PEACE

Ano, otázka je to dobrá. Ale, odpověď je celkem prostá. Chci závodit, to mi stačí. A věř mi, o vypjaté situace není nouze, i když ten druhý oponent zrovna dokrmil svého koalu doma v Austrálii (což se vám v GT nikdy asi nestane) a už s ním třeba nikdy nepojedu. Taky mu doma vynadám do psích zadků, že zbytečně riskoval a poslal do bednění další tři vozy. A čekat nebo shánět HR, MK nebo PF aby si se mnou zazávodili ve čtyřech, no kde to jsme. Zapnu a prostě závodím, tohle je instantní (okamžitá) akce, kde se sejde pokaždé né méně než deset jezdců a to nemusím nic hledat, jen kliknu na tlačítko "Závodit teď". To co nabízí online v GT, to není instantní to je o hovněmarkoduno píše:Na otázku nahoře ti odpovím otázkou - Copak potřebuješ jezdit furt proti cizím? Ne ne, jen si dělám prču.
Prosím tě a jak asi, zapnu GT půjdu do online a co dál, oběsit se na klice? To je asi to jediné co se dá dělat, když člověk vidí ten seznam online lobby.hocky píše:Osi když chceš jen závodit stačí ti GT. Když místo závodění chceš umejvat sklo oukej. Při závodě když to rozbiješ a pojedeš do depa vždycky ti přehoděj kola a pak se zabejvaj autem to je v Gt téměř real. Chci ted hned závodit zapnu GT hodim se do onlinu a taky tam narazim na blbce kterej to přežene a krešne 3 hráče bez výčitek, v tomhle je GT stejný jako iRacing, tak nevim o čem jsi vlastně teď mluvil(psal)
přihlaš se a pojedu takyRedjous75 píše:Ty voeeeee. WTCC ?.Tak to možná na starý kolena asi ještě tu šílenost GT zajezdím.
P.S. A taky jsem na 14 dni od víkendu na dovče