osiwaru píše:OK, pojďme hrát kariéru.
1) Vybereme si zajímavý závod
2) Podíváme se na doporučené PP
3) Zvolíme vůz dle zadání závodu, ale zároveň vůz musí mít aspoň o 150 PP než je doporučená hodnota
4) Na voze necháme původní pneumatiky, v žádném případě nic nedokupujeme
5) Zapínáme závod
6) Závodíme, snažíme se jet opravdu čistě, do soupeřů nebouráme, ani se o ně neopíráme
7) V zátáčkách je v klidu z venku předjedeme, v zatáčkách nám dávají přednost
7) Získáváme první pozici a připravujeme se na cílovou rovinku
8) Na cílové rovince blokujeme soupeře, který nás chce předjet (nebo koupíme NOS)
Alternativa:
Vezme vůz s doporučenou hodnotou PP a všem soupeřům máváme během průjezdu T1.
P.S. Nevíte za kolik se dá prodát PS3 i účtem na, kterém je pecka GTA V a sračka GT 6 a pár her z PSX. Na BR přidám MGS 2, 3 a Peace Walker, Skate 3 a GT 5. Dva ovladače. Jo, za chyby se hold platí.
Trámek píše:KUPUJU !!!! NAPIŠ CENU/KTEROU PŘEDEM AKCEPTUJU-HLAVNĚ KVŮLI SOBĚ,
HLAVNĚ AŤ UŽ JE OD TEBE TADY POKOJ![]()
TY WOE.. SE TO NEJEZDÍ O MÍŇ JAKO 150 pp ALE O 250 pp TO ZA PRVÉ A ZA DRUHÉ.. ŘADIT MAXIMÁLNĚ 2.RYCHLOSTNÍ SUPEŇ.... BĚŽ VYZKOUŠET A PAK STÁHNI INZERÁT !!!!![]()
Majkl píše:3D podporu přidají, taky mám vše v češtině ale novinky a ten pruh, co běží dole mám v systémovém jazyce (v mém případě EN)
Ohledně 3D: http://www.gran-turismo.com/cz/products/gt6/ Sjeď úplně dolu, je tam o tom jedna věta.
osiwaru píše:Pokud chcete měnit v pitu na vodní gumy, tak je musíte mít koupené dopředu.
V GT5 jste je nemuseli mít koupené a šli v pitu nasadit. Je to pravda milovníci vody?
Píšu to sem, protože v kariéře se mi nikdy nestane, že bych potřeboval vodní gumy.
To se radši podřežu přítlačným křídlem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé