Jeden HDMI kabel zustal,jestli se nemylim, nahoře u televize. Myslim že byl takovy delši. Televizi jsem daval nahoru ja a myslim si že byl zapojeny...eddie píše:Nemohu doma najít jeden HDMI kabel....byl zapojen u Markova PC na Kytlické telce...zkuste mrknout jestli ho někdo nemáte mezi kabely.
Kytlice 13.2. - 15.2.2015 ( offline párty )
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Re: Kytlice 13.2. - 15.2.2015 ( offline párty )
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
to je pěkný s těma sluchátkamamarkoduno píše:Loupající se sluchátka vlastnil Hanz. Ještě doma jsem si sundáva kousky černé pryže z pod ucha![]()

- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Sergeji to je možné, že jsem to při odjezdu u té telky přehlédl....až tam pojede Petr pro prádlo, tak mu dám za úkol to prohlédnout.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
A já si myslel, že jsou Hanzepajinek píše:to je pěkný s těma sluchátkamahlavně, že jsem je už nemusel tahat domů
![]()
![]()

takže sluchátka:
a) letí do popelnice
b) vracím pájínkovi na lance
Pro co se majitel asi rozhodne?
a) letí do popelnice

c) ekologický kontejnerspeedy píše:takže sluchátka:
a) letí do popelnice

-
-
- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Tak pánové! Děkuji organizátorům za pozvání, kuchaři bych dal řád zlaté vařečky, speedymu dík za půjčení Mazdičky, madam MPS za nevšední zážitek, oběma zúčastněným malá omluva - čistě profesní záležitost, musel jsem prošlápnout - vyzkoušet, jestli náhodou taky nezůstává viset plynový pedál, jako u G25-G27. samo na D11, kde je relativně dostatek místa. Rád jsem viděl známé tváře (Trámek to u mě má vážně schované, že se neukázal!!!
) a taky konečně osobně poznal Xanaviho a Gibsna. Na viděnou v květnu, snad trochu potrénuju, abych byl menší brzda. 

RC cars 1/10 elektro
To víš že jo Majkíí !. Speedy takovej garážovek leštič co nenechá ani částici prachu na ventilku, Ti to rozhodně propůjčí na Mosteckým okruhu, abys Té jeho krasavici načechral péérečka. Ale nezoufej Speeďan je znalej Mostečák a okruh má v paži. Myslím, že jak ho znám, tak po pár kolech bude potřebovat ,,vyměnit kola" . Ale narovinu!. Jestli se necejtíš jako týmovej hráč a budeš brát na sebe ty ožvejkaný závity na šroubech od kol. Tak se na to radeji vyprdni. Vem bílou škodováckou ,,Koktu" a pozlob měšťáky v TeplicíchMajkl píše:Jojo, Mazdice to je kára
Kdyby si potřeboval někdy protáhnout na tom pérka speedy, tak víš na koho se obrátit![]()

Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
To s těma kolama mě rozesmálo 
Měšťáky v Teplicích už nebudu zlobit v bílý policajtský "Koktě", ale v kombajnu od Rencku - Laguna. Na stanici se budou divit, kam zmizla bílá střela a budou se ptát v čem ten idiot jezdí teď

Měšťáky v Teplicích už nebudu zlobit v bílý policajtský "Koktě", ale v kombajnu od Rencku - Laguna. Na stanici se budou divit, kam zmizla bílá střela a budou se ptát v čem ten idiot jezdí teď

Svezení po okruhu je pro běžné rodinné auto doslova vraždou. Zubaté obrubníky mostecké dráhy napáchaly na gumách a přední nápravě slušnou škodu a bude to ještě stát dobrých pár kaček než dám auto do cajku, jaký si zasloužíMajkl píše:...Kdyby si potřeboval někdy protáhnout na tom pérka speedy, tak víš na koho se obrátit![]()

Kdo by se snad někdy chtěl vozit SE SVÝM AUTEM po okruhu, tak nejdřív sundejte vše co se může uklepat nebo odpadnout. Různé kryty kol, poklice apod... Nechal jsem někde kolem dráhy rozházené chromované krytky středů liťáků, nové se budou blbě shánět - byla to limitovaná edice

Prostě se žádné ničení auta na okruhu už konat nebude, na to mám tohle auto moc rád. A když, tak si ho zničím sám. Michal měl svezení jako výhru, kterou jsem věnoval do předchozího cupu. Doufám že si to užil, protože už to nikdy neudělám

S Michalem jsme se shodli, že video z jízdy vůbec nezachytí jaký je to doopravdy adrenalím a jak neskutečně dostává auto na prdel...

Příprava to byla dobrá a dařilo se, jen škoda, že jsem vypadl kvůli odpovědi. Další den se totiž jela Gymkhana a v té by se mi dařilo. Rychlostně jsme na tom byly ve skupině hodně podobně, takže v tom nebyl problém 

- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Majkl píše:Příprava to byla dobrá ... jen... ...že v tom nebyl problém

http://youtu.be/izXN3CH-Vig

...každej má něco, já jezdím...
Pavle , tak teď si zabil 

- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
kdo umí, ten umí

-
-
-
-
Promiň Michale! Samozřejmě se nesměju Tobě, ale Pavlově perle, naopak mě mrzí, že jsem s Tebou v Kytlici
nepokecal a nestihl Tě vyzpovídat, jak bylo v Anglii, co máš rozjetého (Kromě toho seriálu F1) atd.
nepokecal a nestihl Tě vyzpovídat, jak bylo v Anglii, co máš rozjetého (Kromě toho seriálu F1) atd.

RC cars 1/10 elektro
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
...tak HDMI kabel byl v Kytlici u televize....při balení jsem ho tam přehlédl.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]