KDR píše:Sranda to tady sledovat...
Pro mě bylo GT právě vždy o tom, že "kariera" ma takovej ten životní snovej příběh každýho kluka/závodníka...
....seš chudej, bez auta, a začneš přemýšlet, co koupit....pak vybereš jedeš první závod, vyhraješ, a přemýšlíš, jestli je lepší dát novej filtr sání nebo poslední díl výfuku....
...tak se prokousáváš tím "životem" dál až je z tebe dokonalej bohatej závodník....
Dělat to tak, že se narodím se zlatou lžičkou v prdeli a mám na co si vzpomenu, přijdu o ten největší zážitek, co GTčko dává a vždy dávalo...
Nechci soudit ty, co to dělají jinak, ale myslím, že oni se tím potrestaj ze všech nejvíc...
KDR píše:Trámek:.....v GT6 v karieře se nekde nastavuje AI soupeřů???
nakradené kredity
--------------------- X 1345 = Tolik byste měli zaplatit v korunách za nečestně získané kredity
7.000.000
eddie píše:Osi celkem by mě zajímalo včem vlastně člověk poruší licenční podmínky, když ve hře dostane auto a následně ho prodá? To, že je to teď ze strany PD neošetřeno beru jako jejich chybu a jestli potom budou svalovat chybu na hráče, který pouze hraje jejich produkt...budu muset přehodnotit jestli u této firmy dál jako zákazník zůstat.
osiwaru píše:Tohle už může být považováno (a asi bude) za velmi hrubé porušení licenčních podmínek, které jste odsouhlasili.
markoduno píše:snad se v tom hrabat nebudou, ale pokud ano, tak si budou kluci muset založit nové PSN ID a začít hezky od začátku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé