Zábava

debata o všem možném
Odpovědět
b0riz__SVK
PSN ID: b0riz__SVK
Kontaktovat uživatele:

Zábava

Příspěvek od b0riz__SVK »

Odporúčam program na eurosporte ktorý aktuálne ide - 24dempsey races le mans, jazdia lagunu
SJ.sprint

PSN ID: GT-Racing-cz_SJR

Zábava

Příspěvek od SJ.sprint »

b0riz__SVK píše:Chalani mám možno hlúpu, alebo zábavnu otázku. Čo myslíte do akej miery su vozidla v GT totožné s realitou? Myslím tým keď si daju vs mod RE-Amemiya RX7 a Amuse S2000, dopadlo by to rovnako?

http://www.youtube.com/watch?v=uoiob9hG1pM
Nj slavne japonske zavody v horach ... No, těžko řict. V GT je jedna RX-7 RE Amemiya (266 kw,1240kg/519 PP zaklad bez dodatečneho tuningu V premiovkach je jen jedna Amuse S2000 GT1 Turbo ale ta spiše Race Car a je moc silna na RE RX-7 . Takže muselo by se volit ze standartek a to take neni jednoznačne. Tam bych volil Amuse S2000 GT1 '04 Ale tam by se muselo ubirat hodně z vykonu aby docilit stejnych PP bodu. A nebp pak Amuse S2000 R1 '04 ale tam by se muselo přidat něco z tuningovych dilu. Ale na PPčka neni spolehlive a "spravedlive" měřitko. Musel by si vědět vykon vahu a take točivy moment skutečnych aut a pak něco vyzkoušet... Ja tohle srovnani miluji -jsem take takova hračička :lol: :P
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
b0riz__SVK
Kontaktovat uživatele:

Zábava

JJ máš pravdu, ale asi som sa... resp nie asi ale ano, zle som sa vyjadril. Myslel som to tak že či je možné na základe GTčka vybrať auto v reali. Je skoro nemožné si zajazdiť na všetkých tých autách v reale, ale či je možné na základe pocitu z jazdy v GT vybrať auto v reale. Dajme tomu sa mi skvelo jazdí so suprou, bude tomu tak aj v skutočnosti?
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Zábava

Příspěvek od speedy »

b0riz__SVK píše:....či je možné na základe pocitu z jazdy v GT vybrať auto v reale. Dajme tomu sa mi skvelo jazdí so suprou, bude tomu tak aj v skutočnosti?
To co mám v garáži se mi líbilo i v GT4,5... Jenže tohle auto je v reálu úplně o něčem jiném, než to kreslené autíčko v GT4,5. Zvuk motoru úplně jiný, motor a hlavně turbo zabírá ÚPLNĚ jinde a jinak. O jízdních vlastnostech vozu mi řekla reportáž TOP GEARu mnohem víc, než tisíce najetých kilometrů v GT4,5...
-------------------------
Odpověď zní: spíš ne než ano
... Designově snad ano, to ostatní nemá s realitou naprosto nic společného :!: :!:
GT4MPS.jpg
b0riz__SVK
Kontaktovat uživatele:

Zábava

Takže asi bude najlepšie sa spoľahnúť na postrehy uja Tsuchiyu...
hocky
PSN ID: HockyCZ

Zábava

Příspěvek od hocky »

k tomu všemu co psal speedy. GT neni jízdní simulátor, auta v GT se chovají úplně jinak než skutečná auta a o zvuku nemá cenu se bavit páč to bzučení co v GT vydavájí za zvuk auta je výsměch(snad jen v garáži když auto startuje tak trošku zní jako skutečné). Jestli si chceš vybrat auto podle toho jak se chová virtuálně, znám jen jeden simulátor, rFactor, ale tam asi nenajdeš civilní auta.
b0riz__SVK
Kontaktovat uživatele:

Zábava

Nešlo mi o zvuk ale iba o jazdné vlastnosti. Ale chápem čo ste mysleli ;)
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Zábava

Příspěvek od speedy »

poslední video s MSCH za volantem F1 ...link
....vzkaz pro šumákouctívače, přetočte video rovnou na čas 03:00,000, ostatní je jen omáčka... :mrgreen:
Kuba98cz

PSN ID: GT-Racing-cz_K98

Zábava

Příspěvek od Kuba98cz »

jj to už jsem vyděl :D ta f1 už víc zvednut nešla... :D
Tak kecáš nebo jedeš?
Kuba98cz

PSN ID: GT-Racing-cz_K98

Zábava

Příspěvek od Kuba98cz »

Tak kecáš nebo jedeš?
Substance242
PSN ID: Substance242
Kontaktovat uživatele:

Zábava

Příspěvek od Substance242 »

(Tu som o svojom prvom výlete na Nordschleife nepísal? Keby dačo, psychopatické video je tu: http://vimeo.com/substance242/nordswifte)

Keďže moja dvojročná služobka v Nemecku nečakane končí trochu skôr, "musel" som ísť ešte raz na Nordschleife, druhýkrát a ktovie dokedy naposledy. Takže dnes budík 3:30 aby som tam hneď o ôsmej bol (vyše 400 km), a ako som podľa predpovede čakal, už nepršalo, ale trať bola väčšinou ešte mokrá, na jednom mieste aj ranná hmla - o to zaujímavejšie to bolo. :-) Dal som štyri kolá bez prestávky, aj so rozmýšľal či zísť dolu z trate a počkať kým to uschne, ale presne ako som predpokladal, začalo sa to tam príliš zapĺňať (nedeľa) a tak som si radšej užil kľud, len zopár pretekárskych Porsche a Astonov ma predbiehalo. Celkom som na linku nižšie prekvapený, že tep som mal maximálne "iba" 124 (vždy na začiatku starého okruhu), ale aj na tom vidieť, že už som z toho na druhý pokus nebol taký hotový a trošku pokojnejšie sa sústredil na jazdu, a je to krása, krása, celý ostatný život je len nudné čakanie kým bude človek zase na Nurburgringu. :-) Za ten čas aj lepšie Swifta poznám, tak som bol určite rýchlejší ako minule aj na tom mokru, ale žiadne rekordy, ani elektronika skoro vôbec nezasahovala, takže nejaká brutálna jazda to nebola. :-) (Áno stabilizáciu si vypnúť zatiaľ netrúfam, je to moje auto, moje vlastné, heh.) Bohovské auto, nevymením a asi si do zásoby kúpim ešte jedno, čo ak sa prestanú vyrábať? :-)

Takže len záznam tepu a výšky na Endomondo (rýchlosť nezobrazuje, asi lebo nepozná motorizmus):
http://www.endomondo.com/workouts/246156424/4143195
A OBD2 log v CSV, tentokrát formát pre RacingMeter a RaceRender, tak tam nie je ktovieako veľa údajov:
https://www.dropbox.com/s/ae9ivyli6h6g4 ... que242.zip

Sranda či to ako strašne rozdielne vyzerá okruh v skutočnosti je hlavne kvôli FOV, asi si budem musieť zaobstarať projektor a premietať GT6 na celú stenu alebo čo. A tie prevýšenia, keď som sa potom zastavil na známom pozorovacom mieste, ani sa mi nechcelo veriť že je to až taký kopec, a to som po ňom pred chvíľou jazdil.

Edit 20130916: Do logu pridané plnohodnotné CSV z Torque, ale ešte chcem dodať, že podľa mňa na Nordschleife dochádza k nejakému časopriestorovému vesmírnemu paradoxu, lebo pocitovo jedno kolo trvá asi tri minúty, určite nie viac. :-) (Haha, že Vaše zpráva obsahuje příliš mnoho smajlíků. Je povoleno maximálně 5 smajlíků.)

Jo, a počas tej hodinky som išiel okolo troch žltých vlajok v rámci odpratávania mierne havarovaných áut... slippery when wet!
osiwaru

Zábava

Příspěvek od osiwaru »

Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Zábava

Příspěvek od Redjous75 »

Osi jako dobrý no.
Víc na pohodu má raději tohle :
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Redjous75

Zábava

Příspěvek od Redjous75 »

Hele tohle si nepamatuji. O co tom šlo že Majkl brečel ???.

Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

Zábava

Příspěvek od Majkl »

Vyrovnal rekord počtu vítězství Ayrtona Senny.
Redjous75

Zábava

Příspěvek od Redjous75 »

Majkl píše:Vyrovnal rekord počtu vítězství Ayrtona Senny.
Aha dík. Borec :D
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Zábava

Příspěvek od Hanz.77 »

Nej je asi tohle :shock: :lol: :roll: :roll:

Aneb GT-Sklípek v akci ! :lol:
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Zábava

Příspěvek od Hanz.77 »

Takhle se bude dojíždět do cíle v CUPu 2014
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

Zábava

Příspěvek od Majkl »

Hustýý :)
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

Zábava