Obecná diskuze

veřejná diskuze teamu a s teamem
Odpovědět
SJ.sprint

PSN ID: GT-Racing-cz_SJR

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

Nj take se přidavam a Martinum přeji vše nej k svatku :)
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

O víkendu jsem si přidal další zářez na pažbu dohraných her. Pokud jste ještě z jakéhokoliv důvodu nehráli původní Half Life, jako já (můj důvod byl oldskůl grafika z roku 1998), tak těm co si rádi zahrají občas nějakou tu "střílečku z první osoby" doporučuji remake původního titulu Black Mesa Source.

Pozn. hra vyžaduje mít nainstalovaný Steam a stažený Source sdk base 2007, právě přes Steam.
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

Zdarec přatele...Je krasny inverzni patek...venku je naprd. A mě, jako každy večer, laka ten "pekelny stroj" v koutu :twisted: A uvnitř je docela teploučko a neda se jen tak chladně koukat na ty kovove pedaly ;) Tak co vy na to ???!!! Zahrajeme si hru :Who overtakes pensioner? :P nebo tak něco ;)
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

Čau lidi, Potřebuji poradit : Dneska jsem spusil GT a zmrznul mi monitor ,přesněji PS3 a zustalo mi na obrazovce"GRAN TURISMO",to jak tam je při načitáni. No nedalo se nic dělat musel jsem restartnout konzoli no a čistou nahodou jsem zjistil že tam je nove "obnoveni 3.41 asi vid'...No to je fuk.No ale duležity je že když jsem restartoval PS3ku tak jsem ji zapinal přez tlačitko na konzoli ktere jsem podržel do druheho pipnuti.Pak jsem tlačitko pustil a ukazala se mi obrazovka v špatnem rozlišeni. Psalo tam že je zjištěno zařizeni HDMI dal jsem OK a ono mi nabidlo automaticke nebo manualni nastaveni . Dal jsem automat a ono nic. Pak jsem zaškrtnul všechny formaty manualně objevila se zas černa obrazovka cca15-20 vteřin a zas mě hodilo do menu vyběru "auto" nebo"manual" a tak kolem do kolečka. Mimochodem mam monitorLED FULL HD 1080p. Tak si řikam no a je v prdeli PS3ka a nebo monitor. Tak jsem ji zapojil do televize(leika ma jen HD to zn.1080i) a tam se mi to nastavilo normalně automatem: 576-720-1080i. Pak jsem ji připojil zpatky do monitoru a když tam dam atomaticke nastaveni rozlišeni tak tak zčerna obrazovka,co ž je v pořadku ale vždycky mě to vrati zpadky na vyběr "automaticů nebo "custom". Ale když tam dam manualně(custom) tak na obrazovce se objevi :570-720 a 1080i aktivovany (je tam u toho prostě modry haček ve čtverečku) Ale 1080p je prazdny...tak ja ho označim dam šipkou dal do prava a ono mě po černe obrazovce hodi zpatky a když to poličko u 1080p necham prazny tak mě to pusti dal...Ale mě se zda že když ten monitor to rozlišeni podporuje tak to musim označit že jo . Když chapete o co jde zkuste to někdo u sebe jak to mate vy.Je to v nastaveni "Video Output Setting" Diky za ochotu.
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

sprinte, vše jsem vyzkoušel a problém se neprojevil.
Kabely HDMI jsou dost citlivé na ohýbání, třeba se něco pokazilo v kabelu. (ikdyž je riziko minimální, stát se to přeci jen mohlo). Nepíšeš totiž, jestli do TV a pak zpět do monitoru používáš stejný kabel.

Opakovaný reset PS3 (dvojí pípnutí při spuštění ) také stojí za zkoušku.

edit: pozor na obchodní trik prodeje kabelů!! Budou ti vnucovat předražený HDMI 1.4 - které je úplně stejné jako jiné daleko levnější 1.3 !! (HDMI1.4 zaručuje plnou kompatibilitu pro přenos 3D, uvnitř je většinou úplně stejné. Rozdíl je jen v tom, že je pro 3D odzkoušené)
Naposledy upravil(a) speedy dne 19.11.2012 12:33, celkem upraveno 1 x.
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od Hanz.77 »

Kamarád se potýkal se stejným problémem posledních 14 dní a vždy to bylo v kabelu. 2x reklamace kabelu HDMI !!! :lol:
Přinesl ho rozbalil šlo to a za 10 min už ne pak už jenom AV a kostky jako kr..a. Ted nový třetí kablik a vše je ok.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

Diky za pomoc. Hned jsem vytahnul kabel jel jsem do elektra a tam mi řekl kamoš že ten kabel ktery mam pry nikdy ani nemohl podporovat rozlišeni 1080p :-) Že pry neni kabel jako kabel. Tak mi doporučil: "BANDRIDGE HighSpeed HDMI-Cable with Ethernet 24K Gold". A hned je vše ok...tak snad to vydrži. Řekl mi že nic nepšiho už hledat nemusim. Obraz jak vino jako bych jsem koupil lepši monitor :D
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

Tak určitě, teď ještě optický kabel a také s pozlacenou koncovkou :P
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

No ten mam ale nemam kam ho pichnout :P
eddie

PSN ID: GT-Racing-cz_EM
Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od eddie »

Kurňa takovou návštěvu tu nepamatuju Registrovaní uživatelé: corrado, eddie, Majkl, Osiwaru, pavel67, perisbond007 :o , že by byla nějaká akce? :D ;)
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

to speedy:nahoď sem prosim nejaky odkaz nebo nazev toho hahravaciho stroje.Dikes ;)
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

SJ.sprint píše:to speedy:nahoď sem prosim nejaky odkaz nebo nazev toho hahravaciho stroje.Dikes ;)
odkaz na stažení prvního kola Nurb24H, který poslouží především pro ověření kompatibility interního kodeku, používaného zachytávacím zařízením "AVERMEDIA GAME CAPTURE HD". Video je nagrabováno 1080i, tedy v nejvyšším rozlišení které zařízení dovoluje.
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

speedy píše:Nově přijatí členové teamu (Kuba98cz + Jarda75) ...
Kubu už jsem přidal na web. Ale, koukám, že členství postihlo i Jardu. Jaký bude mít postfix? Ať ho mohu rovněž přidat.
Zároveň si pár členů koleduje o přesun do bývalí nebo neaktivní.
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

Osiwaru píše:Kubu už jsem přidal na web. Ale, koukám, že členství postihlo i Jardu. Jaký bude mít postfix? Ať ho mohu rovněž přidat.
OSI, Jarda se k postfixu teamového nicku zatím nevyjádřil. Nabízeli jsme mu _JAR , ale prý to nějak časem vymyslí...
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

speedy píše:Nabízeli jsme mu _JAR , ale prý to nějak časem vymyslí...
To spíš "džejár" :) GT-Racing-cz_JR
osiwaru

Obecná diskuze

Příspěvek od osiwaru »

Btw, bude někdo online večer? Že, bych se od někoho dozvěděl, co nového se upeklo nebo neupeklo.
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

redjous všechno natočil na videokameru, video bude určitě brzy pověšené někam na stažení..... již brzy :twisted:

online pár dní nebudu, playseat se mi šprajcnul v kufru auta ..... chvilku bude trvat všechno dát do kupy :oops: :oops:
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

speedy píše:
online pár dní nebudu, playseat se mi šprajcnul v kufru auta ..... chvilku bude trvat všechno dát do kupy :oops: :oops:
to se ti tam šprajclo asi při te akceleraci za Calibrou a nebo při dobrždövani na muj kufr ?? :mrgreen:
SJ.sprint

Obecná diskuze

Příspěvek od SJ.sprint »

nejde mi stahnout ten soubor od speedyho. Po každy když kliknu na odkaz tak mi na tom Uložto piše že na strance se vyskytla chyba :cry:
speedy

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

po celou dobu stahovani musis mit otevrene i okno, ze ktereho stahujes. nestaci jen spustit spravce stahovani....
Odpovědět