Postřehy ze závodů - Made in Bombay
Rozhodnutí dospělého člověka.... RESPECT....

- Substance242
- PSN ID: Substance242
- Kontaktovat uživatele:
... osoby a obsadenie? 
- joshuabaraka
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_JSH
osi a speedyho snad pozná každej...
největší hvězda bolywoodu
No ten co se loučí s GT Cupem 2013 jsem já. Tento rok mám jen smůlu a zatím nebyl závod, během kterého, se něco nesemlelo. Zbytečný nervy.Substance242 píše:... osoby a obsadenie?
Skoda. Frustraci chapu, ale neni porad posviceni...
Kdyby jsi chtel napln pro zbytek roku mrkni na: http://www.gtarena.cz/forum/index.php/topic,928.0.html
Treba se postesti....

Kdyby jsi chtel napln pro zbytek roku mrkni na: http://www.gtarena.cz/forum/index.php/topic,928.0.html
Treba se postesti....
- eddie
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Škoda Osi...každý odpadlík bude chybět, ale jak píšeš zdraví a nervy jsou přednější....a třeba po LANce dostaneš zase na GT chuť. 
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- Substance242
- PSN ID: Substance242
- Kontaktovat uživatele:
Ja som (tiež) odišiel z GT5 online, v mojom prípade to bolo frustráciou z neustále, neustále, neustále posledných miest na gtarena.cz*1, všetko má svoje hranice. GT5 má problém, že už ho nehrajú normálni ľudia
, ale fanatici ktorí sú v tom dobrí. No ale vznikol tento skvelý Cup 2013 kde nie som úplne beznádejne posledný a ja som sa na čas vrátil, díky.
*1 seriózne preteky bez asistentov, keby som chcel arkádu tak hrám niečo iné
*1 seriózne preteky bez asistentov, keby som chcel arkádu tak hrám niečo iné
Jako dojet poslední to by bylo to poslední co by mě trápilo, ale začínat furt závod s rozbitým vozem, to je na věšákSubstance242 píše:Ja som (tiež) odišiel z GT5 online, v mojom prípade to bolo frustráciou z neustále, neustále, neustále posledných miest na gtarena.cz*1, všetko má svoje hranice. GT5 má problém, že už ho nehrajú normálni ľudia,
- markoduno
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
rozumím ti Osi. Loni jsem měl ten samej problém. Nakonec jsem to udělal tak, že jsem se radši nechal předjet, uklidnil se a když se to trochu roztrhalo, tak pro mě začal závod. Je to tvé rozhodnutí a jak píše Eddie - škoda každého účastníka CUPu. Třeba si to ještě rozmyslíš a nastoupíš alespoň do druhé poloviny sezóny.
Re: Postřehy ze závodů - Made in Bombay
Na LeMans jsem se snazil o stejnou strategii. Prvni sikana na rovince, pripletl jsem se do kolize a odbelhal se do boxu. To samy Eddie a Derek, takze jsem si aspon zazavodil s nimi. Nasere to ale co uz. 
tak tě třeba potěší poslech rodné řeči tvé avatarkyosiwaru píše:No ten co se loučí s GT Cupem 2013 jsem já. Tento rok mám jen smůlu a zatím nebyl závod, během kterého, se něco nesemlelo. Zbytečný nervy.
závod začíná 13:20
Osi i když jde o Vážné téma, stejnak jsem se u toho videa musel culit, jako pako
. To už tak u "made in bombai" proste je 
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.