Braňo včera to bylo na HaB Racinghttp://habracing.enjin.com/home celkem dobré svezení a celkový výsledek našeho teamu se povedl , jestli dostaneš pozvánku do nějakého dalšího závodu, tak dej určitě vědět....můžeme jim zase trochu zatopit
1. května začíná GT Academy 2012, tentokrát ve formě samostatné aplikace stažené z PSN Store, ČR samozřejmě je mimo soutěž, ale snad budeme moct alespoň mimo soutěž jezdit pod vlajkou ČR a ne pod cizí nebo ještě hůř kdyby to nějak filtrovali podle IP adres.
Nechápu proč jako jsme my jako Česká Republika mimo hru? Já se jich asi na to při příštích závodech v pitu zeptám. Jestli se o to svý GTRko tak bojí? prostě to nechápu.
Jej sorry Eddie len teraz som si všimol príspevok hore. Samozrejme dám ti vedieť a môžeme sa u nich ešte niečoho zúčstniť. Robia na jednom závode kde chcú ísť 3 kategórie na Sarthe. Fakt veľmi zaujímavý projekt.
Jsou nové Seasonal Events, kde je aplikovaná část z nové updatu - Performance Difference Bonus. Což není nic jiného než že, čím méně PP tím větší/lepší odměna za dojetí.
Přesně otom jsem pořád mluvil. Vždyť ty jejich eventy a TT neměli vůbec hlavu patu. Nejvíc mě dostává když je TT s normál cars a lítá se vnich s různými Road cars či future prototypy s pochybným výkonem a bůh ví čím ještě . Nuda a šeď. No nicméně s žebříčkem to bude jak. Dle mého stejnak budou v předu ty s ,,nejideálnějším vozem" a Ti co sice daj limit s horším vozem shrábnou větší odměnu, ale zase nebudou zajíždět nejrychlejší časy. Ale alespoň se něco děje
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
no ja myslim,ze na time trial se to vztahovat nebude.tam pujde jenom o nejlepsi cas.v eventech to ovsem muze byt zabavne,neco jako bylo v GT4 kdy se za nejobtiznejsi zavod udelovalo tusim 200 bodu a vyhrat to nebylo vubec snadne.
jestli to ještě nikdo nepostnul, tak Motegi je přístupné na českém PSN STORE. Cena 135Kč, ... předělané SUBARU alias TOYOTA86 alias SCION FR-S je ke stažení ze store gratis...