Máro v pohodě.. s tím tvojim netem, jsem nemyslel připojení u tebe doma, router-ps3 kabelem, ale k tobě domů(třeba už máš jiné-nevím).. wifi připojení jsem měl, když jsem začínal s pc a stálo to za starou belu-bylo dobré tak k připojení pc k netu, ale né na hraní her on-line...
No nic...o tomhle jsem se hádat/diskutovat nechtěl, raději už se pomalu připrav na šipky...
jsou tam super lahůdky na 13. února(třeba Gerven a Whitlock)... jedno/dvě kola a je vyděláno na PS4 a na PS3 to stejně zabalím, už spousta kamarádu odešla, tak i mě nezbyde, než se smířit se zaplacením on-linu a půjdu.. i Majkl říká že je to pecka

Ale k těm serverům... servery pro GT5 jsou daleko stabilnější a tak se to možná zlepší až je v GT5 odpojej.. no nevim no.
Gumy sport soft... nevím jak normálním závodě, ale co jsem jezdil Nascar, tak to byl čít, (nebo jak se to píše) seděli líp jak RH a tak jsme je zakazovali..... ale tohle mě třeba neva.. pojedu jak rozhodne vedení, třeba i na softech... ale fakt nechápu, proč se bojíte light poškození.... já myslím, že se z toho šrot cup nestane, naopak, ten je z toho nyní !!!
Tak to je celkově moje vyjádření a už se k tomu nebudu dál vyjadřovat a pomalu začnu přípravu na cup.. jen škoda že cup začíná teď v ZOH a né o pár dní později... zítra hokej, pátek, sobota taky... no je to našlapaný, ale nějak to dám.. tak páčko na trati a připravte se na mě v první točně.. trošku to tam roztřelím, ať se heavy poškození pořádně odzkouší v cupu... jedince na trefu už mám, tak není co řešit