Omluvu slyšet osobně fakt nepotřebuji, jsem rád, že jsem vůbec použitelný a ťukám do klávesnice po 26 hodinách v autobuse za dva dny

Ahoj, nemám s tím problém a píšu tam hned, že se Majkl k tomu vyjádřilcompaq píše:Čau myslím si ,že na všech fórech se to teda nevysvětlilo třeba na GT-areně si kvůli tvým spekulacím myslí, že si MAJKL chtěl eliminovat konkurenci...
Viz příspěvek:
Je až zarážející, že člověk, který je prakticky nejlepší ze všech, se sníží k takovému to podvodu aby eliminoval možnou/nemožnou konkurenci pro další kolo v Polsku. Tam se totiž nebude zohledňovat jen jak člověk je rychlí na playstationu ale i mnoho jiných aspketů. Proto že, to byl záměr celé akce, na to člověk nemusí mít důkazy jak si o tom povídáte na GT-Racingu. Stačí mít mozek, což asi tito tři jedinci postrádají. No nic, já jen doufám, že kvůli těmto třem volům, což je slabé slovo, nás nevyškrtnou z regionu například, proto že už tak jsem nezajimaví z marketingového hlediska, a o křiváky v takové společnosti určitě také nestojí.
Tak si myslím, že žádost MAJKLA aby jsi se omluvil na fórech za pošpinění jména je určitě na místě....
Zvací e-maily dalším ůčastníkúm budou rozeslány dnes.(Jestli už je tedy nemají v mailu).eisy píše:Jsem pro a ukončíme to a snad opravdu automaticky dostanou výzvu další 2 kluci.
Takže sis dal něco jako Le mans?