eddie píše:Osi celkem by mě zajímalo včem vlastně člověk poruší licenční podmínky, když ve hře dostane auto a následně ho prodá? To, že je to teď ze strany PD neošetřeno beru jako jejich chybu a jestli potom budou svalovat chybu na hráče, který pouze hraje jejich produkt...budu muset přehodnotit jestli u této firmy dál jako zákazník zůstat.
SJ.sprint píše:A byt nebo nebyt fair play vuči SONY...tak jako sorry ale krouženi pod mostem v GT5 bylo co? A nikdo neřešil a ted' najednou ...
Martinsipy píše: já myslím, že pár ferdů z česka Kaziho určitě zajímat nebude, nikoho k tomu nenabádámeMajkl píše:Nezapomeňte to šířit dál, ať toho co nejvíc lidí využije.
Majkl píše:Podvádět je potřeba, pokud je možnost, tím se já v životě řídím skoro ve všem
markoduno píše: I když jsem "nevydělával" na prodeji Mercedesu, neodsuzuji to. Opravdu ne. Já to beru tak jako Aleš KDR. Hra je pro mě právě v tom rozmýšlení - kam a co dokoupit s omezeným rozpočtem - báječná
SJ.sprint píše:markoduno píše: I když jsem "nevydělával" na prodeji Mercedesu, neodsuzuji to. Opravdu ne. Já to beru tak jako Aleš KDR. Hra je pro mě právě v tom rozmýšlení - kam a co dokoupit s omezeným rozpočtem - báječná
Něco na tom bude Marku. A když se tak zamyslim měl jsem se na to vykašlat...aale co ,už to nejde vratit tak to je jak je...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé