MS 2014 - Brazílie

veřejná diskuze teamu a s teamem
Odpovědět
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od markoduno »

a je to tu opět. V poslední minutě vyrovnají. Mě z těch řeků jebne. Hrají prd, věčně roztažené ruce, že oni za nic nemohou atd.. Doufám, že to Kostarika nevzdá a nakonec je pošle dom.
Je hezké, že si mohu pokecat sám se sebou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Trámek

PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Trámek »

pokecal sis ??? :D :D :D
Kostarika to nakonec dala... taky těm řekounům nefandím, hrajou zadáka a rozbalej to až na konci.. víc štěstí jak rozumu, ale už jsou konečně pryč. Já včera 1.pol nizozemců ani nesledoval, byli šipky a pak až do 01:30 poker. Taky hráli úplný hovno a až dalo čiko gól, tak přepli na vyšší level.
Teď jdu až do večera spát, jsem dneska málem v práci chcípnul :D
Ale večer to budou lahůdky... čekám oba zápasy pěknej fotbal
ps1: víš proč se u pokeru nudíš, nebo loudáš? nesmíš hrát jeden stůl a čekat na TOP 10.. musím založit víc stolů a jen si vybírat startovní kombinace.. jóó takový 4 stoly najednou, to se někdy i potím, ale to už je minulost, teď raději o stůl míň a jedno pifko víc :D
ps2: včera jsem pročítal jiná herní fóra ohledně nákupu další hry a twoe, všude se tak diskutuje, probírá vše možné, píše hodně lidí, tady max 5 ležáků a jednou denně... nechápu že sou lidi tak líný sem něco napsat :D asi se dám na ajrejsink, tenhle topic žije :lol:
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
osiwaru

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od osiwaru »

Trámek píše:ps2: včera jsem pročítal jiná herní fóra ohledně nákupu další hry a twoe, všude se tak diskutuje, probírá vše možné, píše hodně lidí, tady max 5 ležáků a jednou denně... nechápu že sou lidi tak líný sem něco napsat :D asi se dám na ajrejsink, tenhle topic žije :lol:
Dej odkaz, přijdu poklábosit :P
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Redjous75 »

No vcera ale kuci Kostaricky taky nic nehrali. Proste to rikam divna hra :shock: .
Dnes jdu radeji na Transformery do kina .To bude zapas Autoboti proti Desepticonum :D
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
markoduno

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od markoduno »

u Transformerů je jasné, kdo vyhraje. To mě neba. Nejlepší byl 1 a možná 2 díl. Pak už to bez Megan Fox stálo za prd. :lol:
Na fotbal se večer také těším. Ale nevím, zda to dnes ustojím. Včera jsem čučel do 1 do rána (vlastně dnes) jen doufal, aby to ta Kostarika dala. Kdyby vyhrál Řek, tak bych asi něco řek. :lol:
Redjous75

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Redjous75 »

Mas pravdu u Transformers jsou karty rozdany ale ten zapas.Radost koukat. :D . Jinak musim rict ze kdyz uz jsem vcera koukal na ty fotbalisty ( po diskuzy tady ) jak hrajou a probral se u prodlouzeni tak jsem to dokoukal az do tech penalt. No ale vzruso zadny ani penalty nic moc. Ale koukal jsem na opakovacku toho oscaroveho herce z Nizozemska.Moooc pekne se tam teatralne natahnul ve vapne. To jim jde :D
markoduno

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od markoduno »

včerejší fotbal s řeků stál opravdu za prd. Dnes si spravíme chuť ;)
Trámek

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Trámek »

Pepo Redjous! Na Arjena mě nešahej! Dostal kosu, po které nepěkně spadnul a málem se zranil !!! :lol:

Osiwaru: hodně diskutující fórum? Tak třeba TADY, jedno z nejvíce diskutujících na netu........ tam nestíháš číst :lol:
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
markoduno

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od markoduno »

tak Frantíci během posledních 25 minut ukázali, co je to fotbal. Mooooc hezké. Ale nemohu si pomoci... Giroud mi tam nesedí. Povahově je na tom podobně jako Robben (sóluje, nepřihrává, rád zakončuje sám), ale hrou na Robbena nemá. To je úplně jiná liga. Ale postup má Francie naprosto zasloužený. A teď hurá na Německo s Alžírem. Věřím němcům, ale alžířané jsou nepředvídatelní. Jedna nenápadná akce a může to být jinak. No......uvidíme. Každopádně mám vsazeno 1 ;)
markoduno

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od markoduno »

odehráno 20 minut a fotbal nádherný. Alžír tlačí, až něcům bobky padají :lol: :lol: :lol: Ne ne. Moc pěkné. A zase si pokecám sám. Ještě, že ty stránky máme. Takhle bych si psal akorát na papírek :lol: :lol: :lol:
Redjous75

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Redjous75 »

No tak ja akorat dosel z kina a koukam fotbal. Tak Alzir to je v podstate Francie ,ale ted se alespon neco deje. Tak ale super se u tehle hry usina , tak Marku, Tramku ...,,DOBROU NOC''. :D
Trámek

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Trámek »

Já už na to seru! Opět mě pohřbil tým, který mě je nejbližší :(
Ještě jsem to dokrmil LIVE a opět v píči! Seru už na nějaký sázení, prachy raději nacpu do pokru.
Prachy budou, my nebudem, ale tohle je hrůza.. 90.minut nic a pak rychlej gól v nastavení a ty kurvy fašistický zas postupujou(konec 2-1) co dodat??? tady vlastně nic, fotbal tu sledují 3 lidé a z toho ho jeden vždy prospí :lol:
No nic, tohle bylo moje poslední vlákno, kde jsem zde mohl o něčem podiskutovat, ale na pokec o dalších zápasech už nemám sílu.
Psát sem něco jiného je tady zbytečné, je to tu mrtvé jako svině, každej má v píči sem něco i nezajímavého napsat, tak se připojím k těm co si sem jdou jenom něco přečíst.... hafk!!!
GOOD LUCK - GT-důchodci-RACING.CZ :arrow:
markoduno

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od markoduno »

No vidis Jirko. Ja vsadil malo a to, ze byla plichta, mi nevadilo. Ty sazis vysoko. ;-) Ale to je jedno. Ja si tady pekne pokecam sam se sebou a jsem spokojeny :-D:-D:-D Vzdyt je to jen hra.
pavel67

PSN ID: pavel67_cz
Kontaktovat uživatele:

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od pavel67 »

...čtyři dny jsem byl v práci, včera po noční celej den na AMD, ráno cesta na motorce zmoklej jako hovado. Když jsem se konečně do večera usušil, po cestě domů jsem opět stihnul pěknej slejvák. Za chvíli vyrážím opět, dneska už na sucho...

píšu sem pro Jirku jen tak něco nezajímavýho, protože mě fotbal fakt vůbec nezajímá... ;)
...každej má něco, já jezdím...
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od speedy »

něco zajímavého. (to je pro trámise)

BtW; šampiopnát jsem přestal sledovat kvůli neskutečnýmu množství simulovaných faulů... a zabilo to to oranžový pako z Bayernu, tím přetekla poslední kapka trpělivosti :!: Rád bych viděl pěkný sportovní výkon namísto oskarových pádů :evil:
markoduno

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od markoduno »

i když to bylo pro Trámka, budu reagovat ;-) Však je demokracie. :lol:
Je pravda, že fotbalisté jsou největší simulanti na světě. Filmování, řvaní jakoby je někdo nožem bral a žalování. To mě opravdu sere, ale jinak mám hru rád. Je krásná, pokud ale hráči chtějí hrát fotbal. Viz. Holandsko - Španělsko. Určitě bych však neházel Robbena do hnoje. Všechny týmy (resp.jeho hráči) simulují a filmují. Hráči, kteří se MS účastní, by měli být zkušení. Měli ho pouze stínovat a ne pod něj strkat nohy. On toho využil a ejhle....pencle.
balis

PSN ID: GT-Racing-cz_MB

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od balis »

Ja byt rozhodcim,tak bych je nechal vystridat......Pane Roben.....vy mi tady jecite,ze to slyseji fanousci az v posledni rade....bezte si proto prosim vystridat.....to by se pak hralo,nikdo by nepadal(taky kdo by do tech hemru chtel spadnout,ze?)
Báli se Bálise?
pavel67

PSN ID: pavel67_cz
Kontaktovat uživatele:

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od pavel67 »

Hoši kurnik pište jen nezajímavý věci, tohle všechno přece Jirka ví... :-)
...každej má něco, já jezdím...
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Hanz.77 »

A jak dlouho se ten fotbal bude ještě hrát ? Nehrajou to už 14 dní ? To je snad delší než Paříž - Dakar !!! :o
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Trámek

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Trámek »

Hurááááááááááááááááááááááááááá, už to tu zase žije :P Tak jsem si toto fórum chtěl dnes odstranit z oblíbených, ale nic se nakonec odstraňovat nebude :P No jen doufám, že ještě Robben párkrát spadne, ať je co číst.
Ale teď vážně.. tohle je fotbal.. nastavení, faul ve vápně a penalta.. prostě klasika, já se tomu vůbec nedivím jako vy, je to součást fotbalu, ač sice ta nehezká, ale je.
Tak... a jak teď rozhýbat i ostatní vlákna? :roll:
Potřeboval bych například zjistit, jestli mě u použité hry: The Last of Us, půjde MP, nebo budu muset dokoupit new pass?
ps: Pavle.. a ty nepiš za jízdy na motorce když prší :lol: nejde o to že můžeš spadnout, ale že ti nateče voda do mobilu :lol:
Odpovědět