Jinak Monaco je prostě divnej závod nemůžu se pomoct ale už to píšu po několikáte sem prostě F1 nepatří. Jenže kam jo. Na Tylkeho tratích s asfaltem kolem tratí a mega luxusními bezpečnostními zónamy zase F1 vypadá nudně a těch pár klasických tratí je tak málo že to stejně nestačí. Spolu s divno pravidli ( chybí mě tankování - zaseklé hadice, strategie ). Krásným příkladem nudnosti, vypočítavosti a Evropskonudného závodění ( situace posledních deset kol a svítí tam debilní žlutá fáze skoro 4 kola kvůli bordílku - to je nudááááááááá - proč tam tedy nevjede SC stahne všechny do hromady ať se na posledních 6 kol prostě servou kolo na kolo, ono by to ale bylo vměšování se do závodůůů co ???. ) a To samé od samotných jezdců v posledních kolech dnešního Monaca. 5 jezdců bylo v 0.5sec posledních 10 kol a vyděl snad někdo náznak útočení, agrese, přišťouchnutí , aspoň něco co by mě otočilo palce u nohou !!!. Vůůůůbec nic představte si tuhle situaci s Prostem, Senou ,Menzlem a dalšími ( doporučuji film SENNA aby jste si připoměli co je to závodit v F1 ) . Tihle pánově by pro lepší pozici doslova své kokpity orvali do posledního karbonu ( obrazně řečeno ). Takže pro mě dnešní závod slabj odvar a jeden z nejnudnějších celkově.
Těším se na Kanadau