GT Academy 2014

veřejná diskuze teamu a s teamem
Uživatelský avatar
eisy
Příspěvky: 13
Registrován: 27.5.2014 14:17
PSN ID: eisyci

GT Academy 2014

Příspěvek od eisy »

Zdravím,

začíná se velmi často ozývat od všech našich spřátelených komunit, že v posledním kole GT ACADEMY 2014 nezajel:

GT-Racing-cz_H77
GT-Racing-cz_K98

svá kola každý sám za sebe, ale zajel to za ně Majkl.

Každý ví, že se to dá velmi těžko prokázat, proto kluci máte šanci očistit svoje jméno a hlavně jméno GT Racingu a navrhuji, abyste v přímém přenosu v online lobby zajeli svůj čas, kterou založíme v

pondělí 23.06.2014 od 20:00 hod, s názvem GT ACADEMY 2014 na okruhu SPA s GT3 v podobném nastavení jako byla nastavená akademie.

Samozřejmě podmínkou je, abyste se zúčastnili všichni 3 a zajeli za hodinu svoje nejlepší kolo. Nikdo se Vám v lobby motat nebude.

Potvrďte svoji účast zde, můžeme přehodit i na jiný termín, ale myslím, že by to nebylo extra vhodné oddalovat.

Příspěvek vložím na web Pitlane Club CZ & SK, GT Arenu, Game bazar atd. takže když ho tady smažete v podstatě potvrdíte podezření.

Budu rád, když se to podezření neprokáže a budete moci jet do Polska s čistým svědomím reprezentovat naši komunitu. V opačném případě tam jedu taky a vysvětlíme si to osobně a nebudu asi sám, vložím odkaz na podání protestu na Vaše výsledky...

Mějte se
Eisy
EISY /// (OO=[][]=OO) ///
http://pitlane.werema.cz/
Uživatelský avatar
markoduno
  
  
Příspěvky: 1994
Registrován: 21.3.2012 23:18
PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Bydliště: Čáslav - dílna za garáží

GT Academy 2014

Příspěvek od markoduno »

Ještě, že jsem to nedřel na super výsledek a náhodou nezajel dobrý čas. Ještě by mě také mohl někdo podezřívat. :roll:
pajinek
 
 
Příspěvky: 73
Registrován: 22.3.2012 19:06
PSN ID: GT-Racing-cz_PV

GT Academy 2014

Příspěvek od pajinek »

Škoda, že už Michal neměl čas přijet ke mně. Mohl jsem si udělat taky výlet do Polska.
No nevadí ... už se těším na setkání GT-Racingu u Hanze77 na TimeTrialu :-)
Uživatelský avatar
speedy
 
 
Příspěvky: 1365
Registrován: 22.3.2012 10:16
PSN ID: speedy_GTracing
Bydliště: Čáslav

GT Academy 2014

Příspěvek od speedy »

eisy píše:....máte šanci očistit jméno GT Racingu....
Kvůli frustraci z GT6 jsem tady nebyl přihlášený už dobrých pár týdnů, ale teď cítím skutečnou potřebu !
Jméno GT-Racing.cz nemá s academy nic společného. Nissan Academy je zábava jednotlivců - natěšenců, kteří chtějí prožít sen stát se skutečným závodním jezdcem. Věřte, že většina členů GT-Racingu se teatru academy vážněji vůbec neúčastní a o nějakém podvodu ve spojení s teamem nemůže být ani slovo.

Proto si jméno GT-Racingu dovolím očistit ihned - nic takového se nedomlouvalo a podezření na podvod v komunitě GT-Racingu (čítající desítky členů) rozhodně odmítám.

Dále se prosím bavte v rovině možného selhání jednotlivce, jméno GT-Racing s tímto nemá nic společného.
Děkuji předem,
speedy - zakládající člen komunity
Uživatelský avatar
eisy
Příspěvky: 13
Registrován: 27.5.2014 14:17
PSN ID: eisyci

GT Academy 2014

Příspěvek od eisy »

To věřím, že to je možné selhání jednotlivce, ale bohužel se to týká celé naší komunity a min. 2 kluci mohli postoupit dál. A už jsem viděl, že někteří nechtějí s Vámi vůbec jezdit, což je velká škoda, jsou mezi Váma super kluci. Proto jsem to napsal zde, abyste i tlačili na dotyčné, aby se k tomu opravdu postavili přímo a dokázali, že se nejedná o fejk :)
EISY /// (OO=[][]=OO) ///
http://pitlane.werema.cz/
Uživatelský avatar
Redjous75
 
 
Příspěvky: 859
Registrován: 21.3.2012 23:53
PSN ID: GT-Racing-cz_JKR
Bydliště: Pardubice

GT Academy 2014

Příspěvek od Redjous75 »

No TÝÝÝÝÝ VOEEE. :lol: . Zě bych to přeci jen po dvou měsících zapnul a zajel taky nějaký čas a učinil tak jménou GT-Racingu transparentnější :lol: . No tak néé , nebudu nikomu brát pozici.

P.S. Aha ono se to už asi nejezdí, tak nic. Poprosím Majkla zda by si nepůjčil můj Nick a nezajel by mě aspoň kariéru, jen tak pro klid duše :lol: :D
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Victim81
Příspěvky: 3
Registrován: 21.6.2014 12:54
PSN ID: Victim_81

GT Academy 2014

Příspěvek od Victim81 »

Jsem rád že se tato věc řeší aspoň tímto způsobem na úrovni která může předejít vyšetřování ze strany Sony, které by v případě prokázání mělo mnohem horší následky pro zainteresované. Ban na PSN pro lidi kteří napomáhali nic neřeší. PS3 stojí pár kaček. Stejně tak hra. Doživotní ban na účast v GTA pro člověka který získal výhodu a podvodně vyřadil jinak validní účastníky zní už zajímavěji. Hodno zamyšlení.
Ono je pěkné jak se Speedy snaží distancovat značku GT-Racing od takovéto akce, ale bohužel ta již pošpiněna byla. A ne jen jedna komunitní stránka. Tohle je ostuda pro celou regionální komunitu. Dnes se to řeší na fórech v česku, pokud se to nevyřeší a jasně neprokáže zda je obvinění falešné, budou toho plná brzo i zahraniční fóra. Stejně tak jak se to doneslo k lidem od kterých jsem to slyšel já, tak stejně bude šeptanda fungovat dál. A jak pak chcete s českou vlajkou u jména vlézt do nějakého lobby. Natož mít nick ve Vašem formátu. Takže pokud chcete Speedymu dopřát klidné spaní tak si v udaný termín udělejte hodinku čas. Nebo vysvětlete vaše počínání.
Osobně si myslím že při podání oficiálního protestu, je v případě viny možné vše prokázat.
Uživatelský avatar
markoduno
  
  
Příspěvky: 1994
Registrován: 21.3.2012 23:18
PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Bydliště: Čáslav - dílna za garáží

GT Academy 2014

Příspěvek od markoduno »

Jako clen GT racing tymu souhlasim. Doporucuji Hanzovi a Kubovi zucastnit se daneho testu. Pokud vam termin nevyhovuje, tak co nejdrive navrhnete termin novy. Jde o povest tymu.
Uživatelský avatar
speedy
 
 
Příspěvky: 1365
Registrován: 22.3.2012 10:16
PSN ID: speedy_GTracing
Bydliště: Čáslav

GT Academy 2014

Příspěvek od speedy »

Navrhovaný test nebude průkazný. :cry: Musel by se účastnit někdo z dalších míst v pořadí academy - který by fungoval jako měřítko srovnání. Všichni víme, že se GT6 a jeho časomíra (vůbec celé plynutí času) chová vůči hráčům idiotsky a neměří všem stejným metrem. (takových případů už jsme zažili dost).
Uživatelský avatar
Hanz.77
  
  
Příspěvky: 1654
Registrován: 24.3.2012 20:08
PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Bydliště: Nurburgring, Le Mans,Monza,Spa,Brno,
Kontaktovat uživatele:

GT Academy 2014

Příspěvek od Hanz.77 »

Tak at v tom uděláme jasno :
mail odeslaný v pátek na Sony :
Ahoj Jakube
Prohlašuji jako majitel nicku GT-Racing-cz_H77 že se GT Academy 2014 nezúčastním. Též se GT Academy 2014 nebude ůčastnit ani GT-Racing-cz_K98 což je Kuba. Tak klidně pošli zvací maily dalším dvěma postupujícím. Já ani Kuba nebudeme brát šanci dalším klukům co jsi chtějí splnit sen a dostat se do motoristického sportu.

A mail odeslaný dnes JustYYnovi :

Ahoj Petře alias JustYYne
Jen ti chci napsat a také ti říci že já osobně se GT Academy 2014 účastnit nebudu. Nebudu brát šanci jiným klukům kteří se dřeli a mají svůj sen si něco splnit. Mě už se sen splnil a jak víš tak na GT Academy jsem se podíval už minulí rok a do motoristického sportu jsem se už také dostal. Tak proč brát šanci jiným. To by podle mého nebylo fér.

Co se týče toho mého prvního fleku. Tak tě jenom mohu doopravdy ujistit že to bylo zajeto z mé konzole i z mé stálé IP adresy. Ano kdysi jsem napsal že to hrotit nebudu že si počkám na poslední víkend a pak to tam pustim. Ano. Ale byl za tím :-) Takže samozřejmě myšleno v nadsázce. Protože jsem už věděl že mi přijede návštěva které to prostě nedá a zkusí to. Kdo to byl ? Někdo říká to a jiný zas tohle. To si nechám doopravdy pro sebe. Ale já to určitě nebyl. Sám jsem na to koukal když odjel 3 kolo a hned z toho byl první flek. No tak už jsem věděl že budu asi mít co vysvětlovat. Tak prosím tento mail ber jako vysvětlení toho co se stalo. Ne jako omluvu. Protože tohle mohl (může) udělat kdokoliv a mohl (může) se tam dostat ( bez jakéhokoliv vysvětlování). A vyhrávat podvodem by mě doopravdy netěšilo. Jenom děkuji že si udržel ve svých zprávách adresovaných mě nervi na uzdě a proto ti taky jako jedinému píši že nejedu.

Tak jo to je asi vše. Tak si to v Polsku užijte . A ať vyhraje ten nejlepší.

S pozdravem

Hanz.77

Obrázek o tom at si udělá každý sám.
PS : Jediný co mě na tom zaráží je to že hned v prvním příspěvku figuruje jméno Majkla ! Pro to musí být nějaké pádné důkazy než někoho obviním ne? A kdo mě jezdí domu na návštěvu to snad nemusim troubit každýmu na počkání. Nebo to hlásit na obecním úřadě? Co je komu do toho ? To bych se asi pak novinářů za vratama nezbavil.
Naposledy upravil(a) Hanz.77 dne 21.6.2014 21:36, celkem upraveno 1 x.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Uživatelský avatar
markoduno
  
  
Příspěvky: 1994
Registrován: 21.3.2012 23:18
PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Bydliště: Čáslav - dílna za garáží

GT Academy 2014

Příspěvek od markoduno »

No a tim je vse vysvetleno. Vzhledem k tomu, ze Hanz poslal na Sony email uz v patek, je tedy jasne, ze o podvod v zadnem pripade nemohlo jit (Edit: nešli do toho s myšlenkou podvádět a celé je to něšťastná událost). Proto bych to tu cele uzavrel. Sice oba akteri budou i nadale figurovat na prednich pozicich, avsak bez naroku na postup.
Naposledy upravil(a) markoduno dne 22.6.2014 09:29, celkem upraveno 1 x.
Victim81
Příspěvky: 3
Registrován: 21.6.2014 12:54
PSN ID: Victim_81

GT Academy 2014

Příspěvek od Victim81 »

kéž by to bylo tak prosté. pokud ty dvě obsazené pozice připraví jiné lidi o jejich jinak zaslouženou šanci a nedostanou pozvánku, tak to z mého pohledu vůbec nic nemění. už jen to že jste to udělali je naprosto lehkovážné a je vidět že si neuvědomujete jaké to má důsledky. a že to ani není zučastněným líto, že celou věc způsobili je smutné. ale což, chovejte se k ostatním jak chcete aby se oni chovali k vám. k ovlivnění tabulek naptosto nevhodným a nečestným způsobem došlo.
jsem moc zvědavý zda další v pořadí ony pozvánky obrží.
Uživatelský avatar
eisy
Příspěvky: 13
Registrován: 27.5.2014 14:17
PSN ID: eisyci

GT Academy 2014

Příspěvek od eisy »

Takže podezření se potvrdilo, i když si z toho několik kluků tady dělá srandu a dokonce to, že Hanz téměř po týdnu teprve pošle nějakému Jakubovi (asi zřejmě jeho známý pořadatel GT Academy) odstoupení a tady někdo píše, že to podvod není, mi nepřijde zrovna to pravé postavení GT-Racingu k těmto jedincům... Ale čekám, že se to tu rozjede ještě více a budou tu slušní kluci, kteří k tomu napíšou svůj jasný názor. Je to typicky české, všechno podvést a pak si z toho dělat srandu...

Ale nejvíce mi na tom překvapuje, že Hanz se ani neomluví... to je velký smutek. (nemluvě o tom, že asi má zajímavé známosti včetně pořadatelů akademie)

Pokud to nebyl Majkl, omlouvám se mu, ale bylo to právě podezření, které se dá těžko prokázat a jediné, jak bylo možné zjistit pravdu, byla možnost, aby každý jednotlivec, včetně Majkla, k tomu někdo něco napsal (popř. dokázal v lobby).
EISY /// (OO=[][]=OO) ///
http://pitlane.werema.cz/
Uživatelský avatar
Hanz.77
  
  
Příspěvky: 1654
Registrován: 24.3.2012 20:08
PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Bydliště: Nurburgring, Le Mans,Monza,Spa,Brno,
Kontaktovat uživatele:

GT Academy 2014

Příspěvek od Hanz.77 »

To Eisy a ostatní :
Přiznal bych se tak či tak. Protože se k problému dokáži postavit čelem a říci to. Víš ? Mohl jsi mi v klidu napsat co si o tom myslíš a já bych ti také v klidu odpověděl a odpověď by jsi měl hned. A ne hned vymýšlet pochybné spekulace a zatahovat do toho hned jiné lidi. Ale promiň když mi někdo neříkám že ty, začne psát PSN zprávy formou "buzerantů zajebanejch" tak to promiň to ani nečtu a ani na to nereaguji. Jedinej slušnej byl JustYYn a tomu jsem vysvětlení poslal. To že jsem psal mail na Sony způsobilo to že jsem byl pracovně pryč a vrátil jsem se ve štředu večer.Čtvrtek práce, pátek vyřizování, So-Ne až středa práce, Čt -odlétám pracovně, Ne- přílet. Jestli chceš vědět další můj pracovní rozvrh klidně zašlu. Ale zpátky. Už ve čtvrtek večer jsem měl sepsaný mail pro JustYYna. Každý máme nastevené priority asi jinak. GT je pro mě jenom hra kterou se bavím. Kuba se ktomu asi taky vyjádří ale počítám že tak až příští týden až se vrátí z jachty. A jaké a kde já mám známé do toho je každému s prominutím ...... . Ale doopravdy jsem neměl v úmyslu brát někomu flek. Svého prohřešku jsem si vědom a jakékoliv důsledky z toho vyvozené ponesu v plné zodpovědnosti. A za svůj přestupek se všem omlouvám.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Uživatelský avatar
Karelpipa
Příspěvky: 55
Registrován: 4.6.2012 09:45
PSN ID: Karelpipa
Bydliště: Praha

Re: GT Academy 2014

Příspěvek od Karelpipa »

Když je to pro tebe jenom hra, tak proč potřebuješ podvádět v GT Academy?
(moje) Konečné výsledky GT Cupu 2013 ke stažení zde:
http://ulozto.cz/xb8sjsKs/gt-cup-2013-k ... ofiziel-7z
Různě možné tabulky, koukněte, fanděte.

Nebo zde (pouze koukat):
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Uživatelský avatar
Hanz.77
  
  
Příspěvky: 1654
Registrován: 24.3.2012 20:08
PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Bydliště: Nurburgring, Le Mans,Monza,Spa,Brno,
Kontaktovat uživatele:

GT Academy 2014

Příspěvek od Hanz.77 »

To Karel and all : Nepotřebuju a ani jsem to neměl v úmyslu. Viz mé komentáře víše.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Uživatelský avatar
Kuba98cz
 
 
Příspěvky: 273
Registrován: 5.4.2012 21:20
PSN ID: GT-Racing-cz_K98
Bydliště: Hořovice

GT Academy 2014

Příspěvek od Kuba98cz »

A mě se chce něco říct... a já to asi řeknůůů... :P

Zajel jsem to já, ale pšššt... ještě mi nebylo 18, tak aby mě někdo nezabásnul... Třeba domobrana. :P
Pokud vím tak ''GTA'' může jet každý, ale postupují jenom ti, kteří splňují podmínky soutěže... ;) - což mi nejsme, proto se neúčastníme, ale to prostě ti ''nejlepší'' nepochopí...
A ví to jen ti, kteří si přečetli pravidla...
Mělo jít o zviditelnění a jakousi reklamu týmu ve světě, což se povedlo. A velice děkuji Hanzovi za spolupráci... ;)
Kdybych to zajel třeba pod nickem ''Bambulavyhulnos'', tak mi hned bude psát pulka ČR, že podvádím jen proto, že jsem první ? Nesuďte lidi podle obalu... Tím obalem myslím nick - pro ty hloupější... ;)


Jedno o jisté osobě co tu zazněla vím: Říká se o něm, že silueta jeho levé bradavky věrně kopíruje závodní okruh v Nürburgringu a že když má něco opravdu důležitého udělat, tak se hodí marod a jde hrát kriket. My o něm víme jen to, že si říká Majkl... :lol:
Tak kecáš nebo jedeš?
Uživatelský avatar
eisy
Příspěvky: 13
Registrován: 27.5.2014 14:17
PSN ID: eisyci

GT Academy 2014

Příspěvek od eisy »

Proto jsem Kubo a Hanzi chtěl, aby se o tom diskutovalo veřejně a měli prostor se k tomu vyjádřit. Teď v tom je jasno a nemůže nikdo spekulovat. OK?
EISY /// (OO=[][]=OO) ///
http://pitlane.werema.cz/
Uživatelský avatar
Majkl
  
  
Příspěvky: 806
Registrován: 22.3.2012 09:11
PSN ID: Magic_Michael_
Bydliště: Střelná Sídliště

GT Academy 2014

Příspěvek od Majkl »

Jsem dva víkendy pryč a nestačím se divit, co se tady děje. Nezáleží mi na tom, když si někdo něco šušká v zákulisí, ale aby si tady veřejně prohlašoval, že jsem to zajel já a špinil moje jméno na různých fórech (bůh ví, co ještě víc..), to už řešit budu. To jenom na základě tvých spekulací.. to jsem snad jediný v širokým okolí, kdo umí jezdit tu pitomou unreal hru? Vůbec netuším, jak můžeš tohle vůbec veřejně psát a já pak přijedu ze Slovenska po testu s BMW M3, abych byl co nejlépe připravený na GTA 2014 a čtu tady tvoje moudra týpku.

ALL-IN-ALL: Nebudu to víc řešit, ale kdybych chtěl, tak by to mohlo jít klidně dál. Jediný, co od tebe žádám, tak aby si se určitou formou omluvil na všech těch fórech, kde si tvoje spekulace rozeslal a špinil moje jméno. To je z mojí strany všechno a ať se to už neopakuje, navíc Hanz tady i napsal, že se účastnit nebude, takže pozvánky se posílají automaticky dalšímu v pořadí on-line kvalifikace.
Uživatelský avatar
eisy
Příspěvky: 13
Registrován: 27.5.2014 14:17
PSN ID: eisyci

GT Academy 2014

Příspěvek od eisy »

Nevím, na koho přesně je mířeno to "týpku" a že Tě někdo pomlouvá, ale než asi něco napíšeš, měl by sis to dobře rozmyslet, mluví za Tebe spíše emoce...

Za a) nejsem nějaký "týpek", dokonce si myslím, že jsme ve friendlistu a jezdili jsme párkrát spolu.

Za b) nejedná se o pomluvu, ale jak jsem psal v prvním topicu, "...začíná se velmi často ozývat....", ale o spekulaci. Buď rád, že se to veřejně popsalo a i na všech forech, protože tím Ty jseš z toho venku a vše se vysvětlilo. Nikdo nemůže spekulovat a domýšlet si jinou pravdu. To že někdo za někoho zajel jiný čas se prokázalo, kdo to byl, nevíme, ale není to teď už ani důležité. Jestli chceš přímo ode mne slyšet omluvu, nemám problém, od Střelné jsem teď cca 5 min, můžeme se kdykoliv potkat a vysvětlit a omluvit se :)
EISY /// (OO=[][]=OO) ///
http://pitlane.werema.cz/
Odpovědět