Klukum z GT-racing.cz preji krasny zavodeni v roce 2014!!! Kdybyste se nudili v uterky, jste srdecne zvani na muj Supra GT500 CUP na GTarene ... ... stejne jako kterekoli jine moje zavody!
mám menší problém. Jak se přihlásím na fórum gtarény? Registrace prý není již možná a pod přihlašujícími údaji na smaotnou arénu se tam nedostanu. Děkuji za odpověď
Predam webadminovi. Budu te informovat co s tim. Zkousel jsi to jak je psano na foru: Pro vytvoření účtu na foru naleznete příslušný formulář ve svém profilu na GTarena.cz (při registraci účtu se forum účet vytvoří automaticky) ???????
Jj klidně se přihlaste. U nás se žádný závod 14.9.2014 nepojede. Maximálně pro nepřihlášené do tohoto závodu zoorganizuji trenink na dalsí závod Cupu. Takže 14.9.2014 je neděle vyhrazena našim hráčům co jezdí na Gtareně.Takže kdo máte chut klidně jedte. Vřele doporučuji. Ja se do placek radši moc necpu. Jsem rád že ta to spolupráce s Toyem a s GTarenou takhle vychází. A myslím si že by jsme takhle mohli spolupracovat i nadále.