Tedy balím do krabice a po třetí nesu na reklamaci. Tentokrát jsem dnes rovnou pořídil nový ať mám alespoň na rok klid a starý jestli zas nějak zalátají budu mít jako zálohu za rok. Každopadně volanty na PS4 za mě jedno velké FUCK OFF
Tady musí Michale tak napůl nesouhlasit zas já. Co do mechanické funkčnosti možná G29 nebude špatná. Ovšem první náznak problémů s čipem je konečná. Otevření G29 už jen vede k problémům s nedopasováním , zasekávání křížového ovládače , problém s řadícím pádlem a další kraviny. FF je spíš otázkou motoru a ten bych řekl, že snese hodně ovšem vibrační technologie jen ničí postupně veškeré utěsnění uvnitř a opět to vede k problémům. Jako G29 není špatnej volant a snese hodně ostatně to bych si znovu nekoupil ten samej, ale prodejní strategie Sony na PS4 spolu s vysokou cenou zařízeni ( v porovnání s cenou samotné konzole je skoro za ty samé prachy ) a to není dobře.ToyRipper píše:Sorry ale nesouhlasim. G29 je stejne kvalitni jako G27 a G25. Jen sila feedbacku a vibrace, ktere do nej lidi dnes posilaji jsou nekde jinde nez tomu bylo driv. G29 by vydrzela s GT5 nekolik let. Dneska tomu ale davame kour s 2x silnejsim feedbackem a opotrebeni treba u DIRT rally? No comment. Popravde spis obdivuju, ze to ty volanty snesou. Aspon ten muj jestli prezije ty dva roky co je na nej zaruka tak klobouk dolu. Dostava tezky kapky...
Jediny co je opravdu na kokot je poruchovost T300. Jen maloktera prezila 1 rok hrani. Ale treba T500 a T150 valej docela OK. Uvidime co bude dal....
Mam obavy ze nepujde to spojit.ToyRipper píše:Ten Fanatec bude jen volant. Asi pujde G29 telo do kytek a koupim Fanatec a spojim s pedalama G29... Snad to pujde! Hen sa ukaze!