osiwaru píše:Majkl píše:Osi já vezmu na LANku svůj PC, tak bych si chtěl ten iRacing na tom zkusit, šlo by to?
Pokud se mi to bude líbit, tak do toho asi půjdu. Pak až vyjde AC, tak budu jezdit obojí

Manželka a iRacing se nepůjčuje
Takže -
zkouška na měsíc za $6 nebo
zkouška na tři za $9.
A jak to zkusíš nebudeš chtít jinak, pokud tedy nechceš závodit furt jen s Derekem.
Heee závodit v GT?.Tak to snad ani nejde.Dnes jsem když bude Lan ,nastartoval GT , abych Pavlovi67 nedělal týmovou ostudu a jako že potrenuju. V Online místnosti jsem se ani nedostal na trať pokaždé restart.Zamrzá to , a když už tam jsem tak nejde zvuku. Tak že po třetím pokusu si potrenovat v online mistnosti jsem to vzdal a nasrane odešel do ofline modu, kde me zaujal Vision koncept, tak kliknu ,že se podivam na nějaký novy stroj a ejhle. Zase mercedes.Sakra boží a otráveně odchazim.Juu říkám si tohle je taky něco nového a klikám na ikonku data longer ,a co se nestane ,zase zásek.Si to ze me dela prd.. ,no to už nevydržím a natvrdo vypínám tenhle shit. Tak nevím, zda vůbec na Lance budu GT hrát protože si neumím představit ,že takovahle hra může byt vubec funkční, tak snad abych si vzal svoje dobré hry ,zavřel se nekam do koutku a tam nad pohárem piva si v klidu střílel protivníky v Ghost Racon Future solaider.
PS.: Aha tak dle pozavodniho fóra zavodu na Panorame to je napříč hráči. Chvilku me napadlo ze bych mel něco špatné já ale ne ukazuje se ze je to opravdu tím nedodelkem.
Osobně doufám ze GT7 vyjde až za hodně dlouhou protože kuci maj co dělat tuhle hru chce vzít z gruntu na novo všechno ostatní totiž bude jen paskvil.