Doufám že to klapne a budu mít zajištěný super občerstvení pro známý firmy jako je bális, speedy, Ketez - u Jirky záleží kdy přijede - aby něco zbylo... (když tak schovám kapku do placačky

I já beru všechno a rád si něco také vyměním k zahrání.markoduno píše:Chci se zeptat, zda nechcete na LANku přivézt hry na PS3, které již a nebo momentálně nehrajete a propůjčit si je mezi sebou?
Já osobně povezu všechny své hry a pokud někdo bude mít zájem, klidně mu je půjčím. Klidně na půl roku či rok. A naopak bych si půjčil zase něco od vás. Jedná se zejména o starší věci jako Uncharted 2, nějaké střílečky či sportovní záležitosti. Tak co vy na to?
...No jasně Hanzi : GranTurisma nikdy neni dostHanz.77 píše:Špatně. Koupil jsem místo F1 2011 ještě jednu placku GT5 Kubovi . Za ten jeho přírodopis!![]()
Aha, tak to je jiná, takže bych tě poprosil sonymane nezapomeň vzít sebou ty formule a konečně to dojedu akorát si budu muset najít nějakého parťáka na ten CO-OP, původní myšlenka byla ta, že by jsme to odjeli hned na LAN ale to by Hanz nesměl koupit tomu čtyřkařovi z přírodopisu GT5!Hanz.77 píše:Špatně. Koupil jsem místo F1 2011 ještě jednu placku GT5 Kubovi . Za ten jeho přírodopis!![]()
Pepo máš štěstí že jsi se připomněl!!!Redjous75 píše: Jako samozřejmost očekávám skvělý koláč od Pavla67 a Jarči , bábovku od Speedyho a od včech ostatních se nechám překvapit![]()
![]()
. Konec hlášení