nejsou. Jen čekám na odpověď speedyho.
EDIT po čase:
evidentně se odpovědi nedočkám

a protože jsem nejel první skupinu, uvedu zde pouze svůj názor, který jsem poslal speedymu (je po korekci)

:
Dle mého jel Michal zbytečně agresivně a svými nesmyslnými výlety z poza eddieho ho znervózňoval. Vím, že to není nic extra proti pravidlům, ale!!!! nechápu jeho pokus předjet eddieho v šikaně za tunelem. Byl na vnější stopěc a trochu vzaději. Neměl se tam vůbec cpát. Pak eddieho rozhodil , protože ho tam ťukl. Eddie ztratil koncentraci a probrzdil následující levou zatáčku. Michal se s blížícím se čelem stával klidnějším.
To mi hlava nebere. Proč takovej kluk musí být na čele hned v prvním kole??? To nemůže jet klidněji a vychutnat si soupeře? Já být na jeho místě, tak si s vámi hraju. Pohoda klídek a pak prásk. A ne hned hrrrrr, ťuk, drc, bum, bác a do čela. V podobné situaci jsem se ocitl v závodě na Le Mans pořádaný Hanzem77. Tam mě Driftking vystrčil z tratě hned v prvním kole a dostal penalizace xx vteřin. Tento případ je velmi podobný.
Konečné slovo má ale speedy, který jel v první skupině a proto má hlavní slovo. Já jsem mu své napsal.
Každopádně si s Michalem promluvím na LANce a když mě nepochopí, tak ho donutím sníst ty moje výpečky. Ať si hubne jak chce