A jeéé Jirka zase už ladí. To je samý jaký má skóre na kulábru a že Jarda je bůh, nebo jakýho čerta a že hokej a prej Zaklínač a má toho ten kluk fakt hodně, tak do něj nerejte. Nakoupit do práce pak otravuje Redjous do toho se snaží stihnout každý hokej, protože na Lance by neměl klid a furt by do něj někdo ryl a pak by jako ten ořech chtěl z Clia udělat LMP1.
Jirko to chce exnout Plzeň, dvě kolečka okolo paneláku a klid na lůžku.
P. S. Brzo cinknu, probereme hokej. Musím Ti některé věci po vysvětlit.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Hele vy ššššulííííni, nechte si vaše rady, to jestli jde v motoru vyměnit vačka za ostřejší, si zjistím zítra sám a v klidu... placka už je na cestě a ráno bude v cílové stanici
A vy si radši běžte nastříkat šlehačku do píva, jak je u některých zvykem
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
mám prosbu.
Na lance někdo říkal, že má možnost sehnat kupony na PSN plus za levnější peníze. Bohužel si však nepamatuji, kdo to byl. Dejte mi prosím vědět buď sem a nebo do PM. Děkuji moc
no tak u mě PS nezaparkuje hooodně dlouho. Jestli vůbec
Mám to pro kolegu z práce. Našel jsem pouze 1000 credit za 915,-
Ale někdo na Lance zmiňoval, že má možnost i pod rukou či co
TY VOLE. TEĎ JSEM VĚDĚT KETEZE V TELEVIZNÍ REKLAMĚ NA NOVÁ SPORTU V ZÁVODĚ MOTO GP. KETEZE JAKO MODEL MOTORKÁŘSKÝCH HADRŮ. NO TYKRÁSO KRÁSO!!. HMM JIRKO GRATULACE K TV HVĚZDĚ
I pres pomerne nestastnou udalost na nasem Caslavskem letisti si vas dovoluji pozvat na den otevrenych dveri, ktery se kona tuto sobotu 23.5.2015. Moznost parkovani primo na letisti zdarma. Celou akci, ktera je jiz nekolik let vyhlasena svou jedinecnosti kazi fakt, ze je zde vstup 100,- na dospelou osobu. Obcerstveni, socialni zazemi, ruzne staticke i dynamicke ukazky jsou samozrejmosti. Muzete se proletet i vrtulnikem. Mam dojem, ze to stoji kolem 500,-. Takze kdo budete mit chut a cas, prijedte. Ja jsem bohuzel cely vikend v praci a to az do vecera. Mohu vam alespon drzet parkovaci mista, bo jsem urcen jako hlidac parkoviste
Redjous75 píše:TY VOLE. TEĎ JSEM VĚDĚT KETEZE V TELEVIZNÍ REKLAMĚ NA NOVÁ SPORTU V ZÁVODĚ MOTO GP. KETEZE JAKO MODEL MOTORKÁŘSKÝCH HADRŮ. NO TYKRÁSO KRÁSO!!. HMM JIRKO GRATULACE K TV HVĚZDĚ
Zdravicko panove, tak pohodne dlouhy době jsem sem konecne opet nakouknul a poridil si GT6 tak hned jak něco po vyhravam tak bych s vama dal nejakej sranda závod, tak uvidíme
No ahoj chlape. To už je nějakej ten rok co. Tak ať Ti to jezdí , jen nevím zda si ještě zajezdíš u nás. Tady už se zavody moc nepořádaj a myslim že naše piloty potkáš spíš na GT Aréně.