normálně regulérně musím zvolat - TY VOLE, KAM JSI TO VŠECHNO DAL?!?!?! Kluk jako proutek!!! Tak to ti gratuluju, je vidět, že máš pevnou vůli a asi i nějaký cíl.
no vždyť to říkáme pořád - UFOUN
Teda Michale....toto je to pravé vítezství a ne nějaký CUP 2012. Opravdu dobrá práce. To bYch potřeboval také. No ono by to potřebovali všichni čáslaváci . Mimo Vratima
Takže na oslavu to na Tokyu poděláš a necháš mě vyhrát
pavel67 píše:......je vidět, že máš pevnou vůli a asi i nějaký cíl.[/b]
.... v tom bude určitě nějaká ženská , kvůli kartingu se půlka těla neshazuje
Žádná ženská v tom není.. hlavní je když chceš s něčím takovým začít tak to musíš dělat hlavně pro sebe to je nejdůležitější a samozřejmě pokud máš nějakou motivaci tak je to jenom dobře
Majkl: neuvěřitelné, gratuluju, supr výkon. Já mám zase opačný problém. Posiluju, a moje normal váha je tak 80kg. Teď mám 98kg a dá mi neuvěřitelnou práci si ji udržet.
Jinak jsem zapomněl zmínit to, že pokud se do toho chce někdo pustit a zhubnout třeba těch 37 kg co jsem dal já za 7 měsíců tak musí bohužel počítat s vytáhlou kůží na břiše, která by měla do půl roka splasknout.. ale tím, že teď budu tři měsíce rýsovat tělo tak by to tomu mělo hodně pomoct.. no a pak budu cvičit objem