Logitech G29

debata o všem možném
Odpovědět
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

Re: Logitech G29

Příspěvek od Majkl »

Ty vado, to nevím, ale tuším, že nejspíše ano, jinak by se jim to moc nevyplatilo a cena bude 7500.-

Volant by měl nejspíše dorazit říjen/listopad..
Trámek

PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing

Příspěvek od Trámek »

Hmm, tak cena je přijatelná. Ale jsem fakt zvědavej, jestli je Sony na konzoly pustí. Každopádně říjen/listopad, to je ještě dlouhá doba. No tak snad se časem ukáže co a jak. Já jsem se šel dneska mrknout na tu podporu, kam jsem tenkrát volal a oni už nefungujou. Bych tam zítra zavolal pro info, ale pro ČR už KO :)
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

Příspěvek od markoduno »

jen se zeptám.....nevíte, jaké jsou na tzv.G29 pedály? Pokud ty z volantu DF PRO, tak to asi nebude to pravé ořechové.
Majkl

Příspěvek od Majkl »

O pedálech zatím nic nevím, ale tuším, že budou stejné jak u G27..
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz.77 »

Promiň Trámis že se do toho montuji ale na jakou podporu jsi před půl rokem volal ? Já totiž před rokem chtěl reklamovat svoje Logitech sluchátka a podora fungovala už jen v Polsku nebo Rakousku. A jelikož mám v práci poláka tak jsem to vyřešil přes něj. Jinak podpora pro Logitech v ČR absolutně nula. Schválně jestli máš ještě někde na ně číslo kam jsi volal pošli mi ho v SZ. Ale třeba se něco změnilo a já o tom nevím. :?
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Trámek

Příspěvek od Trámek »

Hanzi to číslo bylo +420 241 441 218 ale je již neaktivní.
Našel jsem nově ale ještě jedno, kde jsou jenom v týdnu a tam zavolám zítra +420 239 000 335
Obě jsou to pevné linky v ČR, tak nemusíš mít strach a klidně zkus.
Ale já tam zítra cinknu určitě a tak sem pak napíšu, co jsem zjistil ;)
Oni měli normálně podporu pro ČR, ale proč už není, nechápu, když produkty pro pc se tu prodávaj normálně.
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
markoduno

Příspěvek od markoduno »

Polská internetová adresa servisu volantů logitech, kam mě už před dvěma roky poslala podpora logitechu v ČR. Letos jsem zkusil podporu opět kontaktovat a opět mě směřovala na polskou doménu. S nimi jsem si chvíli psal ohledně prodeje potenciometrů, ale bez úspěchu. Stále stejná písnička: Vy poslat k nám a my ověřit problém. Cena ověření 300,- Na to jem se jim z výšky vy....l
Hanz.77

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz.77 »

Díky Trámis. Určitě to sem pak postni. Jsem zvědav co ti poví. Mě tenkrát pověděli ať to pošlu do Polska nebo do Rakouska nebo ať to vrátím prodejci. Bohužel prodejce zkrachoval za tu dobu tak mě nasměrovali na Polsko a ádié !! :lol: :lol: :lol:
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Příspěvek od Redjous75 »

No kucí já tedy nevím, ale mě třeba G27 zrovna s tím FF neoslovila. V podstatě na PS3 sebrala veškerej pocit z řízení a vlastně kam si zatočil tam auto jelo. Pro mě tedy pocitově na řízení zlatej DF-GT. Když ale si vezmu jak nádherně jsem si povodil na Lance v Projectech Astona na Snettortnu s T300 ( Gibsnův ), tak to je nebe a dudy. Ten pocit řízení a odezva parádní a to věřím že lahůdek na řízení bude v PC více. Za mě tedy pokud bude nějakej G29 tak chci hlavně vědět inovaci v oblasti motoru.

Jakej je rozdíl u Fanatecu a Thr ?. Pokud pominu, že tedy Fanatec je nádherně dílensky zpracován z prvných materiálu.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Majkl

Příspěvek od Majkl »

To ti hned popíšu až bude mít Hanz doma to otáčecí kolečko od nich, žádný extra rozdíl ale upřímně nečekám, T500RS je už tak sám o sobe dobrej volant co se týče zpětný vazby, ale třeba mě to překvapí ;)
Trámek

Příspěvek od Trámek »

Tak jsem tam zavolal. Nejdříve k Markovi a Hanzovi.. vy jste asi volali na nějakej servis, nevím, ale já volám na technickou podporu Logitechu... aby jsme byly v obraze, mě nikam dál neodkazujou, ale hned to se mnou řešej, tak ať v tom neděláme guláš ;)

No a co mě teda řekli: tak G29 je potvrzena, je dokonce i u nich databázi, ale to je asi tak vše konkrétního, dál jen mlžil.
Oficiální datum vydání sám neví, já mu řekl že mám info na říjen/listopad-on říká, že si mám zase zkusit zavolat třeba za měsíc, že datum vydání budou vědět tak 3 týdny před vydáním. Cenu už tuplem neví a docela se divil, když jsem mu řekl 7.500,-(jak tu psal majkl) a řekl mě, že vím víc než on :lol:
Jak bude vypadat, mě taky nepotvrdil, ale naznačil, že dle fotek na internetu, které viděl, tak tam určitě nebudou zahrnuty komponenty ze starých typů DF a G27. Na pedály jsem se už ani dál neptal.
Tak a teď to hlavní... kompatibilita s PS4. Je to prý problém, Sony jim zatím neumožní přístup, k tomu aby mohli sladit kompatibilitu, takže mě potvrdil funkčnost pouze s pc na které momentálně vývojáři pracují a pokud se se Sony dohodnou, tak by byli i rádi za vstup na konzole, ale nyní určitě ne.
A já říkám: to je teda na pikaču a snad to všechno dobře dopadne a budeme mít další dobrej volant jako byli G25/27.
To je vše pánové, takže nezbývá než jen čekat. Já už třeba čekám měsíc na objednávku T300 RS u CZC a vůbec to nevypadá dobře, ale je zajímavé, že T500 se bude naskladnovat už 5.6. a T300 ne :twisted:
Martinsipy

PSN ID: GT-Racing.cz_MS

Příspěvek od Martinsipy »

Možná to byla jen blesková reakce od Logitechu, když viděli jaké jsou první reakce a zkušenosti s nastupující
T300, která odpovídá stejné kategorii (cenové), že první odezva je trochu rozporuplná a ne čistě pozitivní.
Tak hodili na trh možná takovou polokachnu (ten obrázek), aby rozvířili vodu, aby se vědělo, že se něco chystá, aby naladili potenciální zájemce z řad spokojených majitelů G25/27. To by možná odpovídalo půlročnímu vývoji, který ještě není třeba ani na papíře, cenová politika je daná, lehce pod T300, přitom, kvalitativně lepší? zpracování - materiály: ocel, kůže. Takhle se asi dělá byznys???

... a nebo je to všechno úplně jinak a já si tady cucám z prstu nějaké výmysly chorého mozku :lol: :idea:

Hanzi promiň, byl jsem na dovolené a telefon jsem měl většinou vypnutý, zítra zavolám.
RC cars 1/10 elektro
Hanz.77

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz.77 »

V pohodě Martas. Vše už je vyřešeno. ;)
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Martinsipy

Jo a co se týká pocitů z rozdílů ovládání Thrust/Logitech - to už je mimo moje schopnosti vnímání,

... mě se prostě líbí, že když točím tím příjemným koženým kolečkem, že se to na obrazovce hýbe :lol: :lol: :lol: ... vždyť je to jenom hra ;)

někdy je to možná až krutě pravdivé, že stačí pár šikovných slov a sugesce překryje veškeré pocity a vjemy
i zdravou úvahu ...
... jsou vrcholoví sportovci, kteří mají na každý závod nové špičkové vybavení, pak přijde urostlý chasník
který má výbavu nějakých pár sezón stejnou, ale je mu shůry dáno a vypálí všem rybník, výpočty, že třeba nejnovější superlehká bota udělá vteřinu na kilometru jsou k ho..u.
... to samozřejmě nemluvím o sobě, v dáli vidím, jak ujíždí peloton, mě by nepomohla ani svěcená voda :D

... to jsou zase kecy ... sory ... jdu spát ... ;) :lol:
RC cars 1/10 elektro
Martinsipy

Ještě jeden obrázek:
http://www.gamereactor.eu/news/318504/R ... +detailed/
Možnost koupit i bez řadící páky? 189€ nebo s ní 249€???
RC cars 1/10 elektro
markoduno

Příspěvek od markoduno »

Moc lidí kvaltpáku nepoužívá. Ale i tak je cena s kvaltpákou velmi přijatelná. Otázkou však stále zůstává kompatibilita s PS4
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Příspěvek od Redjous75 »

Dole v modrem textu je .... for Playstation PS4, Playstation3 atd. Tak že by skutečně na E3 něco oznámili?
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
markoduno

Příspěvek od markoduno »

pokud to nepotvrdí PD nebo někdo, kdo si to koupí a vyzkouší, tak tomu neuvěřím :lol:
Majkl

Příspěvek od Majkl »

G29 bude stát 490 euro, podle mých ověřených informací ze zákulisí Virtual GP 8-)
markoduno

Příspěvek od markoduno »

koukám, že všechny místní informace jsou ověřené :lol:
Odpovědět