Hanzi, ted se hlavně posaď

Víš jak já totiž zkouším držení podkladu? Vezmu nějakou lepičku co fakt lepí, např ta stříbrná s vláknem, lehce ji přilepím a škubnu. Pokud je to ok, jako druhý krok vezmu maskovačku, pořádně jí přimačknu a opět škubnu. Když to drží mohu vesele barvit atd. O Kabuki jsem slyšel, ale nepoužívám. V zásadě jsem němel nikdy problém, se stržením barvy pokud drží základ. Tamiyacká je blbá, to jsme zjistil dávno, tak používá tu o které asi mluvíš. Nemám jí s obi a není růžová ale funguje perfektně, drží tak akorát
Teď ale ke společnému projektu. Možná jsem zase jako vždy udělal špatné rozhodnutí. Koupil jsem ten sprej, je to Zinko-Alu. Měli ještě samotně na Zinek. Po nástřiku je to docela hrubé na můj kus, jako by v tom byli nějaké kousky kovu (ve svpreji), barva je šedivo stříbrná, vypadá to jako Tamiyácká barva Flat Alluminium. Je to pěkný

Po cca 22h jsem vzal maskovačku a nalepil ji na vnitřní stranu krytu motoru. Pořádně jí přimáčkl a po sundání na ní zůstal obtisk barvy. Nestrhl jsem to na kov, spíš mi přišlo že jsem z toho ''strhnul'' jakoby ten hrubý poprašek. No nevím,zkušenosti s tímhle velká 0 tak to nějak zkurvit přeci musím

Dnes jsem to zkusil ještě jednoupo cca 32h a už na té pásce je o dost méně stop barvy. Možná to chce jen nechat např. týden uležet.
Víš jak, já mám větší bobky z tebe, než z toho že něco sám zeseru na vlastní stavbě. Proto že, až to přivezu mistrovy na nástřik tak to musí být bez nadávek a problémů