Jsem dnes celý den v rachotě takže nevím nic a NOV psal že GT Academy začíná 1.5.12 tak se ptám zda to je funkční.

píšou na gran-turismo.com, že způsob jakým si máš "nárokovat" auta do GT5 upřesní později, zřejmě zatím sami nevědíMajkl píše:Návod má být na webu gran-turismo.com, ale ještě tam nebyl včera večer.. dokonce je tam teď na jejich webu odstávka..
jj, stojí to jejich GT Failshitdemy fakt za hovno, zase tam jsou nejrychlejší jezdci jenom díky tomu, že se se hrou vyjebávají a využívají každou nereálnost.. dneska jsem to taky sice jezdil a zlepšoval se ale je to o ničem.. tak ale hlavně, že hrajeme The Real Driving Simulator..novcze píše:píšou na gran-turismo.com, že způsob jakým si máš "nárokovat" auta do GT5 upřesní později, zřejmě zatím sami nevědíMajkl píše:Návod má být na webu gran-turismo.com, ale ještě tam nebyl včera večer.. dokonce je tam teď na jejich webu odstávka..![]()
dneska jsem jezdil první rundu a jako je to jeden velký vtip, někteří si pletou leaf se sekačkou na trávu, netuším proč nedali do podmínek kolo na trávě nebo kontakt s AI = diskvalifikace
Našel jsem to na US účtu, má to 3GBMajkl píše:jdi na PS Store a stáhni si GT Academy 2012.. stačí dát do vyhledávače "GT" a najdeš to někde uprostřed.. pokud to nenajdeš tak to stáhni z UK PSN účtu..
yopOsiwaru píše:Našel jsem to na US účtu, má to 3GBMajkl píše:jdi na PS Store a stáhni si GT Academy 2012.. stačí dát do vyhledávače "GT" a najdeš to někde uprostřed.. pokud to nenajdeš tak to stáhni z UK PSN účtu... Je to opravdu ono?