MS 2014 - Brazílie
MS 2014 - Brazílie
Se bojím mrknout, abych nějaký gól neprošvihl.
- Trámek
-

- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
MS 2014 - Brazílie
Vědět že nebudou penalty, tak si na zítra nevyjednávám volna... asi potáhnu do práce, když už je po fotbale 
Redjous, založ cimru, jdeme zajezdit
Redjous, založ cimru, jdeme zajezdit
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
MS 2014 - Brazílie
vypínám TV. Obrana kanárků na hřišti jakoby nebyla - takhle se kope báčko v okresním přeboru. Tohle sledovat už je ztracený čas. A navíc teď s trámisem nevydržíme, ten se z toho B.M. posere....
Dobrou
Dobrou
- Trámek
-

MS 2014 - Brazílie
A Speedy asi usnul s lopatou v ruce
Zítra to jistí záznam
JÉÉÉÉ, UŽ JE TADY... NO TO JE DOST PANE SPEEDY.... BAYERN VS CELÁ BRAZÍLIE UŽ 5:0
Zítra to jistí záznam
JÉÉÉÉ, UŽ JE TADY... NO TO JE DOST PANE SPEEDY.... BAYERN VS CELÁ BRAZÍLIE UŽ 5:0
Naposledy upravil(a) Trámek dne 8.7.2014 22:36, celkem upraveno 1 x.
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
MS 2014 - Brazílie
Jinak co je švanda, že to musej Brazilšťí diváci odsedět celý, pač za 500 až 1000 $ ještě aby odcházeli

Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- markoduno
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
MS 2014 - Brazílie
Co je na tom nudného?Redjous75 píše:Ty vole to je ostuda
Dneska asi penalty nebudou co. To je tedy nuda.Jdu jezdit na PS3
- markoduno
-

MS 2014 - Brazílie
No jo...důchodci jdou spát se slepicema a ve 4 ráno budou čumět do stropuspeedy píše:vypínám TV. Dobrou
- Trámek
-

MS 2014 - Brazílie
NA FINÁLE LETÍM DO BRAZIL... JINAK NEMŮŽU ŽÍT
TAKHLE DOSTANE NAPRÁSKÁNO O HOLANDSKO, PROTOŽE ROBBEN SE BUDE BÁT DÁT NĚMCŮM GÓL, ABY SE MOHL VRÁTIT ŽIVEJ ZPĚT DO BAVORSKA 
MS 2014 - Brazílie
Nuda je to že víš kdo vyhraje a do konce je ještě 50 min. Stejný jako v F1 Mercedesy
MS 2014 - Brazílie
Prostatici na první čůrání vztávají až tak kolem půl pátémarkoduno píše:No jo...důchodci jdou spát se slepicema a ve 4 ráno budou čumět do stropuspeedy píše:vypínám TV. Dobrou![]()
![]()
- markoduno
-

MS 2014 - Brazílie
osobně bych si přál, aby Brazílie postupně po 10 minutách snížila až na 5:4. To by bylo něco, to by byl fotbal. Ale to už asi nedají. Museli by do poločasu dát gól
- markoduno
-

MS 2014 - Brazílie
Je vidět chlapci, že s tím máte bohaté zkušenostiRedjous75 píše:Prostatici na první čůrání vztávají až tak kolem půl páté
- Trámek
-

MS 2014 - Brazílie
Jak můžete napsat nuda, tohle je lepší jak svatební hostina
Tak a teď v šatně.. Muller poprosí kádr o ještě jeden gól, aby byl nejlepším střelcem a pak když ho dá brzo, jěště jeden nechají Mírovi na 17. Fotbal je nejlepší hra na světě.. škoda že zápas netrvá třeba 4-5 hodin.. to bych si užíval
Tak a teď v šatně.. Muller poprosí kádr o ještě jeden gól, aby byl nejlepším střelcem a pak když ho dá brzo, jěště jeden nechají Mírovi na 17. Fotbal je nejlepší hra na světě.. škoda že zápas netrvá třeba 4-5 hodin.. to bych si užíval
- markoduno
-

MS 2014 - Brazílie
no Jiříku.....fotbal je hezký, ale pro mě ne nejlepší na světě. Už vidím ty náhradníky náhradníků, jak prosí trenéra, zda by je tam nemohl na chvilku šoupnout 
- Trámek
-

MS 2014 - Brazílie
a co je hezčí sport? neber motorsport.. jo a ten Muller bude mít vlastně 6 když dá a to už má Rodríguez.. to bude ještě zajímavé... a náhradníci? dost možný, pošetřit na finále ten TOP... uvidíme
markoduno píše:no Jiříku.....fotbal je hezký, ale pro mě ne nejlepší na světě. Už vidím ty náhradníky náhradníků, jak prosí trenéra, zda by je tam nemohl na chvilku šoupnout
- markoduno
-

MS 2014 - Brazílie
motorsport neberu. Já mám radši hokej. Ale je to vlastně jedno. Hlavně, když je to zábavné a napínavé zároveň. Docela rád bych slyšel, co trenér Scolari chlapcům vypráví v šatně. 
Jo a jak jsem psal o tom sudu za ušetřenou dovolenou, tak jsem netvrdil,, že by jsi tam musel být. Jen ho prostě kup. To nám stačí

Jo a jak jsem psal o tom sudu za ušetřenou dovolenou, tak jsem netvrdil,, že by jsi tam musel být. Jen ho prostě kup. To nám stačí
Naposledy upravil(a) markoduno dne 8.7.2014 22:57, celkem upraveno 2 x.
MS 2014 - Brazílie
Sporty jsou jen tři - horolezectví, býčí zápasy a automobilové závody. Zbytek jsou jen hry. Tak nějak, to prej řekl Hemingway.
- Trámek
-

MS 2014 - Brazílie
Osi tys to teda rozseknul
ale je pěkné vidět tolik členů týmu na foru v tuhle dobu
Máro dej pokoj, já ten sud rychle zakecal a ty to zas vytáhneš
Nic nebude, v sobotu letím do Brazílie na pas Moniky
Speedy? nespi
Máro dej pokoj, já ten sud rychle zakecal a ty to zas vytáhneš
Speedy? nespi
- markoduno
-

MS 2014 - Brazílie
Prosím tě. ROman už chrupká do peřinky, tečou mu žgrindle z pusy a zdá se mu jak půjde zítra do kauflandu pro jogurty v akci
Osi a co šachy?
Osi a co šachy?