Markoduno: trefil jsi do černého.. FF a celkově vyrovnání smyku, není jen ve volantu, ale je to hrou. V GT jsem měl větší problémy vyrovnat smyky a dost jsem se pral s fyzikou hry a lítal často v hodinách do trávy a říkal některým závodům skoro drifty, což tady v pCars je úplně jiná káva.
Auta se tu řídí úplně jinak, souhlasím s Pepou, jízda na volantu oproti ovladači, je rozdíl mezi nebem a zemí a já za sebe můžu říct, že ač jsem vždy bral GT jako tu nejlepší automobilovou hru, tak jsem nyní jiného názoru a pCars je jasná jednička na trhu pro konzolového závodění. Když k tomu přidáte dobrý volant, já mám T300 tak požitek z jízdy je úplně jinde než v GT a tak mě ani GT7 nechybí a koupím ho jen ze zvědavosti, ale spíš se těším na pCars 2.
Ale zpět k volantu.. jak jsem již psal, mám T300 a jsem rád, že tahle změna u mě nastala, protože G25 byla prostě hajtra, i když jsem byl spokojenej. Já nevím jak se jezdí na G29, ale já bych jí nechtěl, protože mě
1) připadá jak G27 s novým věncem.. pouze pohledově
2) tlačítka na volantu jsou špatně sestaveny/rozmístěny. V pCars potřebuju jak již psal Pepa ovládat dost věcí během jízdy, třeba KERS a DRS, které mám na tlačítkách L2/R2, což mě u G29 na dostupném místě chybí(porovnejte si někde třeba fotky). Na to kluci pozor! Né každému kdo se tu rozhodujete do budoucna kterej volant koupit, to může vyhovovat!
Ano, jde to u G29 nastavit na šipku doleva a třeba kolečko, ale budeš dost rychlej v závodě? Kdo jezdí pCars, ví o čem píšu. Jedním palcem zapnout DRS, když do zatáčky nebrzdíš, tak i vypnout a k tomu druhým palcem držet KERS + k tomu všemu řadit a zatáčet.
V GT to bude asi fuk, tyhle funkce tam nejsou, ale kdo zvažujete volant pro pCars, opravdu na to mrkněte.
Na závěr Pepo jeden dotaz: když jedeš full damage a třeba poškodíš zavěšení, bouchá volant jako mě bouchal u G25?
Někdy se s tím nedalo dojet ani do pitu, abych si nerozbil volant. Tohle je u T300 vyřešené, volant nebouchá, pouze se stočí do strany a lehce vibruje věnec do ruky.
Asi si budeme, bránit každý ten svůj volant, i Hanz Fanateca, to je jasná věc, ale třeba já už do Logitechu nejspíš nepůjdu, protože T300 je fakt super po všech směrech a tím mám na mysli i pedály, jen je třeba vědět jak vše nastavit a pak vše funguje bravurně
Poslední věc, škoda že se to tu takhle rozpadlo, protože na konzoli je opravdu super hra(pCars) která splňuje po všech směrech nároky na fakt kvalitní závodění on-line, které nám v GT chyběli, ale teď zas chybí lidi.... tak třeba zas někdy...