laktibrada píše:... Zlepsila sa ta rychlost vyhodnotenia kvalifikacie?
Samotné vyhodnocení trvalo asi 5minut.
a) foto výsledku kval. snažení své skupiny + zapnutí PC +stažení foto z mobilu do PC /2minuty/
b) zápis výsledků do připraveného online formuláře /3minuty/
c) porovnání výsledků s 2.skupinou a rozdělení do skupin provádí program automaticky /okamžitě po zápisu 2.skupiny/
celá činnost zabere asi 5minut a je hotovo.

- tabulka vyhodnocení
Tabulka je výsledkem práce dvou moc šikovných lidí. Její přípravu si vzali na starost Sonyman a hlavně OSIWARU, kterému by se za to měl udělit vlastnický patent
Zdržení nastalo ve druhé skupině, kde se čekalo kvůli špatnému připojení někoho do lobby. A proto musela i 1.skupina čekat asi 10?minut navíc. Během zadávání výsledků jsme byli s adminem 2.skupiny v speciálním chatu, informoval mě o dění u nich.
V první skupině jsme měli všechno OK, na jediného pilota jsem čekali jen 5minut (víc nemá cenu). Pak se pustila kvalda. Plánovali jsme zahájit kvaldu 19:40, byla zahájena asi o 10minut později. Adminování v takovém rozsahu jsem dělal poprvé, takže trochu nervů a zmatků bylo i mojí vinou.
Celý večer jsme ale zvládli ve slibovaném rozsahu 2,5hod.
Z mého pohledu test přínosný a poučný. Je stále co zlepšit, chlapi v lobby mě upozornili na pár nedomyšlených chyb v mé přípravě na moderování závodního večera.
zjištěné chyby:
původní zámysl po skončení 1.závodu nechodit znovu do setupu a po malé pauze na retko/WC pustit 2.závod s otočeným pořadím nelze realizovat. Pilotům během 1.závodu stoupl výkon u nezajetého vozu a každý tedy musí PP znovu nastavit v setupu.
Před druhým závodem musíme znovu provést kontrolu PP.
Do chatu v roomu nelze napsat číslo lobby jiné skupiny v běžném formátu 1472-aaaa-bbbb-cccc-dddd takový zápis vrátí hvězdičky.
Je nutné lobby zadávat s mezerami (vynechat pomlčky). S tím jsem taky ztratil nějakou minutu zbytečně.
Lobby byla založena na víc pilotů, než se dostavilo. Musel jsem pořád vyhazovat z lobby nevítané hosty. To dost odvádí pozornost od moderování večera. Nejen kvůli tomu jsem pak blbě nastavil počet kol v závodě.
Zapomněl jsem si při první kontrole PP (před kvalifikací) poznamenat, jaké kdo zvolil auto. Pak jsem musel pro závody znovu číst a postupně nastavovat všechny PP. To je další zbytečné zdržení. Pořadatelé nebudou chtít znát zvolená auta předem, je to překvapení pro ostatní.
+ pár menších drobností.
Měli jsme s OSIm sice zpracovaný checklist, ale stejně jsem to nervozitou nestačil ani pročítat. (chechlist poskytneme po doladění detailů ostatním adminům)
A má nervozita byla znát... V kvalifikaci jsem pak jel o celou 1sec pomaleji než v tréninku - nedokázal jsem se na jízdu dostatečně soustředit. Furt jsem měl v makovici temný stín pochybností z adminování.