN (PSN) účtom to demo vôbec stiahol, asi nie.)
novcze píše:2.7. bude GT6 demo, které zároveň bude i jako kvalifikace na GT Academy, už má Michal řidičák?
SJ.sprint píše:novcze píše:2.7. bude GT6 demo, které zároveň bude i jako kvalifikace na GT Academy, už má Michal řidičák?
Jj to vime že 2-ho července to vypukne... Majkl letos GTA ještě vynecha a připravi se lip na přišti rok. Nechci mluvit za něj ale jak jsme se tak bavili jak je letos připraveny a td., Tak že prostě na přišti Academy bude ve formě
Majkl píše:Četl jsem in a GTPlanet, že se tam někteří rozhodli, že si změní jméno apod., ale to jde mimo mě.
Majkl píše:Řidičák nemám, navíc se budu chtít účastnit příští rok nebo možná až ten přespříští. Mám takové tři cíle na čem potřebuji ještě zapracovat: udělat řidičák a vyjezdit se trošku v reálu, zlepšit angličtinu a v neposlední řadě ještě trochu vypilovat fyzickou kondici. Chci tam prostě přijet připravený a mít co největší šanci, protože účastnit se můžeš jenom jednou a když tu šanci nevyužiješ, tak je konečná. Četl jsem in a GTPlanet, že se tam někteří rozhodli, že si změní jméno apod., ale to jde mimo mě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé