Příští pokus o uskutečnění LANky bude 5-11.7.2021. Kdo chce odeslat peníze zpět, napište mi to prosím. Jinak máte zaplaceno na příště Děkuji za pochopení.
Ahoj kamarádi. Samozřejmě je mi taky moc líto že se letos nepotkáme, ale bohužel žádné jiné řešení není. Budeme doufat že potřetí to vyjde i s tím, že přijedou kluci ze Slovenska. S penězi nemám problém, prosím ponechat na účtu. S termínem 5. - 11.7.2021 souhlasím. Děkuji Markovi za všechno co pro tuhle akci a pro nás všechny dělá.
Škoda, škoda, škoda. Ach jóóó. Nedá se nic dělat. Jsou věci co asi těžko někdo ovlivní. Mrzí moc přátelé. Ale budu se těšit na příští rok. Díky všem za podporu a práci pro tuto a příští akci. Peníze nechám vložené a budou na příští LAN 2021. A doufám, že si konečně s někým dám zase to Vídeňské pívečko
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Je to škoda, letos jsem se těšil a kór když na jaře nevyšla Kytlice... no nedá se nic dělat. Tak a můj názor k rezervaci na 7/2021. Nikdo neví co bude za týden, natož za 10 měsíců. Proto bych volil dohodu s paní o nějakém storno poplatku, protože ona za situaci nemůže, tak má na něj nárok. Moje volba je: poslat peníze zpět, počkat co bude na jaře(jestli vůbec paní vlivem koronaviru třeba nezavře živnost) a dle toho pak plánovat
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Ty voleee! Teď už by jsme pařili Myslím jako pařili!! Ne jen pařili, ale i pařili jako tak, prostě by jsme kalili a pařili! No tak za nějakej čásek - snad, no, budeme se těšit. Doufejme, že nezůstane jen u toho těšení... Zdravím všechny i kluky za hranicema! Držte se a buďte negativní.