Mé hodnocení, spíše pohled na Gran Turismo Sport je v zásadě kladný, já upřímně ani nevím o čem bych měl psát. Hodně věcí jsem řekl už před tím než to vyšlo a teď se většina z toho jen potvrdila.
Například
- Je to zase Gran Turismo
- Zvuky jsou lepší (u nových aut určitě)
- Jízdní model se také zlepšil, něříkám že o moc ale zlepšil. (říkal jsem že to bude mezi Asseto(PS4) a GT6 a to si myslím že tak nějak je.
Ale přeci jen pár věcí na srdci mám ani ne tak ke hře. Jsem samozřejmě odkojen touto sérií a jsem její velký fanda, rozhodně si ale troufnu říci že jsem objektivní. Neumím pochopit proč prakticky všude kam se jdu podívat na názory po Betě, myslím tím českou ''profesionální'' (j)elitu tak je ta hra v zásadě z 85% spíš pomlouvána a pokud se mrknu na zahraniční weby, např. GTPL tak je to řekněme 50/50 spíš 60/40. Jasně jsou věci, které nefungují. Online závody v 50% lagují, nikdo ale neví na 100% proč, může to být jen soušást testu, přetežování servrů a zkoušení co to snese. Počet aut, kdy vám to dá od každé třídy jedno a pak musíte najíždět denně kiláky aby jste dostali další. Je to ale BETA, 80% českých hráčů podle mě vůbec neví co to slovo BETA znamená a co je jejím účelem. Není to Demo a není to ani plná hra. Proč tedy lidé piskují an obsah??

Všude čtu o srovnání s PCARS a Assetto corsa. Pochopitelně, jde o závodní hry. Jen že Gran Turismo je jiné, odjakživa a vždy bude. Je to jako srovnávat F1 a IndyCar, oboje jsou monoposty a přesto jsou diametrálně odlišné. Tak že Gran Turismo SPORT by se podle mě mělo srovnávat hlavně s Gran Turismo 6 a až v poslední řadě s PCARS. Posun oproti GT6 tu je, je dobrým směrem a věřím že u toho zase skysnem na pár měsíců
Každý má svůj názor, repsektuji to ale neuznávám názor od lidí co nic nedokázali mají k tomu plnou hubu keců a pak v každím online závodě s někým kolidujou. Co hůř, BETU např ani nemají
No a na konec mě vytáčí jedna jediná věc. Nechápu proč lidé ''co předem věděli jaké to bude'' a teď to hejtujou všude kam vkročí, se vůbec do testu hlásily. Je tu hromada kluků co opravdu měli zájem si to zkusit a měli peška. Mohlo na ně dojít nebýt těhle hniďopichů a dokonce lidí co mají víc jak jeden kód v mailu. To už vůbec nechápu, co je to za kokota, co se zaregistruje pod 20x profilama a pak má 5 kódu na rozdávání !! - viděl jsme na FB jak to někdo nabízí.
co je tohle za názor: ZDORJ FB - co jsem četl tak GT sport naprostý propadák, jizdní model arkádový, grafika strašná, zvuky stejně hrozné jako v GT6, každé auto se chová hrozně podobně, v zatáčkách jakoby vážilo 3 tuny..

takže po takové době se čeká na bullshit
Grafika hrozná? To hraje někdo na černobíle CRT ne? Váha 3 tuny? No musí se prostě brzdit dříve proto že se ta váha přenese, ne 50m před zatáčkou to zadupnout jak byli všici zvyklí. V assettu běžná praxe a nikdo neremcá
Mít názor na základě ''někde jsem četl'' no to je přesně to co říkám - KOKOT !
Ne, ne vůbec nemá smysl někam něco jít číst. V klidu si dám PARTY s váma objektivně si tam pokecám o plusech, mínusech atd. prostě pohoda
Konec hlášení raději už jse se rozjel