Děkuji všem kdo se podilel na zorganizaci teto akce! Off linova Kytlice byla paradní

A jsem rad že vše klaplo a ja jsem se mohl zučastnit tohoto kláni. Moc rad jsem Vas všechny zase viděl! 24hodinovy zavod byl zažitek plny emoci ,překvapeni ale hlavně NE zklamani

Jet celou noc na vodě a vidět před sebou jen bile čary na par metru...to chce dobrou davku nervu a soustředěni...Proto "black teamu"-palec nahoru ! Green tym jezdil zkušeně a suvereně: klobouk dolu hoši. Škoda toho zavěru.Ale na druhou stranu poskytli jste všem z "bleckama" pořadnou davku emoci

Moje dik za podporu,hlavně při jizdě na
100% mokrem nurbu patři tymovym pilotum "blue teamu".Nic vic vas tak nepovzbudi než uslyšet od zkušenych kolegu:"...Jedeš dobře ,jedeš moc dobře". Nemyslel jsem že to na dešti takhle zvladnu ale šlo to

. A samozřejmě gratulace a velky respect tymu "Redbull":Hoši ,bez vas by to nebylo ono,a bez šefmeCanika Hanza už vubec ne

A když už jsem u těch jmen tak si dovolim vyřidit pozdrav pani Kapsikovi a poděkovat ZA VYBORNOU DOMACI SYROVOU POMAZANKU

A myslim si že ne jenom ja ale i ostatni doufaji že ta pomazanka se stane tradici na každem "GTRT" srazu

A timhle končim svuj kratky epilog a těšim se na vas na draze...