přiznám se, že se mi také vůbec nelíbí přístup některých pilotů.
Na začátku byli všichni hrrrr do závodů, každý chtěl do týmu, každý měl plná ústa všeho možného a podívejme se, jak to vypadá nyní? Komunikace téměř nulová. Pouze část týmu zde komunikuje. A výmluva, že Vás nic netýká, je hloupá. Je zde spousta témat, která se nás přímo týkají, ale přesto přezevšechno je tu mrtvo. Nechci jmenovat, ale musím, protože chodit kolem horké kaše je na nic.
Bális, Corrado, Pájínek, Vlch, Martisipy, Sergej, Trámis, KDR. Pánové - Vás už to nebaví??? U některých je neaktivita až hrozivá.
Dá se pochopit, že někdo má hodně práce či je jinak vytížen ( v dnešní době, kdo není?), ale naprostá hluchota či ticho je k nepochopení. Každý sednete alespoň jednou za den k netu.
Všichni: jó potřebujeme nový web. Po příchodu webu: pěkný, díky moc. A teď???- ticho po pěšině. Někdo ( a tím myslím pouze 2 piloty) alespoň občas jezdí, ale skoro nikdy se nepřipojí k týmu. A ostatní? Proč tedy máme tým? Aby jsme se sešli jednou za rok, popili a jeli zase domů? To snad ne? Nebo vás nebaví CUP? Nebo vás štve něco jiného? Tak napište, co si představujete, co by vás bavilo. Jaké máte nápady?
Budeme nejlepší tým v ČR, budeme ikona ježdění a závodění ve hře GT v ČR. Jméno GT racing CZ bude image, která bude hovořit za vše. Férovost, čistota, slušnost - toť naše druhé jméno. To jsou věty, které zazněli na poslední LANce. Teď??? Je zde dost jiných pilotů, kteří nejsou členy a přesto jsou aktivní a mají evidentní zájem o závodění v naší společnosti a to mě trochu děsí. Ne z jejich strany, ale z naší. Přijdou na naše stránky a nevidí nikoho jiného, než pár aktivní členů. Je to někdy i trapné, když se ptají na ostatní. Nedivím se jiným členům, kteří se snaží to tu udržet, že jim dochází trpělivost, protože dělat něco, o co nejeví ostatní přílišný zájem, je dost demotivující. Pořádání LANek a závodů (CUP) stojí neskutečně energie a času. Někdy i partnerské rozbroje. Pořádající člověk se opravdu dost nadře, aby vše klaplo, ale pro koho to vlastně dělá?
Nezlobte se na mě, ale sáhněte si všichni do svědomí. Máte opravdu zájem o závodění v GT? Nebo jste tu již jen ze setrvačnosti?
Tento článek píši v klidu, bez rozhořčení. Na nikoho neútočím. Jen chci znát, jak jsme na tom.
A rozhodně bych přestal mluvit či psát o jakémsi začátku konce!!!!!!!