Jo včerejší 5ti hodinovka byla prostě super, jo někdo se fakt vztekal, a i to chápu. Zjistil jsem, že hned v prvním závodě na Spa s historickýma formulkama jsem to tam na startu hodil na štorc a narval mě zrovna tráme, no ano ten čů..ák a spousty dalších peprností jsem byl já

ale na mou omluvu dostal jsem malý drbanec. Jak se do lobby připojí jiní lidé je to jasně zadělané těsto na pořádnou sračku !! Nejhůř to odnášel trámek, ten měl včera auto polepeno nápisy bouchni si do mě jsem tu proto

Jak se člověk v první zatáčce ocitne v kolizi a pak to musí dotahovat je to závod totálně zkažený proto že s každým předjetým dojetým jezdcem je to zase jen kolize a pořád a pořád do kola. No ale já se bavil, kolikrát jsme se naháněli a bylo to i dráma. Je třeba to prostě hned odhlasovat na start a nezdržovat se šťouráním v setupu.
Jinak Pepo, jak jsme se bavili o těch BEST LAPech v S. Eventech.
Zase, a zase se budu jen opakovat. Je to prostě vypatlanost vývojářů, že vytáhnou leadebord z PC verze a na zýkladě toho nám nastaví na PS4 laťku. Ano zlato pár ufounů na PS4 zajede ale pro 90% hráčů je naprosto nemožné zajet WORLD RECORD aby získali to pitomé zlato!!! A takhle debilní je tu každá druhá věc !!! V každém závodě, v každím eventu prostě všude je něco co je prostě podělaný.
zde jsem narazol najeden příklad.
Vallelunga s MP4-12C GT3, nejhorší auto ve tříde GT3 ! zlatý čas 1:31.000 a méně.
S téměř nejlepším vozem v třídě GT3, tedy McLaren 650S GT3 jsme s Toyem jezdili nedávno na Vallelunga, já v čistém, záměrně nepíšu rychlém, bylo to totiž defaultní nastavení jsem zajel 1:34.316 tak co kurník po nás chtějí
viz video, posuď sám minuta 3:15 až do konce kola.
https://www.youtube.com/watch?v=GMiGEnGFr3M
Jsou ale eventy kde prostě zase zlato jde udělat o 2s až 3s rychleji
Docela bych i chtěl vidět ufouny typi Derek, nebo Majkl jak si poradí se závodem SPECIAL EVENT: Hot Competititon na Aliena, kde dostávám 8s na kolo

Nebo zajet právě nějaký GT3 Hot Lap (Monza,Vallelunga, Zandvort) a pak ten záznam nasdílet, konkrétně tyto mi přijdou dost ujeté. Spa s SCG nebo Huiracanem SC, Silver s 650S či Z4 an Imole byli oproti tomu značně ízy
z těch 94 eventů mám cca už 55 zlatých, chybí mi půlka driftů, ty půjdou, pár závodů, ty také lze nějak udělat, no a pak ty bláznívé HOT LAP, kde prostě netuším, kde ten čas nahnat.