Tokyo R246 - 13.5.2012

Archív
derek
Příspěvky: 74
Registrován: 22.3.2012 13:30

Tokyo R246 - 13.5.2012

Příspěvek od derek »

K tomu umyslu nepostoupit do sk. 1 no kdyz se za celkovy umisteni v zavode za 10ty misto bere 21 bodu v sk. 1 a za 11 v sk.2 24 tak ja bejt na miste stredopolaru, tak se do sk. 1 taky neseru :D a stejny efekt je jak ve sprintu tak v hl. race takze vyuzivani nelogicnosti a hovadin v letosnim bodovani vynese aspon castecne uvazujicimu jedinci par bodiku navic.. :D o bodech sem uz tady toho napsal dost a nekdo to vi asi lepe.. :D Jinak ve vcerejsim race sem si uzival hodne ostry souboje s novcze a eddiem parada hosi!!
Uživatelský avatar
markoduno
  
  
Příspěvky: 1995
Registrován: 21.3.2012 23:18
PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Bydliště: Čáslav - dílna za garáží

Tokyo R246 - 13.5.2012

Příspěvek od markoduno »

stručně:
Kvalifikace byla lepší, než jsem čekal.
Sprint - 5 místo - spokojenost.
Hl.závod - chyba - pokles na poslední flek - nakonec jsem dojel předposlední (7). Nic moc
Dnes večer provedu kontrolu 1 sk.: postavení na start.roštu, samotný start a použití pneu RH.
Uživatelský avatar
speedy
 
 
Příspěvky: 1365
Registrován: 22.3.2012 10:16
PSN ID: speedy_GTracing
Bydliště: Čáslav

Tokyo R246 - 13.5.2012

Příspěvek od speedy »

kvalifikace: bez tréninku a ambicí - nakonec jsem překvapil sám sebe
Sprint: GT5 si se mnou vytřela řiť ( pro start pečlivě nastavené a tisíckrát odzkoušené auto se v závodním lobby nerozjelo, vzteky bych nejradši rozmlátil třeba nějaký nábytek v předsíni :evil: ......... pak chyba v rychlé protahovačce ( rána zleva pak zprava+auto naštorc = VivaV a Caparzo neměli kam uhnout + při nájezdu do PITu se auto zázračně opravilo a autopilot to napral do zdi a znovu rána do Caparza (musel mě proklínat)....... prostě sprint v háji( 14kol bez pitu v ostrém tempu je na gumy už příliš)
hlavní závod: start z P2, snaha rychle ujíždět zbytku pole dlouho vycházela. Po hodině závodu se dostavila únava očí. Náraz do zdi byl neodvratný a tím taky konec nadějí na celkové P4, které bylo celkem reálné :?

jsem rád, že tento závod je za námi, trať je díky častým přechodům slunce-stín nepříjemná pro dlouhou jízdu
.... ještě INDY road a nudné FUJI a už bude good....
BtW; pokles BHP během závodního večera o neskutečných 32kobyl !! ( v cíli to dělalo 602PP)....
Naposledy upravil(a) speedy dne 14.5.2012 17:56, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Redjous75
 
 
Příspěvky: 859
Registrován: 21.3.2012 23:53
PSN ID: GT-Racing-cz_JKR
Bydliště: Pardubice

Tokyo R246 - 13.5.2012

Příspěvek od Redjous75 »

Ahoj

Tak i já včera večer protrpěl. S vozem bojuji od začátku a tak se spíš trápím a není to ani o nastavení spíš no prostě nějak jej nedokážu dostat do polohy pro mě přijatelné. Nicméně, ani si nijak nedělám ambice, takže v klidu a rád si odmoderuju 2 skupinu, jenže, to bych v případě toho, že si budu jezdit v 2 skupině musel udržet nervy na uzdě. Ale to né jááááá, když už se tak nějak pohybuju v předu vyseknu nějakou trotlovinu, že bych se vyhodil z okna ( nabytek, už rozbíjet nemůžu ) a tak přes poměrně dobrý SPRINT, kde jsem si tedy parádně zazávodil v tak dobrých 7/8 kolech s Kapsíkem, Braněm a Vráťou. V hlavním závodě jsem se skvěle po startu z 5 pozice dostal za první dvojku a před prvním boxem jsem jel 2 pozici pak hned první box na Hardy, když i tady se mě podařil stint a na hárdech udržel 4 pozici, jenže pak přišel druhý nájezd do boxu, kde jsem měl vyměnit zpět na MEDIUM , ale to bych si omylem nesměl odkliknout tabulku s tankováním a pneu !!! Takže mě znovu natáhly mechanici HARDY a k tomu pěkně nádrž do plna. Pak přišel prudký pokles nervůůůů , koncentrace fuč, nálada fuč, chuť jet fuč, dostal jsem hlad a potřeboval kakat. :lol: :lol: . Takže jsem to po kupících se chybách nacpal zpět ve 23 kole do boxu s pauzou a zbaběle závod nechal doběhnout. :? :roll:
No nic nedá se svítit snad alespoň jeden závod odjedu v klidu s dobrým výsledkem ,ale to se pozná až v dalším závodě. Tak zduř a já teď pár dní budu střílet do Nácku v Sniper Elit V2 - skvělá gamesa a pak se zase vrhnu do GT5 k dalšímu šťavnatému závodu. :D :)
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Uživatelský avatar
branoeso1
Příspěvky: 176
Registrován: 22.3.2012 11:52
PSN ID: branoeso1
Bydliště: Gbely Obrancov mieru304 SK

Tokyo R246 - 13.5.2012

Příspěvek od branoeso1 »

Jj Rede pekných pár koleček sme tam fúkli. A nič si z toho nerob ani mne sa dva krát nedarí sa stotožniť s Mazdulou. Počas včerajšieho večera som to snáď 4x oprel o zvodidlá a raz na totálku. Hm??? Tiež som to chcel zabaliť a pozerať radšej hokej. Nó ale rozhodol som sa bojovať ďalej. Á chlapi hore čítam teraz neviem ale máme asi s Perisom čierneho Petra. Čo si myslíte že sme mali v pláne prepadnúť do druhej skupiny schválne? To snáď nemyslíte ani vážne! Ani mi nedávajte o tých 5 bodov naviac( nechcem ich)!!! Nedávno sme riešili so spoluadminom na ps3manii napätú situáciu a tak tak som ho presvedčil aby sme pokračovali ďalej pre neustále spory pri posudzovaní porušenia pravidiel a podobne. Je to neuveriteľné ale hlava mi nebere že niekto nemá úctu a rešpekt ku tomu že si niekto iní dá tu námahu a vypracuje Šampionát kde musí zohľadniť xx faktorov a vyhovieť xx luďom. A snaží sa nájsť zlatú strednú cestu. A to nehovorím o absolútne nedotiahnutom online systéme GT5. Už som to spomenul a poviem to ešte raz: rešpektujem v plnom rozsahu pravidlá šampionátu a nebudem o nich špekulovať. Keby mi to bolo proti srsti nebudem tu vôbec účinkovať a zavadzať. Odporučil by som chalanom tým čo stále niečo vadí nech si skúsia vytvoriť takýto šampík a potom ho odmoderovať vyhodnotiť a všetko to previesť do písomnej podoby na stránku. Rád sa prídem pozreť oky? Lebo ináč chalani Moja maličkosť, Eddie a ďalší čo sa spolupodielajú na tejto "zábave" nemáme nič iné na práci len GT5 a nemáme rodiny, firmy, iné koníčky a povinnosti a hlavne ja osobne som akurát skončil strednú a v ?nástich rokoch mám fúru času!!! Na invektívi!
Ešte šťastie ale že nás to baví. Amen :mrgreen:
Uživatelský avatar
CaparzoSK
Příspěvky: 137
Registrován: 30.3.2012 22:04
PSN ID: CaparzoSK
Bydliště: Nitra

Tokyo R246 - 13.5.2012

Příspěvek od CaparzoSK »

Brano ja som to nemylsel ako utok na vas dvoch konkretne. Ale beriem to z mojho uhla pohladu, ked som minuly cup bojoval odusu a skoro nikdy som sa nedostal do prvej skupiny. Ale tento rok skoro stale vyhram q1 v tej skupine druhej u reda a to sa mi nejako nezda ze by som sa tak polepsil,ked jazdim ovela menej.
Uživatelský avatar
Hanz.77
  
  
Příspěvky: 1654
Registrován: 24.3.2012 20:08
PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Bydliště: Nurburgring, Le Mans,Monza,Spa,Brno,
Kontaktovat uživatele:

Tokyo R246 - 13.5.2012

Příspěvek od Hanz.77 »

Tokyo jezdit prostě neumim a ztrácím na něm dost! Tak i s pohodovým setupem jsem věděl že to nebude žádná sláva. Taky že jo! Sprint poslední! Závod? No když odstavil Rejous75 a pak Perisovi došel benzín měl jsem co dělat abych Perise aspoň předjel do konečného limitu! :lol: :lol: Do závodu jsem s tím nastupoval a byl jsem rád že jsem dojel jen s jednou střelou na totálku v půlce závodu. :lol: :lol: Už se těším na Fuji tam ván natrhnu ...... zadní křídla! :lol: :lol: :lol:
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Uživatelský avatar
markoduno
  
  
Příspěvky: 1995
Registrován: 21.3.2012 23:18
PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Bydliště: Čáslav - dílna za garáží

Tokyo R246 - 13.5.2012

Příspěvek od markoduno »

Dnes jsem shlédl replay 1.skupiny a to jak SPRINT, tak HL.ZÁVOD.
Mohu konstatovat, že nikdo neporušil pravidlo stání na startovním roštu, nikdo neodstartoval dříve, než na 4 minutu (podařilo se mi zastavit záznam 0,009 s před startem u obou závodů 8-) a všichni stáli na brzdě) a všichni odjeli na pneu RH minimálně 6 kol.
Tak se mi to líbí. 8-)
Podotýkám, že podávat protesty je možné do úterního večera.
Uživatelský avatar
speedy
 
 
Příspěvky: 1365
Registrován: 22.3.2012 10:16
PSN ID: speedy_GTracing
Bydliště: Čáslav

Tokyo R246 - 13.5.2012

Příspěvek od speedy »

CaparzoSK píše:...skoro nikdy som sa nedostal do prvej skupiny.
Tvůj lexus byl loni opravdu přeceněný, zajet s ním do 1.skupiny bylo malým zázrakem ;) Letos jezdíme v základním setupu rovnější podmínky a tak můžeš ukázat co skutečně umíš :!: Na tom není nic divného.

to ALL:
Jen jedinou kvaldu jsem odfláknul - to když jsem ve sprintu měl průjezd boxy. Tam jsem si chtěl ověřit nereálnost tehdejších penalizací .... A něco dobrého to snad i přineslo.
Další závod ve druhé skupině (Suzuka) jsem jel totálně nepřipravený - se zápalem plic...(BtW; pěkný humus!! )
Tím chci říct, že pokuď někdo přistoupí k závodnímu večeru bez důkladného seznámení s tratí + setup naladí 5minut před závodem a zajede Q1 do první skupiny - tak je prostě simracingový genius nebo neskutečný klikař...
Ve druhé skupině jsem poznal závodění v pohodové atmosféře, tedy přesný opak napjaté a přemotivované první skupiny. A od té doby řeším obrovské dilema. Jestli skutečně jezdit Q1 jen na půl plynu anebo vstřebávat nekonečné nářky "jak úprava PPbodů poškozuje závody, jak je první skupina špatně bodovaná" atd. (...mluvím ve všeobecné rovině, na nikoho adresně neútočím :| )
Kdyby mě to nebylo nefér vůči ostatním pilotům, kteří do závodů jdou naplno (právě jako Branoeso a Caparzo) tak bych rád odjel zbytek cupu ve druhé skupině. NEUDĚLÁM TO!, jen by to degradovalo celé snažení spousty lidí na úroveň tupé pouťové zábavy a to asi nikdo nechceme :!:

Díky Braňovi za uznání pořadatelům, to potěší!!! Skutečně není lehké připravit a následně ošéfovat cup určený pro až 26pilotů, hlavně když je online takový jaký bohužel je.....
Uživatelský avatar
CaparzoSK
Příspěvky: 137
Registrován: 30.3.2012 22:04
PSN ID: CaparzoSK
Bydliště: Nitra

Tokyo R246 - 13.5.2012

Příspěvek od CaparzoSK »

Speedy píše: Tvůj lexus byl loni opravdu přeceněný, zajet s ním do 1.skupiny bylo malým zázrakem ;) Letos jezdíme v základním setupu rovnější podmínky a tak můžeš ukázat co skutečně umíš :!: Na tom není nic divného.
No pokial si myslis ze so skoro rovnocennym autom dokazem zajazdit tak dobre ze do prvej skupiny, tak to ti dakujem za uznanie :)
Uživatelský avatar
markoduno
  
  
Příspěvky: 1995
Registrován: 21.3.2012 23:18
PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Bydliště: Čáslav - dílna za garáží

Sumář výsledků, záznamů a fotek

Příspěvek od markoduno »

jinak musím podotknout, že jsem dojel Tokyo se 603 PP! Na startu jsem samozřejmě disponoval se 610 PP. Moje auto je jaksi unavené :roll:
Uživatelský avatar
CaparzoSK
Příspěvky: 137
Registrován: 30.3.2012 22:04
PSN ID: CaparzoSK
Bydliště: Nitra

Tokyo R246 - 13.5.2012

Příspěvek od CaparzoSK »

no inak to sa mi stavalo bezne aj u weds lexusu,tak som kupil nove asi po troch zavodoch, tu tiez nieje problem kupit druhe,akurat ze uz nemam tu premiovu farbu :( ale kupil som si a dal na auto novu fialovu matnu a ak mi to promotery dovolia tak by som jazdil pak s nou.
Zamčeno