Jen pro upřesnění - I pro teno závod platí pravidlo bílé čáry a pravidlo PIT LINE.
snad mi to tu nikdo nesmaže

osiwaru píše:Tak super, zpět na fóru.
Je zde pět příspěvků:
1. zakládájící příspěvek - kopírující odkaz z webu, ok někdo se radši přihlásí, když jde před odkaz z fóra
2. k ničemu - bez komentáře
3. soukromá konverzace - přímý dotaz na konkrétní osobu, pro s ostatní k ničemu (stačil mail, případně SZ)
4. soukromá konverzace - odpověď na předchozí příspěvek (stačil mail, případně SZ)
5. soukromá konverzace - odpověď na předchozí příspěvek (stačil mail, případně SZ)
6. ten můj, asi jeden z posledních :(
Tak doufám, že ti, co si to tak strašně přáli, jsou zde šťastnější.

Hanz.77 píše:Zítra jsem v práci, v sobotu snad nejsem v práci, v neděli asi jsem v práci a pak jdu do práce až v pondělí.

No jako v práci. pořád si to tu házim. A co je doma novýho ?Kuba98cz píše:Hanz.77 píše:Zítra jsem v práci, v sobotu snad nejsem v práci, v neděli asi jsem v práci a pak jdu do práce až v pondělí.
No a jak se vůbec máš už jsme se tejden neviděli![]()
![]()
Tak k tomu jsem se ještě za těch 7 měsíců neodvážil. Jednou jsem byl už hodně blízko, ale radši jsem počkal. Lepší než uklízet e-e a pak ještě k tomu moje zvratkyspeedy píše:právě v domácnosti utírám zadek juniorovi, lehce se mi u toho zvedá kufr .... taky nic moc

omlouvám se, ale dnes mi na GT nezbyla energiemarkoduno píše:také bych to ještě zkusil. Musím se rozhodnout, které auto si vezmu![]()