MS 2014 - Brazílie

veřejná diskuze teamu a s teamem
Odpovědět
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Majkl »

To nikdy nevíš s tím online passem u těchto her, maximálně, tak že by si to od kupce zjistil nebo to kupce měl v inzerátu, třeba u JRC víš hovno, co kupuješ, jestli tam je ten pass nebo ne.. (většinou není) :lol:
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od markoduno »

tak když se tu bavíme o ptákovinách, tak se mi včera konečně podařilo sestřeli jelence ušatého - samce - do vzdálenosti 45 metrů. Hodinu jsem ho hajzlíka stopoval a pomalu se k němu přibližoval. To jsou hrozné úkoly, co mi ta hra dává. Teď zase musím setřeli šesteráka na vzdálenost větší jak 115 metrů. To ho v optice ani neuvidím a budu ho hledat minimálně hodinu. Ale jinak jsem normální :lol:
Tak zase večer při sledování všemi oblibené hry zvané FOTBÁÁÁÁL :lol: :lol: :lol:
Jsem zvědavý, na koho Trámek vsadí. Já tipuji na postup Argentinu a američany
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od speedy »

vítěz celého šampíku USA .... jedinní hrají skutečný fotbal :!:

a pro trámka: odkaz č.1 odkaz č.2 odkaz č. milion

atd... je to skutečně fotbal, který má přinášet lidem radost nebo zoufalá atrapa :?:
Trámek

PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Trámek »

LOL USA :lol: dneska končí!A nekecej Speedy, že sleduješ fotbal? Tipoval bych tě tak na nějakej slaďák u vínečka :lol:
Máro, já už netipuju nic... prdím na fotbal, ty peníze raději investuju do pokeru, tam je větší pravděpodobnost.
Majkle.. třeba GTA5 nemělo pass žádnej, bylo to OK jako třeba u bazarového Gran Turisma. Ještě jsem nezvednul telefon, abych se někde zeptal, zatím hledám na netu a zjištuju, a taky zjištuju, že ta hra je opravdu super!
Už se pomalu poohlížím o nové a asi do ní půjdu. V neděli jsem měl prodat PS3 už bylo vše dohodnuto a já z toho nakonec vycouval, tak sháním nějakou hru na léto.. nehraje jí tady někdo?

.... už troubějí, už troubějí, na horách jéééleníííííí :lol: Absolutně tě Máro chápu, musí to bejt odreagovačka a mě třeba takové hry taky baví
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od speedy »

Trámek píše:LOL USA :lol: dneska končí!A nekecej Speedy, že sleduješ fotbal?
Hrával jsem ho docela dlouho, než jsem si urval kolena .... zbyly jen pěkné vzpomínky a rychlý příchod obezity...
Fotbal miluju, jenže ten současný začínám skoro nesnášet... Z hvězdy Bayernu je primabalerína (viz. úvodní fotka realita hvězdy B.M.)
Trámek

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Trámek »

Ale jo, USA fandím, hrají takovej poctivej fotbal a přeju jim i postup, ale Belgie letos má navrch.. bude to boj, ale USA dnes končí. A ty tvoje fotky... já budu Robbena bránit až za hranice života, protože je z Bayernu a Bayern, to je moje srdeční záležitost už přes 20 let :P
speedy píše:vítěz celého šampíku USA .... jedinní hrají skutečný fotbal :!:

a pro trámka: odkaz č.1 odkaz č.2 odkaz č. milion Ale nejlepší je stejně úvodní fotka realita hvězdy B.M.

atd... je to skutečně fotbal, který má přinášet lidem radost nebo zoufalá atrapa :?:
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Trámek

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Trámek »

Tak třeba...
Obrázek
i kočky mají své postele
i kočky mají své postele
Majkl

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Majkl »

Ta hra má online pass, je suprová (jedna z nejlepších, co jsem hrál), v polovině prázdnin vyjde Remastered verze na PS4, tak až bude možnost, čas a hlavně peníze, tak do toho jdu, PS4 je mašinka :)

Viz.: https://store.sonyentertainmentnetwork. ... TOFUSONPSN
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Redjous75 »

Vsak se taky na ni Majkle pekne tesim. Jako ,,Last of Us,, ve vysokem rozliseni naPS4 to bude raketa jako svina.

K fotbalu. Nechapu naco sazite.Moje mlada si tipuje v kolikate minute usnu aby me mohla vzit ovladac od TV a prepnout si to na ,,Sex ve Meste,,. :lol:

To Tramis : alespon ze to povleceni je cerveny tak to je ok.
Naposledy upravil(a) Redjous75 dne 1.7.2014 11:39, celkem upraveno 1 x.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Trámek

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Trámek »

Díky za info Majkle... už jsem to taky zjistil, ale neva, nová se dá sehnat od 690,- a u nás jí mají za 769,-.
Už bych si pro ní i jel, ale zarazilo mě, jak lidi píšou krátká hratelnost... prý za 15 hodin a konec hry!
Na PS4 to bude asi pecka, i tam přidávají nějakou mega obtížnost, kde tě jednou zasáhnou a jsi mrtvej... bude to super!
Tak si to nechám projít hlavou a uvidím.... mimochodem, za jak dlouho jsi jí měl Majkle dohranou a na jakou obtížnost a platinka hotová?
Majkl

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Majkl »

Platinka ti zabere dost času, to se neboj. Obtížnost už si nepamatuji, ale tuším, že Hard, po dohrání na Hard se ti odemkne ještě těžší obtížnost, když člověk kouká na ty videa, tak to pár hodin zabere (15-20?). Trofeje sem tam moc nelovil, byl jsem línej 8-)
Redjous75

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Redjous75 »

Tak u tehle hry je to jedno jestli 15 nebo 20 hodin,protože prej příběh je tak boží že jak se do nej zažereš tak i kdyby to trvalo 30 hodin bude tě štvat že to konči.Ale asi takhle, ješte že to je delší než téch 10 hodin pač víš co je dneska standart 6-7 hodin je hotovo. :D

A kdo dnes hraje?.Osobně preferuju takový ten zpěvný kotel ( vetšinou jihoamerické celky tam fanouškove zpívaj ) u toho se móc krasně usíná.
pavel67

PSN ID: pavel67_cz
Kontaktovat uživatele:

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od pavel67 »

Nejlepší je VUVUZELA :-)

http://youtu.be/1BIgnEiT8ow
...každej má něco, já jezdím...
Majkl

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Majkl »

Příběh je prostě pecka, uvidíš sám. Navíc CZ lokalizace je supr :)
markoduno

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od markoduno »

ajajajajaj........maměnko moja....vínéčko bílé - to se pak líbí jakýkoli fotbal :lol:
Trámek

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Trámek »

Nech si chutnat, já polévám hrdlo Plzničkou-zásoby jsou veliké :P a co říkáte na fotbálek? tipoval jsem že ARG nevyhraje v zákl. hrací době a možná ani nepostoupí, ale nepředbíhejme :-)
Já teda mastím karty a u toho koukám na Nadala, to je fantastickej tenis s tím australanem!!!
A možná i zas vsadím, ale tentokrát na Barbaru :lol: za kurz 3,40 se to musí zkusit.. co na to tenisový odborníci ? :roll: :idea: :?:

Majkle, koukl jsem na dvě videa na tubě a super gamesa... po MS do ní asi skočím a plácnu tam jednu platinku ;)
markoduno

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od markoduno »

Wimbledon sleduji suběžně s ostatními aktivitami. Ale pouze ženské. Tam je to rozehrané perfektně. Škoda jen, že se letos 4 x potkaly - potkají češky spolu. Ale finále v ženské dvouhře je pro ČR zajištěné

EDIT: fotbal sleduji od 70 minuty a nic extra. Messi však umí. Argentině věřím. Ale penalty....to je loterie
Redjous75

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Redjous75 »

Vínečko, něco... z Plzně , co to je furt za patoky!. Já dnes koupil jen jeden vůz tak doma dřív. Říkám si kouknu na ten fotbal když je takhle brzo, třeba neusnu. A jako že nahustím atmošku!. Koupil jsem si tedy rakvičky a k tomu čerstvou šlehačku a kdyby bylo prodloužení ještě krabičku Tofife. Nóóóóó a co se nestalo. Fotbal stojí za hov.... , Ti červení brání , hopsaj tam jak tajtrlící , Ti bílo modří se jako snaží něco vymyslet a je vidět že umí hovno nic nevymyslí. Takže už na mě jde klimbání u šestýho knedlíku s koprovkou a definitivně to zalomím s ksichtem ve šlhačce a rakvičkou na půl huby.
Zase strašnej zažitek. Večerní důel nedam i když?. Mladá udělala čerstvej štrůdl - voní to jako sviňa , tak možná jó s hrnkem kafe.
Teď si jdu zajezdit chvilku Grida3 :) . Baj fotbalisti.
Naposledy upravil(a) Redjous75 dne 1.7.2014 23:51, celkem upraveno 2 x.
markoduno

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od markoduno »

mňo - štrůdl bych s také dal.
Belgie hezky tlačí a i když jsem tipoval a mám vsazeno na postup USA, tak by se mi postup Belgie velice líbil. Asi proto že nejsem amerikanista ;) :lol:
o nic. Jdu si dolít rulandu :twisted:
Redjous75

MS 2014 - Brazílie

Příspěvek od Redjous75 »

No týý vole ja nespim a koukam :D . Tedy na přeskáčku - chvilku fotbal,chvilku PS3. A fandim USA , ty evropsky celky jsou jako evropsky a přitom je to samej mix afroetno bůh vi co.Třeba tady Belgie. Ukažte mě tam Belgičana jako poleno.Ani jeden.I ten zrzek - jen za jodlovat. :lol:

No jasně !. Teď píšu o mixu a komentator začne jak nějakej amík je indián a překladem si říká : Ten co schází z hory.
Se picnu :lol:
Odpovědět