Obecná diskuze
- markoduno
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Obecná diskuze
Prosím o radu.
Doporučte mi dobrá sluchátka pro PS3 prosím. Ale nehodlám do toho vrážet nehorázné peníze. Mě se líbili tyto, ale nejsou kompatibilní. Navíc při vyšších bassách praskali. Určitě je podmínka 5.1ch.
Díky
Doporučte mi dobrá sluchátka pro PS3 prosím. Ale nehodlám do toho vrážet nehorázné peníze. Mě se líbili tyto, ale nejsou kompatibilní. Navíc při vyšších bassách praskali. Určitě je podmínka 5.1ch.
Díky
- Trámek
-

- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Obecná diskuze
Není z mé hlavy, tip dal redjous, já to prověřil na netu a musím jen souhlasit:
Sony PlayStation Gold Wireless Stereo Headset u nás v krámě asi 2,5t ale budou fakt superis
koukám dle heureky i někde 1800
Sony PlayStation Gold Wireless Stereo Headset u nás v krámě asi 2,5t ale budou fakt superis
koukám dle heureky i někde 1800
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- markoduno
-

Obecná diskuze
díky za radu, ale já bych radši s káblikem. 
- Trámek
-

- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Obecná diskuze
ser na kabely, ten položíš na OO
ale jak chceš no... hele sranda... ted byl na tipsortu na foru borec, nick Speedyche a ještě z Poděbrad(kamuflage na čáslav) a hrozně se divil, že mu nevyšel tiket že by náš Románek 
nééé sory Speedy, ale musel jsem to udělat
nééé sory Speedy, ale musel jsem to udělat
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Obecná diskuze
Kam ten kabel zapojíš?markoduno píše:díky za radu, ale já bych radši s káblikem.
- markoduno
-

Obecná diskuze
USB to PS3 
Obecná diskuze
volba je jasná: headset i pro PS4
- markoduno
-

Obecná diskuze
to nevypadá špatně. Díky. Až vyreklamuji ten stávající, tak objednávám. Díky 
Obecná diskuze
Mám to stejné akorát v bezdrátu a jsem spokojený. Zvuk je slušný a fungují i v PC a TV - vše BZ. Cena za provedení není levná , spíš přiměřená. NA tíhu sluchátek si chvilku budeš zvykat, ale to je jen otázka pár probdělých nocí u nějaké hry. Pouštím si v nich z TV současnou F1 a zvuk "tichých" monopostů je daleko jasnější a čistější....markoduno píše:to nevypadá špatně. ...
- markoduno
-

Obecná diskuze
cenová relace je odpovídající a v horní hranici mých financí. Ne že bych neměl na dražší, ale nebudu cpát peníze zrovna do sluchátek
Šetřím si na lepší věc
Ale pšššššt. Mamina o tom neví 
Šetřím si na lepší věc
Obecná diskuze
Nějak nechápu co myslí tím surroundem? Je tam jen stereo jack.
- markoduno
-

Obecná diskuze
je to převáděno digitálně. Signál je digitálně rozdělen
Obecná diskuze
To ano. PS3/4 pošle přes USB 5.1 nebo 7.1 (už to je trošku moc na USB). Pak to tam schroupe ten externí převodník a pošle do sluchátek analog, ale stereo. Takže, ten převodník od Logitechu tam udělá nějaký voo-doo surround.
Obecná diskuze
přesnější je asi toto rčení:
V PS3 žádný 7.1 nebo 5.1 nebude. Furt je to jen klasické stereo. V PS3 totiž pro nově vyvinuté HS nejsou potřebné ovladače.
7.1 funguje v PC ale opět až po doinstalování ovladačů. Některá sluchátka mají uvnitř mušle (náušníku ? ) více malých repráčků a tak se snaží napodobit vícekanálový zvuk. V reálu to stejně nefunguje, opravdové 5.1, 7.1 to není....
V PS3 žádný 7.1 nebo 5.1 nebude. Furt je to jen klasické stereo. V PS3 totiž pro nově vyvinuté HS nejsou potřebné ovladače.
7.1 funguje v PC ale opět až po doinstalování ovladačů. Některá sluchátka mají uvnitř mušle (náušníku ? ) více malých repráčků a tak se snaží napodobit vícekanálový zvuk. V reálu to stejně nefunguje, opravdové 5.1, 7.1 to není....
- markoduno
-

Obecná diskuze
já si to klidně připojim přes domácí kino a prostor.zvuk je hotový. Ale zase nepůjde mikrák. To je jedno pánové. Když náhodou poojedu GT, tak to připojím do PS3 kvůli mikráku. A jinak budou v domácím kině pro pořádný poslech pořádné hudby 
- markoduno
-

Obecná diskuze
ty woe......tady to žije

- pavel67
-

- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Obecná diskuze
Program na Brno GP Revival
Cena vstupenky 200Kč na den - Tribuny + PDK
k vidění spousta historických automobilů, motorek a mnoho známých osobností motorstického sportu...
P.S. v neděli jsem tam celý den.
update - na prvním odkazu na stránkách AMD jsou i startoví listiny aut/moto + jezdci
Cena vstupenky 200Kč na den - Tribuny + PDK
k vidění spousta historických automobilů, motorek a mnoho známých osobností motorstického sportu...
P.S. v neděli jsem tam celý den.
update - na prvním odkazu na stránkách AMD jsou i startoví listiny aut/moto + jezdci
Naposledy upravil(a) pavel67 dne 3.7.2014 13:38, celkem upraveno 1 x.
...každej má něco, já jezdím...
- markoduno
-

Obecná diskuze
škoda, že tam není nic příští týden. Respektive od 11.7. Chtěl jsem tam vzít rodinku, zejména děcka.