Nový jezdci - tickety, auta, župany, helmy, barvy atd..
-
-
- PSN ID: perisbond007
na to nemam. si to vyjezdim.
- vratim
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_VRA
- Kontaktovat uživatele:
LVL24 už mám,1969,bych potřebovalMartinsipy píše:Trámkovi a Perisovi odeslán ticket 1967, Vráťovi kromě 1968 ještě 1965 a tuším LVL24?

-
-
- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Bohužel 1969 taky ještě nemámvratim píše:LVL24 už mám,1969,bych potřebovalMartinsipy píše:Trámkovi a Perisovi odeslán ticket 1967, Vráťovi kromě 1968 ještě 1965 a tuším LVL24?

RC cars 1/10 elektro
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
Protože jsem usoudil, že auta si každý může nakoupit sám (odměny v eventech jsou hodně štědrý viz http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=258194 odkazy na Tunes Ferrari F2007 - zkoušel jsem např. ten poslední http://www.gtplanet.net/forum/showthrea ... ost7328771 s 760PP a jde to...) tak budu posílat pouze tikety...
ZÍTRA - VRATIMOVI - 1969
pak budu pokračovat podle zde již napsaných požadavků, podle seznamu nových pilotů nebo případně pište podle důležitosti (ty dvaceti-megový apod.)
P.S. nebojte, na všechny se dostane - máme jich dost...
ZÍTRA - VRATIMOVI - 1969
pak budu pokračovat podle zde již napsaných požadavků, podle seznamu nových pilotů nebo případně pište podle důležitosti (ty dvaceti-megový apod.)
...každej má něco, já jezdím...
-
-
Perisovi odeslány další tickety: LVL24 a 1967, ať může losovat 

RC cars 1/10 elektro
thx, koukám, že to posíláš docela ve svojí obvyklou dobu, viz jak si ladil setting ve Zbýšove minulej rok, to jsme se nasmáli s bálisem a dalšímaMartinsipy píše:Perisovi odeslány další tickety: LVL24 a 1967, ať může losovat

- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Njn Martin v tuhle dobu ve Zbyšově hledal,tedy: čekal na připojeniMajkl píše:thx, koukám, že to posíláš docela ve svojí obvyklou dobu, viz jak si ladil setting ve Zbýšove minulej rok, to jsme se nasmáli s bálisem a dalšímaMartinsipy píše:Perisovi odeslány další tickety: LVL24 a 1967, ať může losovat

PS: Kuci,myslim tim nove členy: Pište do psn zprav co by jsem Vam mohl posilat a tak.Třeba nejaky premiovky do mega...Tickety ty nemam . Mam je na starem učtu tak to by jsem si Vas musel přidavat a td. Ale když je třeba tak neni problem. Ale spiš bych to viděl na ty dražši premium cars

Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
no puvodně tady měl byt obrazek ale nejde mi to
to neumim...

Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
- Trámek
-
- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
Pokud ho budeš Seržo vkládat z webu, tak klikni zde v záhlaví na: fb a vlož mezi to: URL obrázku, které zkopíruješ tím, že ve vlastnostech toho obr. je URL, které musíš nejdříve zkopírovatSJ.sprint píše:no puvodně tady měl byt obrazek ale nejde mi toto neumim...
Příklad 1: http://www.autodoplnky.cz/picture/galer ... reen-b.jpg
Příklad 2: kliknu na obr. pravým tl. - vyberu vlastnosti - označím myší URL - zkopíruju Ctrl+C - poté zde kliknu na to fb a kde kliká kurzor(už automaticky) zadáš myší buď vložit, nebo Ctrl+V

Naposledy upravil(a) Trámek dne 24.7.2012 22:11, celkem upraveno 1 x.
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Trámek
-
Poslal jsem dneska Perisovi tiket, sice jinej než chtěl
( chtěl 1966 - kterej nemám - můžete tedy posílat jemu i mě
)dál neví co, tak tu píši co kdo chcete, tak napište do zprávy, nebo sem, nebo nevím co komu posílat.
Bylo by dobré kdyby tu spíš zájemci psali požadavky, protože nevím co komu posílat.Já mám 46 druhů různých tiketů, tak klidně pište a pokud budu mít co potřebujete odešlu, jinak nevim no
( chtěl 1966 - kterej nemám - můžete tedy posílat jemu i mě

Bylo by dobré kdyby tu spíš zájemci psali požadavky, protože nevím co komu posílat.Já mám 46 druhů různých tiketů, tak klidně pište a pokud budu mít co potřebujete odešlu, jinak nevim no

Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Trámek
-
GT-Racing-cz_VRA (Vratim) - tiket lvl 17
- vratim
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_VRA
- Kontaktovat uživatele:
Pavle,dík ten jsem potřebovalpavel67 píše:Protože jsem usoudil, že auta si každý může nakoupit sám (odměny v eventech jsou hodně štědrý viz http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=258194 odkazy na Tunes Ferrari F2007 - zkoušel jsem např. ten poslední http://www.gtplanet.net/forum/showthrea ... ost7328771 s 760PP a jde to...) tak budu posílat pouze tikety...
ZÍTRA - VRATIMOVI - 1969

-
-
To Majkl: Nojo, legrácky ...Majkl píše:thx, koukám, že to posíláš docela ve svojí obvyklou dobu, viz jak si ladil setting ve Zbýšove minulej rok, to jsme se nasmáli s bálisem a dalšímaMartinsipy píše:Perisovi odeslány další tickety: LVL24 a 1967, ať může losovat

často posílám okolo 2h ráno, abych mohl vystřelit 2 tickety najednou,
Peris 2x ticket LVL23
RC cars 1/10 elektro
-
-
- PSN ID: perisbond007
tak takata uz dorazila od eddiho, poslu ji teda V83. jinak uz snad ani nic neposilejte, v garazi uz par aut mam takze ok. dekuji vsem .
Nový jezdci - Návrat Osiho
Díky všem za všechno, zatím to vypadá, že už jsem vybaven.
Ještě bych požádal o lístek na Jaguára za 20M, tzn. rok '66 a lístek na F1, chybí mi model 2010.
Ještě bych požádal o lístek na Jaguára za 20M, tzn. rok '66 a lístek na F1, chybí mi model 2010.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
66 posílám
...aha, tak neposílám.
Divný. Píše mě to že už jsem vyčerpal denní limit, přitom jsem dneska ještě nic neposlal...
a poslední tři eventy jsem včera udělal, mám v nich zapsaný pořadí, ale nemám u nich ani hvězdičky ani poháry
...aha, tak neposílám.
Divný. Píše mě to že už jsem vyčerpal denní limit, přitom jsem dneska ještě nic neposlal...

a poslední tři eventy jsem včera udělal, mám v nich zapsaný pořadí, ale nemám u nich ani hvězdičky ani poháry

...každej má něco, já jezdím...