Zdar kamarádi,
po neúčasti na LANce jsem si dělal zálusk na Kytlici kde jsem si zvykl se s vámi bavit. Bohužel letos je to asi nereálné. protože na březen mám naplánovanou služební cestu s blíže neurčeným odletem. A kdybych náhodou byl doma, tak poslední ligový zápas 24.3. kdy nejspíš budeme hrát o umístění na stupních vítězů mi nedovolí opustit tým v nejdůležitějším zápase sezony.
Těším se že vás brzy uvidím a nebudu lhát když se přiznám že se mi po vás stýská.
Zdar GTmáničky.
hocky to je škoda, máš to skoro za humny, co vím, jezdís do Kytlice pravidelně. Tak snad dorazíš na hlavní akci na konci léta.
Ad internet: obešel jsem všechny operátory (ty hlavní, ne virtuální) a jak psat eddie: Vodafon nabízí větši množství dat pouze se smlouvou, s tím že se to dá do 30ti dnů vrátit, cena 450Kč, ale popravdě do toho se mě také nechce, potom v tom budou nějaké háčky a znáte to, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.
T-Mobile to samé: smlouva s možností vrácení, druhá varianta je nezávazná předplacená karta, ALE 40hal. za 1MB, to je 400Kč za 1GB!
O2 předplacená karta: balíček 5GB dat za 550Kč, po vyčerpání se automaticky obnoví. To se mě zdá schůdné, SIM O2 volnou mám.
Je potřeba vytvořit fakturu za ubytování...uděláme to stejným způsobem jako loni...vyberu od vás peníze na své konto a vytvořím jednu společnou fakturu + vyberu zároveň i peníze na občerstvení jak jsem psal již dříve.
Částka za ubytování je 240 kč za noc.
Částka na občerstvení činí 350 kč na osobu/pobyt .
Částku zasílejte na číslo účtu:1104317023 / 0800
Do zprávy pro příjemce napište svůj nick a počet nocí.
Platbu proveďte prosím do 15.2.2018 , abych mohl včas uhradit fakturu.
Eddie, toho mám na starosti já, tak ho popoženu. I když o oplacení jsme spolu mluvili už před týdnem... A přijedeme s dovolením asi už ve čtvrtek večer.
Kluci, platba LuLu: platil to včera(sobota 17.2.), peníze tak budou prý na účtu po neděli, max v úterý.
Zároveň se omlouvá, že až tak pozdě, ale nevěděl kdy s Pavlem pojedou a tak nevěděl kolik má zaslat za noclehy
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek