Je po akci a nezbytná děkovačka je milou povinností. Chci vám všem poděkovat. Kolimu a Bálisovi za kuchařské umění. Ono nakrmit bandu 33 lidí není žádná prča a to nemluvím o podmínkách, ve kterých se to vše dělo. Holkám za příjemnou společnost a pomoc při každodenním úklidu. Eddiemu a Bálisovi za připravený program. Sice jsem se ho moc nezúčastnil, ale ostatní ano a to v hojné miře. Hanzovi a Osimu za poskytnutí azilu v "IR" koutku

Petrovi Kolářovi z Tlapnetu, který se snažil, aby nám internet šlapal bez problémů ( i když se nakonec přecijen vyskytly ) a za sponzorské dary pro nejlepší účastníky GT klání. Díky Kapsovi a Hanzovi za materiál potřebný pro klidný chod této akce. Samozřejmě speedymu za GT-gril

Myslím si, že bez toho by si tuto akci nikdo nedovedl ani představit

Děkuji samozřejmě všem ostatním za jejich účast, bez které by tato akce nebyla tím, čím je.
Doufám, že se vám na LAN-9 2015 líbilo a akci jste si náležitě užili. Pokud ano, tak jsem velmi rád, protože proto to dělám. Pokud ne, tak se napříště pokusím zlepšit.
Standartní na této akci je, že si zde někdo něco zapomene. Že Pavle?

Kde skončil deštník - nevím
Mám netové kabely Toyrippera. Dám ti je příště.
Eddieho tolik oblíbená a hlídaná třetinka značky Svijany je u Martinasipyho. Prý ji dá Corradovi, aby ti ji předal.
Co se týče vyúčtování, tak podrobnou zprávu dám později.
Ale předběžně:
Celkem se vybralo 71200,-
Po zaplacení všech nutných výdajů za ubytování, pití, jídlo, net, energie, spotřební materiál, chlazení atd. nám zůstalo tuším 2159,- Ty se však ještě následně utratily také za jídlo, protože původní odhad byl menší. Nakonec zůstalo necelých 200,-!!!!!! Ty jsem samozřejmě zaokrouhlil nahoru a poslal zpět na účet. Stejně tak i peníze (1050,-) za poslední nevypitý sud rebelské desítky. Ale jak jsem psal, detaily budou později.
Tak zase příště kamarádi a kamarádky