seberte mamce z koupelny podložku od vany - má pogumovaný spodek a ten fakt drží!!!markoduno píše:A někdo zde psal důležitou věc - vezměte si sebou něco pod playseaty, aby se nepodřela podlaha!!! Je tam nová dlažba.

seberte mamce z koupelny podložku od vany - má pogumovaný spodek a ten fakt drží!!!markoduno píše:A někdo zde psal důležitou věc - vezměte si sebou něco pod playseaty, aby se nepodřela podlaha!!! Je tam nová dlažba.
Calibra je moc drahá, nejde poslat. Civica posílám dnes odpoledne.joshuabaraka píše:...kdo máte Vauxhal Calibra Super Touring Car ´94 a Honda Civic Type-R ´04 budu vám zavázán
sorry za zmatek, mám civica ´01 - nemám ´04joshuabaraka píše:tak to je na pikaču, kde jí asi jako mám vzít? mám v garáži Opla Claibru ne Vauxe
Tu Hondu ti dneska pošlu.speedy píše:sorry za zmatek, mám civica ´01 - nemám ´04joshuabaraka píše:tak to je na pikaču, kde jí asi jako mám vzít? mám v garáži Opla Claibru ne Vauxe![]()
Já jsem v to trochu doufal, ale nikdo se nenabídl. Obávám se, že už je dost pozdě.Trámek píše:Pro all: napadla mě taková věc ohledně stravování.. máme tam holky+zařízenou kuchyň a pokud by jsme se nějak domluvily, co uvařit nějakej guláš pro všechny?
Koupit třeba +/- 10kg hovězího a máme dlabanec hned.. no já nevim no, ale já na nějaký konzervy či šikmooký políFky nejsem stavěnej![]()
Pokud souhlas, tak já to řešil s Monikou a ta ruce k dílu, kdyby někdo pomohl, dá v poho
to není rýpání, ale návrh a jsem rád, že jsi ho dal. Každý nápad se cení. \domluvíme na místěTrámek píše:Ok... už dotoho nebudu klubat... pořešíme vše na místě![]()
Určitě si něco vyberem z tvých odkazů na restauranty.. díky za info
Level 15 (14 cars) nebo 1994 (11 cars) - tak tento nemám ale není problém do zítřka zajistit...speedy píše:Calibra je moc drahá, nejde poslat. Civica posílám dnes odpoledne.joshuabaraka píše:...kdo máte Vauxhal Calibra Super Touring Car ´94 a Honda Civic Type-R ´04 budu vám zavázán
edit: dá se poslat LVL-ticket na kterým je calibrator .... neznám ale který lvl to je...
Hoši nebojte se ...při nejhoršim udělam vam misto a zaparkuji svoje u hospodyTRIBAL66 píše:Ked dojdem s branom v piatok bude tam na dvori miesto na zaparkovanie auta ? či mam si rezervovat ?
Osiwaru píše: