Tak to kašlu na etiketu a pustim se do klonování asi taky, je.at na takovou chásku. Uá do háje zelenkatýho poje.inkatýho.
A já si tu parodii ještě předobjednám u zlodějů. Chjóó brrrr, vrrr prrddeááálóóó.

hocky píše:To si dělaj p.rel, já myslel že všechny auta už budou premium a ted se dozvídám že standartky jsou stále standartky. kua na co ten humbuk kolem pár vylepšení, který mohli vyjít v DLC. Jé to jsem teď ještě o něco nas.anější než předevčírem.
hocky píše:To si dělaj p.rel, já myslel že všechny auta už budou premium a ted se dozvídám že standartky jsou stále standartky. kua na co ten humbuk kolem pár vylepšení, který mohli vyjít v DLC. Jé to jsem teď ještě o něco nas.anější než předevčírem.
Tak to kašlu na etiketu a pustim se do klonování asi taky, je.at na takovou chásku. Uá do háje zelenkatýho poje.inkatýho.
A já si tu parodii ještě předobjednám u zlodějů. Chjóó brrrr, vrrr prrddeááálóóó.![]()
![]()
Ber to z té lepší stránky...plácnu, je tam 300 premiumek a když si chtěl být poctivý tak myslím, že to zabere dost času než na ně vydělášhocky píše:To si dělaj p.rel, já myslel že všechny auta už budou premium a ted se dozvídám že standartky jsou stále standartky. kua na co ten humbuk kolem pár vylepšení, který mohli vyjít v DLC. Jé to jsem teď ještě o něco nas.anější než předevčírem.
A já si tu parodii ještě předobjednám u zlodějů. Chjóó brrrr, vrrr prrddeááálóóó.![]()
![]()
teprve bylo BMW M4 Coupe ofiko představeno, tak udělali jenom slupku. Vnitřek třeba ještě dořeší.KDR píše:Apropo M4ka je sice premium, ale palubku z nějakýho důvodu taky nemá udělanou...
Ve většině aut v kariéře jezdím taky vevnitř, ale závody asi nee.osiwaru píše:Jinak já jsem se šestkou přešel na pohled z vnitřku vozu, někdo další?
V podstatě ne se šestkou ale, s titulem, jehož jméno se zde nevyslovuje
Myslíš nějak takhle???osiwaru píše:Zároveň jsem se pobavil u pohledu přes kapotu, to je ten pohled z výšky dvou metry nad střechou, člověk si připadá, že řídí nějaký náklaďák, jen trochu pootočit volant blíže k vodorovné poloze a je to.