LAN 2013 *** Č Á S L A V *** 3-7.7. 2013
Hanzi, bývávalo .... _MK přijede na prskoletu, _HR přijede na kole

Vezměte někdo mlýnek na maso, ten můj je kaput
Mám v mrazáku kus nějaké plece z divočiny a už pár měsíců nevím co s tím, tak na hamburgery by to mohlo být dobrý.

tak už nám to zase začíná
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Doplněk:
V kuchyni je klasický plynový sporák s troubou, veliká lednice, mrazák - box, nějaké kastroly s pokličkami, naběračky, vařečka, podložka pro krájení, pánvička atd..
V baru je konvice, mikrovlnka, lednice, průhledný chladící box, dřez, speedyho kávovar, a vždy 30 talířů (dezertní, hluboký, mělký). To samé platí pro příbory a sklenice. Beru paličku na maso. Jarda75 bere toustovač. Ale zapomněl jsem se mrknout na ostré nože
Do prčic.
Nahoře je menší lednice, mikrovlnka, konvice a dřez.
Venku pak připraví speedy grill. Náš výčep bude situován v průchodu z game hall do grill place. Takže tankování za letu.
Ještě upřesnění pití - asi se budete divit, ale po celé Čáslavi jsem nesehnal Kinley tonic. Jen jakousi limonádovou náhražku. Ty woe, tady je to teda díra.
Rozpočet na pití byl stejně mírně překročen, tak pokud někdo chcete tonic, tak ho kupte po cestě.
Doporučení - kupte si pečivo. Opravdu z jídla a podobných surovin nic nekupuji. Ani sůl, pepř či olej nebo hořčici.
V kuchyni je klasický plynový sporák s troubou, veliká lednice, mrazák - box, nějaké kastroly s pokličkami, naběračky, vařečka, podložka pro krájení, pánvička atd..
V baru je konvice, mikrovlnka, lednice, průhledný chladící box, dřez, speedyho kávovar, a vždy 30 talířů (dezertní, hluboký, mělký). To samé platí pro příbory a sklenice. Beru paličku na maso. Jarda75 bere toustovač. Ale zapomněl jsem se mrknout na ostré nože

Nahoře je menší lednice, mikrovlnka, konvice a dřez.
Venku pak připraví speedy grill. Náš výčep bude situován v průchodu z game hall do grill place. Takže tankování za letu.

Ještě upřesnění pití - asi se budete divit, ale po celé Čáslavi jsem nesehnal Kinley tonic. Jen jakousi limonádovou náhražku. Ty woe, tady je to teda díra.

Doporučení - kupte si pečivo. Opravdu z jídla a podobných surovin nic nekupuji. Ani sůl, pepř či olej nebo hořčici.
Vezměte někdo sebou PC nebo notebook. Hanz mi teď volal a zaměstnavatel ho povolal nečekaně do práce a přijede až ve čtvrtek odpoledne. Potřebuji to na zpracovávání výsledků apod.
JEŠTĚ PROSÍM O VYTISKNUTÍ VŠECH DOKUMENTŮ (TAKŽE VŠECHNY LISTY!)http://uloz.to/xM11zyW4/lan-rar
JEŠTĚ PROSÍM O VYTISKNUTÍ VŠECH DOKUMENTŮ (TAKŽE VŠECHNY LISTY!)http://uloz.to/xM11zyW4/lan-rar
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
TAK U NÁS DNES NASTALA ZMĚNA! JELIKOŽ MI ZAMĚSTNAVATEL DNES ZRUŠIL DOVOLENOU TAK S KUBOU PŘIJEDEM AŽ VE ČTVRTEK ODPOLEDNE! JE MI LÍTO!
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Tak poslušně hlásíme hrnec guláše je hotov a na nivové se možná zapracuje a snad zůstane
i něco sladkého-nějaká ta bochta
,ještě ráno pro pivo k Ječmínkovi a hurá směr Penzion Slávka.

- markoduno
-
takže kdo teda přijede do Čáslavi? Jarda, sergej?
20:45 - EDIT - tak jinak. Kdo chce přijet do Čáslavi a vrazit "hromadně", tak sraz je u speedyho a to max.do 9:00 hodin.
Jinak se uvidíme přímo ve Vestci - penzion Slávka.
já přijedu do penzionu už po 8 hodině na svém prskoletu
20:45 - EDIT - tak jinak. Kdo chce přijet do Čáslavi a vrazit "hromadně", tak sraz je u speedyho a to max.do 9:00 hodin.
Jinak se uvidíme přímo ve Vestci - penzion Slávka.
já přijedu do penzionu už po 8 hodině na svém prskoletu
Naposledy upravil(a) markoduno dne 2.7.2013 20:52, celkem upraveno 1 x.
My vyjizdime v sest rano, takze by jsme chteli byt do pul devate v Caslavi
Báli se Bálise?
Tak já už jsem celej obrněnej
, jak se těším. Zítra ještě musím pořešit pár věcí vezmu děti na výlet jako že se jim věnuji u toho stihnu ještě koupit v Ústí n Orlici auto večer zabalim a hned z rána ve čtvrtek vyrážím do 10:00 jsem na místě.
Marku : Tonic můžu koupit jedu zejtra nakoupit do JIPU tak vezmu balení.
Zatím zdar hoši, jdu si stáhnout ten pérovací GT hentý bazmekt na oskóšení

Marku : Tonic můžu koupit jedu zejtra nakoupit do JIPU tak vezmu balení.
Zatím zdar hoši, jdu si stáhnout ten pérovací GT hentý bazmekt na oskóšení

Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- markoduno
-
kup jen tehdy, pokud ho budeš pít. Jinak ne. Jak jsem psal - koupil jsem toto:Redjous75 píše:Marku : Tonic můžu koupit jedu zejtra nakoupit do JIPU tak vezmu balení.
Pivo, Coca Cola, Fanta, Sprite, kofola, džusy, voda perlivá,voda neperlivá, káva rozpustná,káva klasická, čaj, mléko, cukr, smetana, smetana v konvičce a lemonek
Zbytek si dokupte a nebo se domluvíme na místě a společně dokoupíme. To už prostě nedám. Jdu si lehnout, bo jsem vyšťavený. Bylo toho dnes moc. Strašně se na všechny těším. Tak zítra ve Vestci

-
-
- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Pánové POZOR!!! ... včera jsem pro samé balení a přípravy úplně zapoměl na to, že jsme měli s manželkou 20let výročí svatby a to jste měli vidět ty smutný oči! ... akce ohrožena
... takže NEZAPOMEŇTE!!! na své manželky/přítelkyně, pěkně se rozloučit, pac a pusu atd.
... myslete na příští LAN8! už teď je třeba diplomaticky připravovat!!! 
tak ještě jednou do šichty a rovnou z práce ženu italskýho hřebce přez kopec na LAN7 ... Hip Hip HURÁÁÁ

tak ještě jednou do šichty a rovnou z práce ženu italskýho hřebce přez kopec na LAN7 ... Hip Hip HURÁÁÁ

Naposledy upravil(a) Martinsipy dne 3.7.2013 07:43, celkem upraveno 1 x.
RC cars 1/10 elektro
- markoduno
-
teda to se mi chtělo vstávat - mě se nikam nechce

Martinsipy - téda - ty jsi ale lajdák. Z toho si nic nedělej. Já to měl naopak. Na 10 výročí pro změnu zapomněla manželka.

Martinsipy - téda - ty jsi ale lajdák. Z toho si nic nedělej. Já to měl naopak. Na 10 výročí pro změnu zapomněla manželka.
Jsme na miste.Pivko uz je narazeno, playsety se montuji, prave dorazil technik z internetem a tak za hodku jedemeeeee
:-D

Báli se Bálise?
- joshuabaraka
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_JSH
aktualizujte stav, kdo je na místě...
je kam schovat auto před kroupama?

je kam schovat auto před kroupama?

- markoduno
-
je nás tu asi xx a net už funguje. Auta jsou na venkovním parkovišti. Ale jsme klidní, neboť jsme dobře pojištěni 
Svijanský mázek teče proudem, jen Trámek porád remcá
Budwar se teprve rozjíždí

Svijanský mázek teče proudem, jen Trámek porád remcá

Budwar se teprve rozjíždí
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
TAK SU TADY UZ ASI 2h A JE TO TADY PEKNA SLAMASTIKA!
JEDEM A CHLASTAME !
JEDEM A CHLASTAME !
...každej má něco, já jezdím...
Zdraví vás svejdik70.Hezký fotky z jistě výživné akce,ale jednu chybičku to má:vy se mezi sebou znáte,ale co mi ostatní-proč na sobě nemáte jmenovky?
Atˇi my ostatní víme,proti komu závodíme.Asi tuším,kdo je speedy(na jedný fotce pije kafe),vlasáč s čapkou od VW asi bude hanz,tuším,kdo je sergej,ale ostatní?Mladý asi budou kubíkové a majkl.Ale jinak netuším.