Project CARS

vše co se týká závodních simulátorů a her
Odpovědět
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Project CARS

Příspěvek od Redjous75 »

Jsem fakt zvědavej jak tohle bude vypadat na PS3. Pokud vím tak není zatím jediné video z konzolové verze a docela se obávám že to přeci jen výjde pouze pro PC i když je to ohlášené i pro konzole jenž jaksi je kolem těchto verzí až příliš ticho a ni se nemluví o problémech. Občas vždycky něco prosáknulo ,jako že třeba problém s kódem tady a tuhle, ale u Pr.Cars je to jedno krásný video za druhým a .... . No uvidíme držím tomu moc palce. :)
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Redjous75

Project CARS

Příspěvek od Redjous75 »

Tak jsem zase projížděl Osiho články a infa k PC a zabrouzdal jsem do seznamu zatím zvěřejněných tratí a tak jsem si povzdechnul, kolik zajímavých šampionátů by se dalo připravit ze seznamu tratí a vozů . Úplný vánoce :lol: .
osiwaru

Project CARS

Příspěvek od osiwaru »

Jinak nějaký ten pátek je zprovozněný multiplayer (zatím vše ve fázi vývoje) a jediný co můžu zatím říct, GT5 je super multiplayer, tzn. zatím nehratelný. V offline režimu jsou k dipozici tréninky, časovky a závody s AI soupeři (až 64 soupeřů). Grafika jak víte na výkonném PC super, hratelnost podobná NFS Shift 2, ale je to ještě víc surovější, tak nějak přirozenější (v závoďáku jsem nikdy neseděl, spíš to berte jako přirovnání k GT5).
osiwaru

Project CARS

Příspěvek od osiwaru »

Hanz.77 píše:Osi pak se ozvu jak mam naistalovat Project Cars. Nebo mi sem pls hod nějaký link. díky.
Začít musíš registrací
Pak nákupem balíčku (nutný PayPal)
A na konec stáhnout celý instalační soubor (Junior) nebo instalátor (Team Member).

Já už mám Full Member, takže mám zaplaceno a až to vyjde dají Ti vybrat na jakou platformu to budeš chtít.
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Project CARS

Příspěvek od Hanz.77 »

no tak na to jsem antitalent. Registrace ok, ale ten Paypal nebo co to je? Tak to nevim. :cry: :cry:
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
osiwaru

Project CARS

Příspěvek od osiwaru »

Hanz.77 píše:no tak na to jsem antitalent. Registrace ok, ale ten Paypal nebo co to je? Tak to nevim. :cry: :cry:
Téma PayPal přesunuto do zvláštního tématu.
Stejně tak i Hanzovo nové PC, slint :cry:
osiwaru

Project CARS

Příspěvek od osiwaru »

Dnes skončila možnost se zapojit do Projectu CARS, vývojáři zatím získali dostatečné množství finanční prostředků.
Od 80.000 členů získali 3.75 milionu euro. Takže za rok na pultech obchodů nebo Steamu. A mě nezbývá než upgrade PC, protože ta moje plečka už to fakt nebere.
Hanz.77

Kontaktovat uživatele:

Project CARS

Příspěvek od Hanz.77 »

Hmm tak to jesm v hajzlu. Neudelal jsem ještě ten paypal. Sic komp ok ale Cars v něm ještě nejsou. :x :( :(
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
novcze
PSN ID: novcze

Project CARS

Příspěvek od novcze »

tak co pánové, nová generace konzolí se blíží, nebudeme náhodou všichni migrovat na PC? ... Project Cars a Assetto Corsa by mohli být důvody proč radši udělat upgrade PC než kvůli GT6 koupit novou PS4, nějak nevím jestli nás někdy PD uspokojí co se týče normálního pořádání online sérií
Hanz.77

Kontaktovat uživatele:

Re: Project CARS

Příspěvek od Hanz.77 »

Co upgrade? já už koupil celej novej comp! :-)
Ted už jenom aby to už vydali.
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

Project CARS

Příspěvek od Majkl »

Do PS4 určitě půjdu, PC už nadupanej mám od Vánoc takže už jen čekám až ten Project Cars vydají. Moc od toho ale nečekám, protože to bude fyzikově (chování auta atd..) podle mě jen lehce upravenej SHIFT 2..
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

Project CARS

Příspěvek od markoduno »

Odpovidam z mobil
I kdyz vam budu asi pripadat jako najivka, tak si stale myslim, ze s PS4 prijde bud nove GT6 a nebo konecne plne GT5. Jinak si totiz nedokazu vysvetlit postoj PD k dane hre. V dnesni dobe plne neskutecnych moznosti mi to pripada,ze chlapci a divky z PD zamrzli v roce 2005. V tu dobu bych totiz ocekaval nynejsi podobu GT. Priznam se totiz, ze GT hraju hlavne prot, ze se kolem toho mota skvela parta lidi.
Odedneska vlatnim plnou berzi Race07 vcetne vsech updatu a priznam se,ze se na to tesim. Moznost az 40 hracu a k tomu jeste az 30 AI dohromady - to je nekutecne. Jasna pravidla chovani na trat, zlut, modre a cerne vlajky, stop an go, casy pred a za vami, moznost vlastnich skinu aut,spousty trati,cele sampionaty a dalsi veci, ktere PD neni schopno nacpat do hry o mynejsim obsahu vice jak 40 GB.
A project CARS by mel byt vymazlenym simulatorem, ktery bide obsahovat vse, co si jen muzeme prat. Alespon v to doufam.
Dost slohovani
Redjous75

Project CARS

Příspěvek od Redjous75 »

No Marku tak po Tvém příspěvku jsem si řekl že bych si také mohl vlastně něco stáhnout do GTR2 a vzpoměl jsem si na úžasný web NoGripRacing kde po přihlášení si můžete stáhnout do původní verze , tratě, skiny, celé ligy. Upřímě jsem z toho úplně vydřený :lol: :lol: . Právě jsem si stáhnul pár legendárních okruhů s A1 ring to je fakt hustýý. Stejnak to nechápu to jako nějaký uživatel prostě vytvoří trať a jak je vůbec možný že to funguje s hrou ?. To je nějak povolený od výrobcu hry ?. To maj nějaký kódy nebo co ?. Protože grafika, menu přesně odpovídá původní hře. Každopádně tohle je fakt hustý. Jestli něco podobného bude i P.Cars tak potom je hra formou PC hraní naprosto neomezená a ani si neumím představit ty možnosti.
Pravě teď hledám australské okruhy z V8 stahnu si je už se těším na tu pařbu do noci :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit : Tak teď jsem zjistil že samozřejmě denní limit na stahovaný obsah je 100MB. Takže další trať až příští den. Ale našel jsem DTM z roku 2003 - to chci :lol: :lol: :lol:
markoduno

Project CARS

Příspěvek od markoduno »

O stránkách NOGRIP vím a jsem tam registrován. Jsou tam toho mraky. A jak funguje možnost vytvářet tratě, skiny atd.? Je to jednoduché. Vše je v adobe photoshop. Už mám i svůj vlastní skin na seat leon. A určitě si udělám lepší. Vždyť i GT5 to umí. I když omezeně, ale umí. Máš tam editor tratí. Pro někoho toto vše může být na oko zbytečné, ale jsou to právě tyto blbinky, které tě do hry ještě více zatáhnou.
Pokud máš ofiko online verzi, tak se můžeme někldy spojit a zajezdit si.
Redjous75

Project CARS

Příspěvek od Redjous75 »

markoduno píše:ale jsou to právě tyto blbinky, které tě do hry ještě více zatáhnou.
No právě to je na tom to nejlepší . Víš jak mě štvě že si Třeba nemůžu polepit svůj vůz třeba do Cupu2013. Nedávno jsem koukal na sezanm závodů u kluků CCR u Xboxu jak oni si vymyslej šampionát a kždej má na autě svůj jedinečný skin se svým jménem na dveřích a nad číslama označení šampionátu. Možná blbost ,ale mě se tohle strašně líbí, určuje to originalitu a autenticitu nehledě na to že je to zábavné.
markoduno

Project CARS

Příspěvek od markoduno »

no právě. Alespoň, že si v GT mohu přestříkat autíčko na tu moji jůžovou :lol:
osiwaru

Project CARS

Příspěvek od osiwaru »

Založte si svoje vlákno :P. Tohle je o CARS.
markoduno

Project CARS

Příspěvek od markoduno »

njn :) Jsme se nechali unést. ;)
osiwaru

Project CARS

Příspěvek od osiwaru »

markoduno píše:njn :) Jsme se nechali unést. ;)
Speedy, pořešto! :P
novcze
PSN ID: novcze

Re: Project CARS

Příspěvek od novcze »

Hanz.77 píše:Co upgrade? já už koupil celej novej comp! :-)
Ted už jenom aby to už vydali.
tak to je taky upgrade, já to budu dělat asi úplně stejně, starej vyhodím (nějaká šunka s P4,512MB, FX5700) a koupím asi už něco postaveného (kvůli záruce) nebo něco poskládám sám ... nevím no.
Otázka je výkon, jestli i na hry nebo jen nějaké HTPC na net a video a k tomu třeba NAS.
Odpovědět