Jsem velice rád, že se vám na LANce líbilo. Snažil jsem se vše zařídit k naší maximální spokojenosti. Sice tam byly nějaké malinké problémy (odpadky, utěrky..), ale snad to nenarušilo jedinečnou atmosféru naší akce.
Vždy po takového akci následuje tradiční děkovačka a ani já nemohu zůstat pozadu. Opravdu bych rád poděkoval všem, kteří se LAN7 zúčastnili.
Hanzovi a Michalovi za přípravu a organizaci závodů. Není to žádná sranda a vím, že se na tom nadřeli až až.
Kapsikovi a Jarče za bezva segedínský guláš a ječmínka. Ještě ti dlužím za porci, ale v tom mumraji jsem na to zapomněl.
Kolimu a Bálisovi za předvedené kuchařské umění a nabídnutí spolupráce při další LANce. Výpečky byly boží.
Trámkovi za to věčné rejpání

Pivo hnusný, kafe za prd, internet na ho.no. Sranda musí Být
Holkám všeobecně za skvělou atmosféru, která některé jedince dokázala usměrnit a druhé naopak rozjet.

(takhle jedou páni a šu šu.... : - D )
Eddiemu za předmětné a konstruktivní návrhy viz SAFETY CAR
Pavlovi67 za již tradiční povolený doping v podobě slivovičky - teda pardon - meruňky : - D
Martinovi sipimu za servis konzolí a pedálů
Speedymu za to kafe : - D
Braňovi a Triballovi za to, že si k nám našli cestu a potěšili nás svou přítomností. Vlastně tak poprvé v historii týmu GT-Racing.cz došlo k akci na mezinárodní úrovni. To se musí zapsat do dějin!
Pájínkovi za nákupy a takovou tu černou práci
Sergejovi za pomoc při tom finálním úklidu a ukázku zvuku svého nám již známého auta.
Jardovi za neustálé dodržování pitného režimu u mé osoby. To bylo čajíčků a kafíček
Vratimovi za neskutečnou zábavu na terase. Skvěle jsi to rozjel a všichni se bavili.
Joshuovi za to, že ho to s námi stále baví a jsem velmi rád, že se stal naším plnohodnotným členem. (Pak ti pošlu číslo účtu na příspěvky : - D )
Corradovi za ..... ani nevím za co - jo vlastně vím, za to že mě vyšťouchl : - D - ne ne chlape. Opravdu rád jsem tě viděl. ; - )
Hockymu za to, že se zúčastňuje našich akcí a jsme za to velice rádi.
Osimu za jeho pevné nervy při závodech a držíme palce jeho klukům, protože to bude naše budoucnost. Myslím tím Tošiwara a Jošiwara.
Redjosovi za to, že se statečně popral s poměrně velikým množstvím buchet, bábovek a koláčů a pomohl nám od nich.

Opět sranda. Díky za účast
No a v neposlední řadě chci poděkovat Tomkovi. Udělal si čas a jako správný blázen do GT přijel přes půl republiky na jednu noc aby viděl, jak jeho následovníci drží otěže týmu a vše hrdě pokračuje dál. Děkuji moc.
Nesmím zapomenout na Petra Koláře, který nám zajistil bezproblémový internet a i když to jednou večer spadlo, tak stačilo prozvonit telefon a během minutky bylo vše v pořádku. A za ukázku svého nového stroje. Díky.
Snad jsem na nikoho nezapomněl. To by mě hodně mrzelo. Jinak u speedyho je tričko PF, prodlužovačka na 5 zástrček s červeným spínačem, modrobílý deštník a půllitr 11°. Já mám kabel k netu od Vratima.
Nic samozřejmě neslibuji, ale pokud se to povede, budu se snažit tento penzion opět zamluvit za stávajících podmínek pro pořádání LAN 8. Když byste někdo narazil na podobný objekt, tak zjistěte cenu a tím by se nám mohli otevřít další dvířka.
Opravdu vám všem díky za účast a zase někdy naviděnou.
Nahazujte všechny fotky a videa. Třeba na rajče