Pár řádků ke včerejšímu závodu a také k podnětů co jsem zaslechl v lobby 2 a 3 po závodě.
Osi jestli máš problém s nevypnutým HS u některého ze závodníku, tak rada je snadná....já si na GTAreně vždy před závodem vypnu HS u každého závodníka sám a mám vždy klid.
Katování: kouknul jsem na replay prvního závodu skupiny 1 a žádný závažný problém ohledně zkracování trati jsem nezaznamenal....to, že se někdo netrefil do
Trámisova esíčka vyplívalo spíše ze situace...problém občas u někoho nastal ( samo i u mne ) při jízdě ve vláčku jezdců a nebo při dost opotřebených a nebo naopak nových gumách, ale jak píšu žádný vyslovený úmysl jsem nezaznamenal. Jestli má někdo z první grupy jiné poznatky, tak by je měl nahlásit komisařům ( Markoduno, Speedy ) a oni udělají nějaký verdikt.
Propozice: první skupinu musím pochválit, zde nenastal žádný problém s neznalostí propozic a pravidel GT Cupu 2013...dávám palec nahoru.
Samotné závody byly z mého pohledu celkem good a splnili očekávání co jsem do Nissanu vkládal, žádnou zásadní chybu jsem během závodů neuděl, takže ze 6 a 7 místem jsem spokojen.
Závodní incident v prvním kole závodu č.1, kdy po Bálisově smyku o trávu zůstal myslím Pavel stát ve vracečce bych posoudil jako nezaviněný závodní incident, který se prostě občas při závodech stává.
Odnesl to nejvíc Mrázek a Perisbond, tak by bylo dobré aby se nějakým způsobem k incidentu vyjádřili.