=
Ticho jako v hrobě jo? Tak mě to nedá a sepsal jsem pár řádků se souhrnem LAN7 z mého pohledu
CESTA:
Den pro mě začíná v 6:30hod. kdy usedám do auta a ladím navigaci… a ejhle, nezačíná to pěkně… po zadání adresy penzionu, mě navigace místo popisu trasy zahlásí: ty wole, taková prdel světa a ty tam jedeš? A vesnici nenachází… no neva, mám v záloze adresu speedyho, kterou už poslušně navigace zahlásí a já mohu vyrazit. U speedyho už čeká partička pilotů, speedy montuje kameru na křídlo a vyrážíme do té „prdele“ .. jedu druhý, kochám se krajinou, vše je jak má být, než do té doby, kdy mě předjede Sergej se svojí starou Calibrou a čuchám celou cestu jeho spálený olej z výfuku(motor KO)… no snad se den zlepší, až dorazíme na místo činu.. hihi
UBYTOVÁNÍ:
Jsme na místě a já se těším na svůj rozdělený pokoj, abych neviděl na svou manželku, kterou sleduji již 20let. A ejhe, opět další problém.. organizátor Markoduno mi přiděluje jeden z VIP pokojů, s krásným výhledem na krajinu, krásným zařízením, prostě super pokoj, jako pro manžele na líbánkách. Pokoj ač nerad přijímám, ale již tuším další problém, neboť pokoj nemá ve vybavení televizor a již nyní vím, že ve čtvrtek neuvidím svůj oblíbený seriál: doktoři z počátků… no musím se s tím nějak vypořádat a vše to přežít, snad se to tu zlepší. Otázka nač manželku? no kdo mě bude vařit, když organizátor nezajistil stravování(velký smích)
PITÍ:
Po cestě je žízeň, jsem vyprahlý jak sahara a tak vyrážím na osvěžení… mám chuť na mléko, ale již není!!! Zjišťuji, že Osiwaru ho všechno vypil a tak se s tím smiřuji a hledám tak můj další oblíbený nápoj: TONIC…. Poté co prohledám celou lednici, kde se chladí Cola, Sprite, Fanta, Kofola, minerálky s různými příchutěmi i bez, perlivé i neperlivé, více druhů džůsů, multivitaminů, red bully, no výběr jak v obchoďáku, tak zjišťuji, že mnou hledaný Tonic nikde… chjoo, to je den, jdu si tedy dát pivo. Stojím u piva, které sotva teče a ještě k tomu je kalné a teplé a o značce nemluvím, ta nemá s kvalitním pivem nic společného…. Nedá se nic dělat, ale s rizikem průjmu svoji žízeň zaháním aspoň takhle
VÝBER MÍSTA V HERNÍ MÍSTNOSTI/SESTAVENÍ ZÁVODNÍHO NÁDOBÍČKA:
Po předchozí domluvě s organizátorem se těším na pozici u okna, kde se nebudu tolik potit, ale ejhle, opět problém…. Již tento den začínám nazývat dnem problémovým a obávám se, co mě ještě dnes čeká. Sedím u zdi, daleko od okna a u vstupu do kuchyně.. copak vypadám jako nějaký jedlík? Cha chááá… no neva, aspoň pomalu pozoruji, co si kdo do ledničky nosí a co komu v noci potajnu sežeru
PRVNÍ ZÁVOD:
Dostávám auto, dle mého názoru nejhorší v celém startovním poli, ale jelikož vím, že pojedu proti „bandě amatérů“ naladím ho, nasadím jednu botu(na amatéry mě stačí řídit jednou nohou a jednou rukou) a vyrážím do závodu. Po startu hned rána, jsem ve zdi, auto KO a tak zajíždím do boxů na opravu…. Závod… a máme tu konec… pro tentokrát jsem nevyhrál, ale s tím autem se to ani nedalo(to byla plečka!) a ejhle… koukám na výsledkovou listinu a na prvních třech místech, jezdci s tou samou značkou co já…. Hmmmm… problém asi nebude v autě, ale v zařízení, nebo že by ve mně? To si prozatím NE/připouštím hihi
VEČERNÍ NE/KLIDNÉ POSEZENÍ:
Po pár odjetých závodech-musím říct špatně zorganizovaných, protože vše fungovalo jak má a to je vždy podezřelé(organizaci měl na starost Majkl s Hanzem.. ehm.. pochvala-FAKT super chlapáci) si dělám večerní kávu a odcházím si jí v poklidu vypít na terasu penzionu.. usedám, pokládám kávu na stůl a kochám se krajinou… z ničeho nic rachot jako svině !!!! káva vylitá, já skovaný pod stolem, neb si myslím, že začala další světová válka a zjišťuji, co se zas děje??? … to Speedy objednal pro tým, přelet jeho dvou kamarádů v dvouch gripenech nad penzionem, pro zpestření zábavy… všichni se baví-já opět lamentuji a vytírám rozlitou kávu

… chjoo to je tedy první den! Snad ten další bude lepší
Tak a lidičky, kamarádi, piloti, prostě všichni kdo jste dočetli můj fejeton až sem, tak jistě víte, že to celé byla parodie na LANku a já nyní vážně píši, že to byl sraz po všech stránkách perfektní, organizace suprová, penzion báječný, pivo moooooc dobré, mlíko nikomu nechybělo a o zábavu bylo též postaráno.
Jsem rád, že jsme poznali i naše kamarády ze Slovenska: Braňa a Marka(branoeso+tribal) kteří jsou fakt suprový týpci a perfektní piloti, kteří do týmu zapadli, jak měli. Dále oceňuji kuchařské umění Kolyho i Kapsika, kteří tam koncertovaly s pekáčema a grilem a byla radost to jíst. Mmmmmmmmmmm steaky já můžu
Sraz byl celkově bezchybný, závody dobře zorganizované a zajímavé, ubytování opravdu na VIP úrovni, v pěkné klidné nikým nerušené lokalitě, parta šoumenů i šoumenek, které nám tam dělaly srandu byla skvělá, tak se jen zbývá těšit na další LAN8, který bude stejně dobrý, né-li lepší.
Velké poděkování patří hlavnímu organizátorovi Markodunovi(_MK), že vše zajistil-muselo to zabrat spoustu času a úsilí a za pomoc i Speedymu(_HR), v organizaci závodů pak Majkovi(_MSM) a Hanzovi(_H77)
Zvláštní poděkování patří i Ivanovi Kapsikovi(_IZ) za mini dres, z kterého mám velkou radost a budu ho vozit s předchozím, jako památku na LANky
Poděkování Vám všem-nebudu rozepisovat všechna jména, opravdu, byli jste báječní všichni !! Chyba toho kdo se letos nezúčastnil !
Trámek+Trámková