LAN 2013 *** Č Á S L A V *** 3-7.7. 2013
a proč to nebude G10 ?? V anketě má víc hlasů

a bude tam dost vínečka .... na bílém dost ujíždím 
- SJ.sprint
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Jak již jsem psal mě je jedno jaky tři kousky si dam... Ale ne měli jste tam psat to slovo hnusne "slovo"markoduno píše:no tak dobře pánové. Se..te mě, ale co bych pro vás neudělal. :mrknutí:
Dnes jsem provedl změnu rezervace pípy s chlazením - zarezervoval jsem dvoupípové chlazení. Co z toho vyplívá? Že tedy budeme mít 2 druhy piv zároveň. Budvar 10 a Svijanský máz 11. Ale běda, jestli to nebudete pít......tak vám to naleju do chřtánu pod tlakem![]()
![]()
![]()
Osi - smaž tu anketu, aby ještě někdo náhodou neremcal : - D
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
co nás tam čeká.... při všem tom vychvalování zapomněli doplnit, že je jejich pivo neskutečně naprané CO2 - které u citlivějších duší značně urychluje cestu na onu místnost .... 
- markoduno
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
hele ty notorickej rejpale.speedy píše:co nás tam čeká.... při všem tom vychvalování zapomněli doplnit, že je jejich pivo neskutečně naprané CO2 - které u citlivějších duší značně urychluje cestu na onu místnost :nějaký smajlík:
Pivo je sycené stejně jako jiné.
A Sergeji - Máz je pouze název. Nehledej v tom nic jiného. V Kytlici jsi ho bumbal a nic ti nebylo. Ty mázku : - D
A už přestaňte přehazovat ty hlasy - pak budete chtít 4 druhy piva a já abych se z toho ------no jen to řekni-----já bych se z toho zbláznil.
A dost. Pivo je dané - pro rádoby odborníky je tu Budwárek 10 a pro správné pivaře Svijanská 11. Jak se ti líbí takovýto název Seržo?
- Hanz.77
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Chlapi vy tomu pivu dáváte.Z Těch desítek co jsou tu k vybrání jste vybrali tu druhou nejhorší, tohle pivo jsem pil dvakrát z donucení na hokejovym zápase a ač měli vytoč "4500" piv za zápas tak to byl humus hodnej Českejch budějovic.
Já pivař nejsem a proto jsem chtěl pít to co se dá pít bez šklebení a jen to pěkně protýká organismem a skoro to nezanechává v těle žádné nežádoucí účinky( u mě teda po 3 kouskách v těle zůstává barva). A jestli mě trošku naštvete přivezu si asi tohle http://www.mosteckykahan.cz/index.php?o ... &Itemid=68
To můžu pít dýl než 10 hodin a necítím se nijak podezřele, teda pokud se nezvednu od stolu, to už mám vyzkoušený, když jsem se loučil se svobodou.
Já pivař nejsem a proto jsem chtěl pít to co se dá pít bez šklebení a jen to pěkně protýká organismem a skoro to nezanechává v těle žádné nežádoucí účinky( u mě teda po 3 kouskách v těle zůstává barva). A jestli mě trošku naštvete přivezu si asi tohle http://www.mosteckykahan.cz/index.php?o ... &Itemid=68
To můžu pít dýl než 10 hodin a necítím se nijak podezřele, teda pokud se nezvednu od stolu, to už mám vyzkoušený, když jsem se loučil se svobodou.
Tak kahanem a lounskou 12 jsem odkojený .... a já si myslel, že tohle pivo ze Sedlece už dávno vyhynulohocky píše:....přivezu si asi tohle http://www.mosteckykahan.cz/index.php?o ... &Itemid=68 To můžu pít dýl než 10 hodin ....
.... to máš ve sklepě 20let starý zásoby ???
- markoduno
-

Právě jsem odeslal email s informacemi ohledně LAN 2013. Pokud jste jej někdo nedostal na email, tak mi dejte vědět.
Jen opět připomínám, aby jste posílali platby za ubytování a pití - do 20.6.2013
Kdo bude mít problém, písněte mi PM
Jen opět připomínám, aby jste posílali platby za ubytování a pití - do 20.6.2013
Kdo bude mít problém, písněte mi PM
- eddie
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
...tak koukám, že nejlepší by bylo, když by pořadatel vybral pivo sám....neb se asi na nej pivě nikdy neschodneme. 
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- markoduno
-

už se stalo eddie. Příště už takovou demokracii nedopustím
Tedy pokud nějaké příště bude 
- pavel67
-

- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Piju pivo jaký je a neremcám... maximálně si přibalím o 2 role papíru navíc
Mimochodem - dal jsem se do shánění dobrého moku, což po loňské úrodě/neúrodě není nikterak snadné. Ale znáte to - ještě jsem nepřijel na akci s prázdnýma rukama, takže se těšte, doufám že se mi podaří vybrat opět něco dobrého a pitného. Když se tak dívám na ten seznam, vypadá to nejmíň na takový 2 litry...
Bábovka/buchta je samozřejmost...
S pozdravem - švestkám zdar !!!
Mimochodem - dal jsem se do shánění dobrého moku, což po loňské úrodě/neúrodě není nikterak snadné. Ale znáte to - ještě jsem nepřijel na akci s prázdnýma rukama, takže se těšte, doufám že se mi podaří vybrat opět něco dobrého a pitného. Když se tak dívám na ten seznam, vypadá to nejmíň na takový 2 litry...
Bábovka/buchta je samozřejmost...
S pozdravem - švestkám zdar !!!
...každej má něco, já jezdím...
Tohle pivo už se v Sedleci nevaří, tam to posr...l Radegast a už se to tam nikdy nevzpamatovalo. Tenhle Kahan se vaří Přímo v Mostě v hospůdce kam na něj chodim. Přímo před očima ti vzniká tohle zlato, celá hospoda je provoněná sladem, hmm... a jak chutná.Tak kahanem a lounskou 12 jsem odkojený .... a já si myslel, že tohle pivo ze Sedlece už dávno vyhynulo
.... to máš ve sklepě 20let starý zásoby ???
edit : Radegast myslim pivovar ne boha úrody.
- markoduno
-

ROBERTE - odstraň tu anketu nebo vám koupím gambáče.
pavel67 píše:Bábovka/buchta je samozřejmost...
Děkuji Pavle, je vidět že myslíš na všechno i na mě ...., jsem z toho na měkko
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- Trámek
-

- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Se tady furt hádáte co budete chlastat za pivo, ale se nejdřív mrkněte na harmonogram závodů.
Já osobně to vidím, že když stihnu 3 píva za den, budu rád a bude mě jedno co to bude
Tak a i já řeknu můj názor... pivo se vybralo dobře.. je tam 11 i 10 , takže si vybere každej a co jsem viděl v e-mailu co je k pití dál... tak osobně zírám na snahu a musím pochválit Marka co všechno zařídil...
dle mě je to luxus tolik druhů pochutim, včetně limonád atd.
Hlavně ať už jsme tam.. já se na vás všechny těším.. dlouho jsem vás neviděl, ale důvody jsem měl.. na lance pokecáme
Já osobně to vidím, že když stihnu 3 píva za den, budu rád a bude mě jedno co to bude
Tak a i já řeknu můj názor... pivo se vybralo dobře.. je tam 11 i 10 , takže si vybere každej a co jsem viděl v e-mailu co je k pití dál... tak osobně zírám na snahu a musím pochválit Marka co všechno zařídil...
dle mě je to luxus tolik druhů pochutim, včetně limonád atd.
Hlavně ať už jsme tam.. já se na vás všechny těším.. dlouho jsem vás neviděl, ale důvody jsem měl.. na lance pokecáme
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- markoduno
-

Díky Trámku
Snažím se, aby se Vám to líbilo.
Jak píšeš o těch závodech: dle rozpisu to vypadá, že se nezastavíme, ale tak to není. Dopoledne čeká každého pouze 1 ostrý závod. Odpoledne jsou to 3 ostré závody pro každého a po večeři už jen jeden. Časy odpoledních závodů jsou snad včetně minimálně půlhodinových přestávek. Nic se nebude přehánět
Jak píšeš o těch závodech: dle rozpisu to vypadá, že se nezastavíme, ale tak to není. Dopoledne čeká každého pouze 1 ostrý závod. Odpoledne jsou to 3 ostré závody pro každého a po večeři už jen jeden. Časy odpoledních závodů jsou snad včetně minimálně půlhodinových přestávek. Nic se nebude přehánět
Jak sem už zmínil v přihlášce,tak beru soudek nějakého dobrého zlatavého moku,který se zrodil právě tu:http://www.ukralejecminka.cz/
a pokud se zadaří tak i něco na zub

- markoduno
-

Podíval jsem se na ten tvůj odkaz a hned mě zujala akce na stejčíček z krkovičky. Představte si 300 g za 99,- No to bych si hned dal. A když o tom teď píšu - nezapomeňte si nějaké masíčko naložit. Místo nějakého docházení na jídlo si uděláme večerní posezení u grilu a zlatavého mokuKAPSA píše:Jak sem už zmínil v přihlášce,tak beru soudek nějakého dobrého zlatavého moku,který se zrodil právě tu:http://www.ukralejecminka.cz/a pokud se zadaří tak i něco na zub
![]()